Partyflock
 
­ Nederland

Spoiled

gepubliceerd door , op
Spoiled
13 juli 2005
Zondag 21 augustus organiseert POP Events wederom een editie van Spoiled. Dit keer is gekozen voor strandtent De Republiek te Bloemendaal als locatie. Het event begint om 16:00 uur en zal duren tot een uur of twaalf. Na De Republiek zal het event (vanaf 23:00 uur) doorgaan bij de Amsterdamse club Rain op het Rembrandtsplein.

De première van Spoiled op 31 juli was ondanks het slechte weer een groot succes. Meer dan 2000 man bezochten het evenement. Spoiled is een Dance Fashion Event waarbij gerenommeerde en populaire modemerken de kans krijgen hun collectie te tonen aan de gasten van Spoiled. Tijdens de avond zal er één catwalk show plaatsvinden om 20:00 uur. Alle merken zullen tijdens deze show hun nieuwe wintercollectie 2005-2006 tonen. De participerende modemerken zijn: Tiger of Sweden, Lee, Wrangler, Fred Perry, VonWinckelmann, Re- Hash, Met Jeans, Hilfiger Denim, Mads Nørgaard, Filippa K, Mone Bags, Ra-Re, Turnover, Cultura, Nautica, Alprausch, Andy Richardson, Re-act, DNA en Levi’s.

Programma:
Dj’s Jaziah, Suus, Victor Coral & The Fashion Jockeys zullen stuk voor stuk achter de draaitafels verschijnen. Verder zullen er verschillende live-acts optreden waaronder op de percussie Norman Soares. Apart Media zal een kunsttentoonstelling verzorgen.

Elke editie van Spoiled zal er ook een goed doel in het zonnetje worden gezet. Er zijn immers veel mensen in deze wereld die het ook verdienen om ‘verwend’ te worden. Voor deze editie werkt Spoiled samen met oneMen. Deze organisatie gelooft in de kracht van het individu. Dat één enkel mens het verschil kan maken tussen recht en onrecht, tussen armoede en welzijn. oneMen is een jonge, charitatieve instelling die kleinschalige ontwikkelingsprojecten van pioniers in Afrika, Azië en Latijns Amerika ondersteunt met communicatie- en vervoermiddelen (een jeep, een fiets, een computer, een radiomast, etc). oneMen biedt concrete steun aan pioniers die zich inzetten op allerlei terreinen, zoals persvrijheid in Liberia, rechten van indianen in Venezuela, gezondheidszorg in Zimbabwe, mensenrechten in Sri Lanka en opvang van straatkinderen in Bolivia.

Bij slecht weer zal het event toch doorgaan maar dan binnen bij de Repulbliek plaatsvinden. Voor een routebeschrijving kunt u mailen naar info@popevents.nl.

5 opmerkingen

 
Een goed feest,
op mooie locaties,
met een leuke Line-up,
en ook nog aandacht voor het goede doel!

Top! :jaja:
laatste aanpassing
 
super :respect:
waarom dan maar 2 opmerkingen?????
Uitspraak van Mc 4 eye op woensdag 10 augustus 2005 om 01:03:
waarom dan maar 2 opmerkingen?????


Omdat 2/3 van PF alleen maar hardstyle, hardcore of techno goedvindt ;)
 
jah, daar lijkt het idd wel op...