Partyflock
 
­ Nederland

Double You Presents Daniel June’s Birtydayparty

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 10 juni zullen Daniel June en Double You Events groots uit gaan pakken voor Daniel June’s Birthdayparty. Voor deze gelegenheid heeft de organisatie een aantal internationale top Dj’s en een aantal lokale helden benaderd. DJ’s die uitgenodigd zijn op dit feest zijn goede vrienden of hebben een grote invloed gehad op Daniel June’s carrière. Het zijn onder andere Marcel Woods, Zany, Jesselyn en meer.

Daniel June startte zijn carrière in 1999 als Dj Daan. Al snel groeide hij uit tot een van de populairste Dj’s uit de Kempen. Dit bleek ook onder andere uit de uitverkochte edities van het concept Immortalize, dat hij in 2000 samen met zijn collega DJ Rob-B opzette. Voor Daan werd vanaf 2001 het draaien een serieuze zaak. Hij kreeg de kans om zijn kunsten te vertonen aan het grote publiek op het Frequence festival. Het was dan ook geen verrassing dat zijn talent in 2002 opgepikt werd door Double You Events, die hem resident maakte op de populaire Ignition feesten.

In 2003 werd hij benaderd door de legendarische Belgische Discotheek Atmoz, waar hij de kans kreeg zichzelf te ontplooien en zelfs een eigen Club avond wist te bemachtigen (Unbreakable). Hierdoor namen de boekingsaanvragen flink toe en draaide hij in 2004 in de meest toonaangevende clubs van zuid Nederland. Op dit moment timmert Daniel June niet alleen flink aan zij DJ carrière, maar ook aan zijn nieuwe studio. Daar wil hij zich naast het draaien ook volop bezig gaan houden met produceren. Eind dit jaar wil hij met een aantal verrassende Tech-trance releases komen.

Terug naar de avond zelf. Om deze avond goed te laten verlopen, heeft Daniel June Double You Events benaderd om zijn Birthdayparty op touw te zetten. Double You Events heeft de uitnodiging trots geaccepteerd en samen zijn zij tot het besluit gekomen om het feest plaats te laten vinden in ’t 't Centrum in Wintelre. Op deze locatie organiseerde Double You Events 12 van de 18 evenementen tot nu toe, en niet zonder succes. De laatste 4 editie waren totaal uitverkocht om dat het altijd gezellige feesten zijn, voor een lage prijs.

Ook bij dit feest zal de prijs-kwaliteitverhouding nadrukkelijk naar voren komen. De kaartjes voor dit feest kosten namelijk maar 5 euro per stuk.
Een andere reden dat de twee partijen voor deze locatie gekozen hebben is het overweldigende geluidssysteem dat hier aanwezig is, om over de lichtshow nog maar te zwijgen. Het was ook deze locatie waar de samenwerking tussen Double You Events en Daniel June zo’n 3 jaar geleden begon.

Op de avond zelf zal het publiek een opbouwende mix te horen krijgen van Groove tot Techtrance en van Hardtrance tot Jump. Leep & Dusk hebben de eer gekregen om de het publiek in de stemming te brengen met een opbouwende grooveset. Na hen is het aan Daniel June zelf die samen met Jowan de tweede set van de avond ten gehore zal brengen. Deze Brabantse DJ wist in het verleden al Trance Energy en Massive op zijn kop te zetten, en tevens heeft hij ook het nummer voor de radiospot van dit feest gemaakt; Overflow.

Na Jowan, zal Jesselyn samen met Daniel June het publiek versteld zal doen staan met een geweldige mix van Techtrance en Hardtrance.
Jesselyn zal hierna plaats maken voor Pascal Feliz, samen met June zal hij het publiek gaan verrassen met een set bestaand uit zowel Belgische als Nederlandse klanken. Hierna is het de beurt aan Marcel Woods. De grote held van de Techtrance wereld. Deze oude rot uit het vak wist vriend en vijand te verrassen met zijn geweldige optredens op onder ander Dance Valley en Sensation. Na Woods is het tijd voor Zany, die bekend is met de kwaliteiten van de discotheek. Hij heeft de organisatie beloofd een geweldige set neer te zetten, zoals hij dat al eerder deed op Qlimax, Defqon1 en Q-Base.

Robbie Magura zal na afwezigheid van ruim een jaar de DJ booth van ’t 't Centrum weer betreden om het publiek een afwisselende set ten gehore te brengen van Jump en Hardstyle. De avond zal worden afgesloten met een Early Hardstyle set zoal
s hij daar 3 jaar geleden klonk van het toenmalige DJ-team Daan vs Rob-B!

De avond zal worden gehost door MC DV8. Deze MC stond 2 jaar geleden nog voor Double You Events in Club Ambiani in Bladel voor 400 man te MC’en, nu is hij uitgegroeid tot een van de betere MC’s die Nederland rijk is! Samen met Showtek bezocht onder andere al Defqon, InQontrol en X-Qlusive met hun live optredens. Ook solo wist hij het al ver te schoppen met aanvragen voor The Matrixx, Q-base, Defqon1 en Multigroove.

21 opmerkingen

Ziet er goed uit. Daan gefeliciteerd en Double You succes. Maar dit zal geen problemen opleveren want de feestjes van jullie in het centrum zijn altijd leuk :d . Line-up ziet er goed uit!
 
Artiest MarkOss
present..
laatste keer ignition was ook lachen..
 
Vet!
is ma 1 zaal???
Hoewel het kruipend te doen is, blijf ik toch maar thuis...
 
Kben zekers van de partij... :yes:
En ik heb er zin an.... echt mijn muziek... :)

Hoop alleen dat het wat drukker is dan de vorige keer in de atmoz he daan?? hahaha
 
Wordt gezelli daan!! :yes:
 
*


Gaat een mooi feestje worden! ;)


*
laatste aanpassing
 
Ja ziet er allemaal goed uit....

denk da ik ook wel effe kom kijken. :jaja:

:bier:
is er ma 1 zaal of niet?
word wel vet feestje;)
 
Leuke line up voor een mooie prijs! Ondanks dat ik zaterdag gewoon moet werken, ben ik uiteraard aanwezig! :)
Ja...twijfel is er nog ivm Defqon de week erop...maar misschien dak toch ok ff kom kijken daar...en idd van harte Daniel...:)
laatste aanpassing
 
Zazazany.marcel woods.jowan.jesselyn
ben v d partij!!
maar 5 euro.. whaa


- you all know what we came here for! -
word denk ik nie veel
gaan nie veel mense:(
Weet iemand of je kan betalen met die oude muntjes van dornier, of zijn er andere consumptiebonnen net als op ieder ander feest??

Niet dat het wat uitmaakt, want kom toch wel!
2 ^^NoUd^^:
word denk ik nie veel
gaan nie veel mense :(


Wa word niet veel.. Er zijn al een paar honderd kaarten verkocht..

Het is maar in 1 zaal idd..

Maar met deze line-up komt het helemaal goed!
 
Nou ^^NoUd^^, dan blijf je toch lekker thuis!! :$

Idd WIm, wij maken er toch altijd een feestje van...!!!!
naja we zulle zien
line-up is wel goet
tot vrijdag
 
ok ^^NoUd^^ that's the spirit!!!
ik weet het
ik kan het wel;)
tot vanavond;)