Partyflock
 
­ Nederland

Sundays at School

gepubliceerd door , op
Sundays at School
12 augustus 2005
*telefoongeluidje Frog*

Ringdididididingdingdingdingwawawawawabedabeebabadedewieeeeeeee!
“Hallo?”
“He gozer met mij. Alles goed?”

“Ja dat wel. Maar ik verveel me, dit weekend is er niks leuks te doen, met als hoogtepunt de supersaaie zondag!”
“Tuurlijk wel! Wist je dan niet dat er elke twee weken op zondag een feest in de Amsterdamse LA bij het Leidseplein is?”

“Nee?? Wat voor feest is dat dan?”
“Joh, dat feest heet Sundays at School en dit is de derde keer dat het gehouden wordt. Ze hebben na een try out op eerste Paasdag een andere venue gevonden en de naam veranderd; eerst heette het Hardhouse! maar nu heet het dus Sundays at School. Bij Hardhouse! hadden ze Technikal en Spencer Freeland uit de UK op de lineup, de eerste Sundays draaiden JP en Alex Kidd en iets meer dan een week geleden draaiden Proteus en Danny D op de tweede editie! Ze hebben het concept dat ze bekende buitenlandse DJ’s boeken en enkele Nederlandse talenten de lineup compleet laten maken. Zo krijg je elke keer een vette mix van wereldberoemde DJ’s en DJ’s die het de komende jaren helemaal gaan maken.”

“Nee man dat wist ik helemaal niet! Wat draaien ze daar dan eigenlijk?”
“De meeste DJ’s draaien Hardhouse, Techno, Hardtrance en Harddance. Maar ook Progressive, Trance en binnenkort zelfs OldSchool!”

“Haha en daar kom je nou pas mee! Ja ik wil wel gaan… maar wie draaien er deze keer dan?”
“De headliners zijn Shaun M, Sam Fury en Kenny L. Namen die misschien op het eerste gezicht in Nederland niet echt bekend zijn, maar in het buitenland zijn het grootheden. Shaun M werkt en draait voor het grootste Engelse hardhouse- en hardtrancelabel: Tidy Trax! Hij draait regelmatig op de feesten die Tidy zelf organiseert en is dagelijks op het forum van www.tidy.com te vinden. Zijn stijl is een mix van vette hardtrance en knallende UK Hardhouse. Over niet al te lange tijd gaat “Fausto – Hardcell” uitkomen met daarop een remix van Shaun M, vette plaat hoor. Hij gaat een twee uur durende back to back set doen met collega en mede Zuid-Afrikaan Sam Fury. Sam is in Engeland een upcoming DJ die sinds kort zelf succesvolle feesten in de Londense Club Q organiseert. Ook productiegewijs is hij goed bezig, van Sam zal er dit jaar nog een plaat uit gaan komen op een gerenommeerd label. Die twee gaan echt de boel op zijn kop zetten, zeker weten. Kenny L staat de dag ervoor op Fast Forward en gaat Sundays dus ook vereren met een bezoek. Die gast staat in Australië in de top 20 van beste en populairste DJ’s. Geen kleine jongen dus. Zijn rauwe, energieke sound is het beste te betitelen als Oldschool UK Hardhouse; vette basslines met heftige hooversounds en zo af en toe een uplifting plaatje ertussendoor. Heb toevallig laatst een cd van hem gehoord, moet zeggen dat ik erg onder de indruk was. De jongens die de lineup compleet maken, komen allemaal uit Nederland. Tjeerdo, Sinclair en Nazzz zitten alledrie goed in de lift richting de top! Tjeerdo draaide laatst met groten der aarde op het feest Siberia, Sinclair is één van de mensen achter het Groningse succesfeest NRG Flash en Nazzz zat bij de laatste 30 talenten die kans maakten op een plaats op DefQon! Dat zegt wel genoeg of niet?”

“Hm, ja dat klinkt zeker niet verkeerd… Hoe laat begint het en wat is de deurprijs?”
“Ze gaan om 15:00 uur van start en het einde zal ergens rond 23:00 uur zijn. Het maakt dus niet uit of je de volgende dag moet werken, het is lekker vroeg afgelopen maar je hebt wel gewoon een feest dat acht uur duurt voor een entreeprijs van maar 9 euro! Je kunt je zelfs nog inschrijven voor de betaalde gastenlijst, dan betaal je maar 7,50 euro! Mail naar hardhousecrew@gmail.com om zo op de betaalde gastenlijst te komen. Ik las ergens dat ze nog zelfs 5 gratis gastenlijstplaatsen weggeven aan de mensen die mailen voor de betaalde gastenlijst.”

“Gaaf! Dan ga ik meteen mailen. Hoe laat zie ik je op het Leidse? Want ik weet de weg naar Club LA niet.”
“Ik ben er om 3 uur, ik wil geen minuut missen! De route is simpel: loop de Leidsestraat in en op het moment dat je de Replay winkel op de hoek ziet, ga je rechts en dan zie je het vanzelf aan de rechterkant van de straat.”

“Is goed kerel, dan zie ik je zondag rond die tijd voor de deur! Laters!”
“Laters!”

27 opmerkingen

En tussen wie ging dit gesprek? ;)
dat ging tussen willem-alexander en balkenende. :respect:
 
Artiest {SHOWLIST artist 48220, 6267}
Wow coole teaser tekst :)

Bring it on! And prepare to get flashed by sinclair ;)
"Kenny L: Zijn rauwe, energieke sound is het beste te betitelen als Oldschool UK Hardhouse; vette basslines met heftige hooversounds en zo af en toe een uplifting plaatje ertussendoor."

Mine kind of shit!!!

Bring it on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoop aanwezig te kunnen zijn. Low on Cash maar zeker leuke after na FFDP! :P
Artiest AXN
Heheh, leuk "geschreven"! (y)
laatste aanpassing
super leuk stukkie!!!
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
Hahah droog persbericht zeg! :D

Kan der alleen niet bij zijn dit keer. Kzit zondag waarschijnlijk met een San Miguel in mijn hand op een strand ergens aan de Costa Brava :)

He, wat vervelend zeg :p
laatste aanpassing
 
Uitspraak van MvDJ op woensdag 10 augustus 2005 om 21:47:
San Miguel

kut cerveza :no:
idd hele leuke opzet....top charel ;)
Jammer dat ik deze nog moet missen:
zit 'helaas' nog in de States. Volgende ben ik er zeker weer bij !!
Wat een tekst. Geweldig. Tot zondag.
Artiest {SHOWLIST artist 55359, 17262}
Het wordt dus alleen nog maar beter :D
Steeds slechter voor mij dat ik het moet missen :(

Have fun guys :)
F*ck! begin nu toch wel een beetje te balen dat ik op vakantie ben :p
Yeah, dat zijn de betere feestjes die ik al zo lang moet missen! Hahaha, goed werk mensen. Maak d'r een mooi feest van :yes: Groeten vanuit zweterig en harddance-loos Bangkok.
Heb weer zin lekker te muzieken...:P
De route is simpel: loop de Leidsestraat in en op het moment dat je de Replay winkel op de hoek ziet, ga je rechts en dan zie je het vanzelf aan de rechterkant van de straat

Hangt er maar net van af van welke kant je de Leidsestraat inloopt natuurlijkO:)

Vanaf het Leidseplein gezien dus!
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Puntje voor RJ ;)
de die hards zullen het hoe dan ook weten te vinden. We gaan gewoon helemaal los zondag :D
Inderdaad weer een toppertje charel!!:respect: