Partyflock
 

Liquid Sounds

gepubliceerd door , op
Op 25 juni vind de eerste editie plaats van Liquid Sounds (powered by Smirnoff) in de BillaBong Beachclub aan het Zwarte pad in Scheveningen. Om 20:00 gaan de (strand)stoelen aan de kant en kunnen de voetjes van de vloer op de zomerse sounds van o.a Lucien Foort (Sensation, Innercity), dj Jurgen (Lexion), Joy de la Rosa (Pacha Ibiza), dj Lewis (Thalia lounge R'dam ) en Maarten van Dijk.

Het nieuwe concept Liquid Sounds kenmerkt zich door een sterke line-up, een perfecte zomer locatie, mooie aankleding en een overvol pakket aan extra’s. Zo zullen er op deze eerste editie aanwezig zijn: 'Loaded' dancers met een verleidelijke danceshow en gratis fruit, candygirls, vj’s, fotografen en het Smirnoff promotieteam die het nieuwe drankje twisted zullen gaan presenteren.

Het Zwarte pad staat bekend om zijn daverde feesten. BillaBong Beachclub in samenwerking met Re-Loaded zal er dit jaar weer in slagen dit imago voort te zetten en de eer van het Zwarte pad doen herleven. 'Liquid sounds' is een naam waar je nog veel van zult horen deze en volgende zomers.

Zo zullen er op 30 juli wederom bij Billa Bong Beachclub o.a. ROOG, Erick-E en Melvin Reese er voor zorgen dat de 2e editie van 'Liquid Sounds' een echte mid-summer blaster zal worden. Vanaf 20.00 uur ben je welkom bij 'Liquid Sounds' kijk op www.billabongbeach.nl voor meer informatie.

3 opmerkingen

 
Heb er al zin in! Hopen dat het lekker weer is :yes:
 
opmerking 2