Partyflock
 
­ Nederland

Lang weekend in Zurich

gepubliceerd door , op
Streetparade
Today is tomorrow! De slogan van dit jaar. Street Parade wil dat je bewust wordt van vandaag om in de toekomst te kunnen kijken en leven. De dromen van vandaag zijn onze toekomst. Sinds jaar en dag is een vredige tendens een belangrijk kenmerk van de Street Parade.
Vecht voor een wereld zonder geweld; alle mensen horen in deze wereld ongeacht huidskleur, religie, sexuele voorkeur of interesses. De afgelopen 13 jaar hebben aangetoond dat samenzijn vredig en op tolerante wijze kan! Met de komst van de zomer is de warmste, opwindenste en feestelijkste dag in aantocht!

De grootste house- en technoparade van de wereld vindt plaats op 13 augustus en trekt dwars door Zurich. De Street Parade blijft innovatief en toont de nieuwste trends in electronische muziek en dans. Om 13.00 begint de ‘warm-up’ op verschillende podia langs de route. Om stipt 15.00 zal de eerste ‘love mobiel’ kilometers op de teller gaan maken.
Heb je na een dag door Zurich dansen en banjeren nog niet genoeg van de muziek en sfeer? Dan zijn er door de hele stad verschillende 'after' parties. De bekendste en grootste is toch wel Energy.

Energy 2005
Zwitserland's grooste feest sinds 1992 is het eerste evenement dat plaatsvindt in het gloednieuwe Hallenstadion. 230.000 mensen hebben Energy sinds de start in 1992 bezocht. Na een break van 1,5 jaar wegens bouwwerkzaamheden is Energy in 2005 terug in een van Europa's grootste en modernste indoorlokaties: 14.000m2 met videowalls rond de arena en 80 flatscreens verdeeld over de lokatie.

De drie beste dj's volgens Dj mag's top 100 zullen op Energy een 2 uur durende set neetzetten: Tiësto, Paul van Dyk en Armin van Buuren (zijn eerste keer draaien in Zwitserland). Ook de Japanse exentrieke ster Yoji Biomehanika zal acte de presence geven. In de nieuwe, bijgebouwde hal bij de entree van het stadion zal een 'hotter then hell' feest plaatsvinden met hardere stijlen. Voor trance is ook een etage gereserveerd.

Als je van plan was naar Berlijn af te reizen voor de Loveparade die jammerlijk is afgelast, dan is dit wellicht een feestelijk alternatief voor een korte (vakantie) break?

103 opmerkingen

2x geweest, AANRADER!!!!!!!:D
Ben weer van de partij :yes:

Draai er nu voor de 4e keer en dit blijft de beste Parade van Europa :bounce:

Heb ook de Loveparade gedaan en die Parade is bekender, maar dit is leuker hoor ;-)

See you in Zurich! :cocktail:
JA..dat wordt de 7e x...:woop:

:lijn:

Kan niet wachten :no:
 
laten wij nou net dat weekend met de auto naar zwitserland willen. kan geen toeval zijn, moeten we gewoon heen :D
 
iemand bekent met kosten vliegen naar zurich met easyjet of iets dergelijks>?
 
www.swiss.com
laatste aanpassing
Het is VEEL beter als de loverparade...om te beginnen niet zoveel 'kijkers' en publiek mooier en beter gedressed...ga inmiddels voor de 8ste X. Goedkoop hotel ETAP (ff bellen/faxen geen email), kun je evt. lopen (20 minuten) of met de tram.
Goedkoop vliegen vanaf Keulen..maar dat moet je dat half jaar van te voren boeken..en als je dan toch al in Keulen zit..5 uur later zit je in Zurich met de auto.
Vergeet niet de kick off 07 am in Hauptbahnhof!!

(Snap alleen Niels niet...voor mij is het toch echt 2 uur langer rijden dan Berlijn maar heb ik er graag voor over !!)
nee maar ik ga denk ik met de trein.kosten trein 275 euro voor 22dagen dus ga het weekend daarvoor al met de trein naar nature one en het weekend daarna naar sunexplosion in italy

ga vrijdags al heen want dan is er een terrorfeest
za de parade en
za sávonds de afterparty is hardcore

wat wil je nog meer???
Uitspraak van RundskopXL op donderdag 28 juli 2005 om 13:34:
wat wil je nog meer???


Zondagmiddag naar de after afterparty met nog meer hardcore :) want die is er ook :9
Eerst Kreta en daarna doorstarten naar Zurich Present op de camping :woep: :woep:
Top! Samen met Yvke-Liefke eerst naar de Streetparade en daarna afteren op Energy 2005 :bounce: Beter kan het gewoon niet! :cheer: :cheer: :cheer:
Ben er klaar voor :D :bounce: Zit al in zwitserland 45min met auto vanaf zurich. En het mooiste is.. alles is betaald door baas.. vliegtuig, appartement.

Tip. ALs iemand met fliegtuig of trein gaat ga vanaf Dusseldorf! Dat scheelt RUIM 100 euro. Trein is 39euro en Vliegtuig 59 (www.airberlin.nl)
Wij zitten er al vanaf 8 aug. lekker chillen op de camping daar en in het weekend helemaal los. Met al de party's moet dat wel gaan lukken dacht ik zo.

Mzzl
Wij zijn er ook klaar voor.. Underworld en Energy kaarten in huis .. en waaaaaaaaaaanzinnig, we staan op de Generation Europe truck !! :D .. de start positie wordt pas op de 13de bekend gemaakt, maar als je een trance truck met zeemeerminnen langs ziet komen: that's us!! See you there!

(K)
 
Uitspraak van Moves op vrijdag 29 juli 2005 om 00:06:
maar als je een trance truck met zeemeerminnen langs ziet komen: that's us


ik zal zwaaien ;)
weet iemand wat de kosten zijn om vanuit nederland met de trein te gaan, en daar een weekend te blijven ?
Aanwezig! We komen de 13de aan (s'ochtends vroeg helaas, dus we zullen niet de complete Straatparade bijwonen)....maar wel Energy! :bounce:

Heel lang geleden dat ik Tiestijs heb gezien!
 
Ik zou eigenlijk ook wel erg graag naar Energy gaan, maar moet waarschijnlijk in me eentje :S ik weet niet of dat zo'n succes wordt dan. Maar de line-up is om het kwijlbakje vol te maken. :D
Artiest {SHOWLIST artist 20666, 56945}
en ik ben er ook bij heel logisch
Ja joh, super feest daar in Zurich. Was er al eens geweest. Zelfs MC Donald heeft nog dj's staan evenals 4 sterren hotels, iedereen doet mee.
Het geluid tijdens de Energy Rave is ongekend, zo hard (en goed) heb ik het NL nog nooit gehoord. Zeker dikke aanrader, die Zwitsers kunnen wel feesten.

Ook zeker de Oxa Club bezoeken, is stukje lopen vanaf Hallenstadion maar zeker de moeite waard. Met bandje van Energy Rave kun je daar gratis naar binnen.
Als je met de auto gaat moet je wel even bij zebrapaden overstekende mensen voor laten gaan zoals het hoort en niet zoals in NL gewoon doorscheuren. Je riskeert of een deuk in je auto, of ruzie of een dikke boete.

Bij de grens met Zwitserland gewoon zeggen dat je doorrijd naar Italie voor vakantie. Beter niet zeggen dat je de parade gaat bezoeken want je auto wordt binneste buiten gekeerd in speciale garageboxen van de doune.

Blijft de moeite waard. Havefun!!!
Uitspraak van scent op woensdag 3 augustus 2005 om 14:18:
Bij de grens met Zwitserland gewoon zeggen dat je doorrijd naar Italie voor vakantie. Beter niet zeggen dat je de parade gaat bezoeken

Jawohl meneer, wier gehen nach das gardameer auf urlaup

of zullen ze dat niet begrijpen?
 
Uitspraak van scent op woensdag 3 augustus 2005 om 14:18:
Beter niet zeggen dat je de parade gaat bezoeken want je auto wordt binneste buiten gekeerd in speciale garageboxen van de doune


en als ze wat vinden? :O
dan ben je het haasje

weet niet hoe streng ze zijn tegenover "gebruikers-hoeveelheden"

weet wel dat zwitserland vrij tollerrant is tegenover dope, ze hebben ook een gedoogbeleid met wiet enzo
Het hotel (Rigihof) is geboekt (12-15 aug), de auto staat startklaar. I cant wait for the weekend to begin! Ben benieuwd of my meissie&me nog medenederlandertjes tegenkomen daaro? Jammer dat er geen meet is ofzo, zou wel relaxt zijn.
laatste aanpassing
Helaas kunnen wij er niet naartoe, had Vortex wel weer een keer willen zien draaien... Gelukkig krijg ik een herkansing op Q-Base! :-)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 4 augustus 2005 om 16:17:
en als ze wat vinden?


dan heb je het niet goed verstopt :D
Aanwezig :D

Hopelijk is het beter weer dan in 2003.
Never mind we zitten lekker 2 nachten in het HILTON (Y)
Uitspraak van Hakka op zaterdag 30 juli 2005 om 14:41:
weet iemand wat de kosten zijn om vanuit nederland met de trein te gaan, en daar een weekend te blijven ?


4 replys naar boven lezen (boven je vraag^dan he)