Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Madness - MC Syco’s B-dayparty

gepubliceerd door , op
Oldschool Madness - MC Syco’s B-dayparty
9 augustus 2005
Na vele Oldschool Madness parties is er besloten om er één volledig in het teken van de verjaardag van MC Syco te gaan organiseren, dit brein achter “Eastside Underground” heeft lang de boot af kunnen houden maar zal er nu toch aan moeten geloven. Deze avond zal MC Syco in het middelpunt van de belangstelling komen te staan en zal zijn verjaardag op grootse en stijlvolle wijze worden gevierd in de compleet verbouwde en vernieuwde lokatie Go Planet Expo Hall (voormalig condor city) in Enschede. Op deze avond zullen er twee area’s zijn die gevuld worden met collega’s van MC Syco die hij in de dikke tien jaar dat hij in het vak zit heeft leren kennen, zo zullen er op deze avond een groot aantal mc’s aanwezig zijn en een nog groter aantal dj’s die ervoor gaan zorgen dat hij en het publiek een verjaardagfeest gaan krijgen om niet snel te vergeten. Er zal ook een stand aanwezig zijn waar je een tijdelijke Eastside Underground tattoo kan laten zetten.

Wie is MC Syco ?
Deze MC, zowel geliefd als gehaat heeft er een dikke tien jaar van hard werken op zitten in de dansscène. In de beginjaren van zijn carrière was hij vaak op pad als mc bij de bekende “Thunderdome On Tour” feesten in Nederland en Duitsland, als mc bij de live formatie Public Domain. Daarnaast is hij de vaste mc van het Shadowlands Terrorist team geworden en ging hij daarmee bijna ieder weekend ergens in Nederland, Italië, Zwitserland, Duitsland, Spanje en zelfs Los Angeles optreden. Toen het met de scène wat minder ging heeft hij zijn eigen organisatie opgericht en is hardcorefeesten gaan geven in het oosten van het land en zelfs over de grens in Duitsland. Onder de naam Eastside Underground is hij samen met de hulp van The Vinyl Junk en Osiris een organisatie begonnen die in het oosten van het land hardcorefeesten geeft. Toen de hardcore wat naar de achtergrond ging is hij doorgegaan met feesten organiseren wat nu resulteert in een landelijke bekendheid van het feest Oldschool Madness.

Tegenwoordig staat hij als mc niet stil en zie je hem op veel feesten staan. Zo heeft hij onder andere op Dominator, Defqon 1, Decibel, Masters Of Hardcore, Hardbass en vele andere feesten gestaan. Hiernaast is hij tegenwoordig ook veel bezig met zijn eigen hiphopgroep (samen met zijn broertje) “Arka Sokak”. Met deze Turkse rapformatie is hij al een paar jaar bezig en ook dit werp zijn vruchten nu af. Sinds kort is de nieuwste clip te zien op de clipzender “THE BOX” onder de clipcode 103. Met zijn nieuwste clip wil hij een boodschap naar buiten brengen dat de wereld moet gaan samenwerken aan de vrede ongeacht welk geloof ze hebben en moeten stoppen met het onzinnig oorlog voeren. Het nummer heet “Patlamaya hazir olan dünya”. Dit betekent letterlijk “De wereld die op springen staat”

De line up
Als je dik tien jaar in het vak zit leer je veel mensen kennen, dit resulteert in een mega line up die voor zijn verjaardag staat geprogrammeerd in Go Planet Expo Hall. Om niet alleen de bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen heeft MC Syco voor alle artiesten een uitgebreid buffet geregeld. Er is een prijsvraag die een aantal mensen de gelegenheid geeft om dit buffet mee te kunnen maken en dus met hun favo dj een biertje of een sateetje te nuttigen.

De volgende artiesten zullen aantreden in area 1 :
Aspirity, Bass-D, Catscan, Dr. Z-Vago, E-Noid, J.D.A. , Osiris & T-junction, Outblast, Partyraiser, Prowler, Re-Style, Rudeboy, The Viper, Tomcat, Vince, The Vinyl Junk, MC Alee, MC D , Da Mouth of Madness, Joe ,MC M-Shane en MC Syco.

In area 2 staan de volgende artiesten :
Cemon Victa, Cixx, Duustere DNS, Dr.Bob, Endonyx, Genius, Hinzy, Kokka, Necrid, Planet X, Punisher, Reiner, Sagem, Vecino, Xenozide, MC Apster, MC Da Hustla, MC Da Syndrome, MC Double T, MC LunaTick, MC Madness en MC Renegade.

Prijsvraag :
Om de VIP-treatment te winnen moet je de volgende vraag beantwoorden :
Noem minstens vijf lokaties waar Oldschool Madness in de loop der jaren is gehouden. Stuur je antwoord in een mail naar info@oldschoolmadness.nl en maak kans op een avond die je niet zal vergeten. De VIP-treatment houdt in ; 2 x 2 gastenlijstplaatsten en een luxe buffet met alle artiesten die op die avond aanwezig zijn.

Openbaar vervoer
Vlakbij de lokatie is het NS station Enschede Drienerlo, deze ligt naast het Arke stadion. Als je dit perron afloopt ga je beneden naar rechts en loop je richting de Cinestar bioscoop, deze passeer je aan de linkerkant en je staat direct voor de ingang van Condor City . Vanuit de trein is het 2 minuten lopen.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Condor City. Alle parkeerterreinen zijn geopend en het parkeren is bovendien gratis. Condor is per auto uitstekend te bereiken, hou op de snelweg A35 (deze sluit aan op de A1 bij Hengelo) Arke stadion/universiteit aan en de parkeerterreinen staan op borden langs de aanrijroutes aangegeven. Vanaf de parkeerplaats is het 2 minuten lopen.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zicht te legitimeren. Neem hierom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatie bewijzen.

132 opmerkingen

 
Werkzaam bij Based on Logics
de vorige editie (army) is er toch wel het 1 en ander gedaan aan decoratie.
je moet ook kijken naar de lokatie.
als je de grote hal hebt dan word het wat anders, want dan heb je meer mogelijkheden, want dat is een recht toe recht aan zaal.

de osm zaal is van zichzelf vet. (vinden wij)

maar ja zoals eerder gezegd door rudeboy en jappofan.
er is altijd wat.
dan de line up dan het geluid nu weer de decoratie.
line up is altijd op maat voor dat bedrag.
geluid is veel beter geworden, want is inderdaad een tijdje bagger geweest, maar dat weet esu zelf ook wel.
en tsja decoratie?? geef zelf dan ook ideën. is nooit wat mis mee.
kan je meer mee dan alleen commentaar geven. toch??

word een vet feest. dat is wat zeker is.
 
Uitspraak van :bier:NEOPHYTE HARDCORE:lijn: op vrijdag 12 augustus 2005 om 16:16:
Jah zeker heb jij gelijk in maar de vorige malen van osm vond ik gewoon een heel stuk minder dus vraag ik mij af waarom deze osm in 1x beter kan worden


Osm is altijd al vet:)
En met deze line up en entree prijs moet het zeker nog een stuk vetter worden:D
Tot dan!!!(Y)
 
Uitspraak van Rudeboy op vrijdag 12 augustus 2005 om 18:03:
Sorry dat we het niet zo goed doen als Q-Dance en ID&T Meneer NEOPHYTE HARDCORE, maar daar hebben wij gewoon niet het geld voor!!!laatste aanpassing: 12 augustus 2005 18:05


En trouwens...
Alle feestjes van Eastside Underground zijn mooi
En ik hoop dat ze ook niet zo commercieel worden als die andere feestjes(Y)
Ik zeik niets af en klaag ook niet over de line up !!!!!!

ik geef mijn mening hoe ik er over denk ...
En ik denk niet voor iemand anders hoor !!!!!!!!!
Iemand anders kan het wel super lijp vinden -- goed zijn mening !! ga ik ook niet over zeuren

Maar ik vind dat ik mijn mening mag geven ook al is die mischien negatief .........
 
Dacht altijd dat een party om de muziek ging :P En de sfeer enzo ..
Als ik mooie gebouwen wil zien met mooie hallen en zalen en weet ik veel wat ga ik wel naar oude kunstgebouwen toe !

Maar goed ben er wel aanwezig :D
Ga maar naar oude kunsthallen toe ????
Ik weet niet wat jij lult maar wie heeft het hier over mooie gebouwen ???
En jah ik vind het wel belangrijk jah dat de hal mooi is kwa inrichting en geluid en zo !!!!!

Maar goed ...
jah indd zoals rudeboy al zei ...
ze willen zelf ook wel het beste van het beste op OSM zowel met decoratie en opbouw als geluidsinstallatie maar als het geld er simpelweg niet is dan moet je er maar gewoon het beste van maken op zo,n avond tog ?? de sfeer is altyd goed geweest dus waarom achteraf wel klagen dan ?? :S :S ik snap dat nie hoor maar kan aan mij liggen.
Ik ben cker wel van de partij :D en ik zie vanzelf wel weer wat ze dit keer in petto hebben voor ons ;) tis elke x nog een verassing geweest en tjah het geluid was indd nie altyd even goed maar jah dan ga maar de hele avond met je ore tegen de boxen staan als je het nie meer kan trekke whahaha :D
Ik klaag niet achteraf ...
ik klaag meteen of ik klaag niet !!
En als ik iets niet goed vind zeg ik het of ik hou me stil en ik vind als iemand wat te klagen heeft hoef je dat nieteteen af te kk je kan er ook mischien naar luisteren dat het mischien een volgende x wel iets beter kan het hoeft niet in 1 feest meteen perfect te zijn maar je kunt er wel voor zorgen dat het elk feest beter wordt en dat de mensen kunnen zien dat je er echt wel wat aan doet !!!!!!!!!!!
En dal bedoel ik niet dat OSM zo slecht is of dat het het zo erg de grond in trap maar heb gewoon paar x een feest van OSM gehad wat mij tegen viel !~!!!

MAAR DAT WAS BIJ MOH ook hoor !!!!!!!!!!!!!!!

Dus wat ik zeg is echt niet om OSM af te KK maar probeer dat ze luisteren wat wij (publierk ) beter kunnen zien en willen
-fuck geld.:@
-mensen die het nie aanstaat gaan maar voor de tv zitten die avond met een bakje nootjes:P.

kben dr zoals gewoonlijk weer bij(y)
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
Ik snap sommige dingen niet zo goed,zover ik kan zien is er in die omgeving niet zoveel te doen,beetje hetzelfde als vroeger in Friesland,OSM heeft daar volgens mij in positieve zin iets vets neer gezet


En dal bedoel ik niet dat OSM zo slecht is of dat het het zo erg de grond in trap maar heb gewoon paar x een feest van OSM gehad wat mij tegen viel !~!!!


dat kan natuurlijk een keer,maar wees eerlijk,als ze er niet waren zou je ook wel flippen toch?

Ik heb de paar keren dat ik er was het echt gezellig gehad daarzo,mensen zijn vriendelijk,hardcore leeft daar al jaren en dat merk je ook,en de lokatie heeft iets undergrounds
helemaal mee eens!!! als dat er niet was was er maar weinig hier!! osm bedankt!!
Fuck Off met al dat gekanker dit is niet dat is niet goed... Ga dan thuis je eigen feessiej bouwe dan kun je zelf alles perfect make...
als je een bruut feestje wilt bouwe is Osm cker een PERFECTE plaats...
100% AanWazig
Als het je niet aanstaat blijf thuis en ga je niet de verjaardag van :respect: MC Syco :respect: naar de kk helpe..!!!!
Rolators
Tuurlijk heb je gelijk
ik ben ook blij dat osm er is !!!!!!!
maar ik vind het ook heel erg gezellig !!!
maar ik mag toch wel zeggen wat ik er minder an vind ??????
En ik ga er ook wel heen en ik wil osm echt niet af kk snap je >..........................

Wil al1 zeggen wat ik mnder vind aan osm en volgens mij is dit forum er ook voor wat je goed en slecht vind aan zo`n feest toch ???????????
 
JA IK GA ER C KERS NAAR TOE VET HARD GAAN WHAHAHA
 
Uitspraak van --SJON BETON--*TOTSCHLÄGER* op maandag 15 augustus 2005 om 23:33:
mensen die het nie aanstaat gaan maar voor de tv zitten die avond met een bakje nootjes

:respect:

Uitspraak van Da Mouth Of Madness op dinsdag 16 augustus 2005 om 00:22:
,hardcore leeft daar al jaren

:bounce:

Uitspraak van :bier:NEOPHYTE HARDCORE:lijn: op woensdag 17 augustus 2005 om 21:44:
Wil al1 zeggen wat ik mnder vind aan osm en volgens mij is dit forum er ook voor wat je goed en slecht vind aan zo`n feest toch ???????????

Heb je een punt. Dan nog is je mening niet gegrond vind ik.
Nu komt het tijdperk dat er veel feesten zijn.
Je word verwend (ook ik heb er last van).
Alles ga je vergelijken met elkaar.
BV: dat feest is 30 euro, maar heeft mooiere decoratie, maar ongeveer dezelfde line up als dat andere feest voor 20 euro.
tsja wat kies je???
ik die van 20 in ieder geval. ben toch eind van de avond mooi in de lorum. Zie ik toch de decoratie niet meer. :D

Kijk als het een feest is van 45 euro. JA dan mag je wel wat verwachten, maar ook die laten het afweten, maar iedereen blijft eraan heen gaan.

Hoe komt dat???
Traditie en gezelligheid. :bounce:
En dat word het 3 september ook. ondertussen 7 jaar osm en dit gaat weer vet worden.

pffff nu heb ik dorst ;P
laatste aanpassing
cker weten aanwezig;)
vet vet cker weten aanwezig:bounce:
Ik heb wel een punt !! (is mijn mening)
ik vergelijk OSM niet met MOH of zow !!!
ben nu 6 x bij osm geweest en ik ind dat osm bijna elke x het zelfde vinde en dat heeft niets met andere of duurdere feestne te maken !!!
 
Artiest D-zyz
:D geen trainingsbroek aantrekken anders mag je misschien niet naar binnen!!!had ik vorige keer...
 
zeker aanwezig :D prijs/kwaliteit verhouding is zeker dik in orde, gaat mooi feesie worden.
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Trainingsbroeken zijn wel toegestaan .


Dat moet een fout van de security zijn geweest helaas.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 9 augustus 2005 om 19:47:
o.s.m is altijd wel knal,n

en zo is het:bounce:
 
OSM WORD KK BRUUUUUUUUUUUUT
 
en zo is dat

jammer sommigen hebben altijd wel wat te klagen
organiseer dan zelf eens een vette party ofzo:S

gaat weer gezellig worden daarzo:yes:
* Zucht * :gaap:
Gezeur blijf je altijd houden, blijf gewoon lekker thuis ;)
Voor de rest veel plezier die er naartoe gaan!