Partyflock
 
­ Nederland

Hard & Near

gepubliceerd door , op
Hard & Near
2 juni 2005
FeestHard & Near · DJ Knox Birthday Party
Datumvrijdag 10 juni 2005
LocatieHolle Wout
Vrijdag 10 juni vindt er weer een editie plaats van het hardstyle feestje Hard & Near. Dj Knox viert zijn 23ste verjaardag en wil dat vieren met de feestgangers uit de regio. Deze editie komt er een top dj uit de hardstyle scene draaien, namelijk dj The Prophet. Dj Knox is de nu 23 jarige muziekfreak uit Bunschoten-Spakenburg, een bekend vissersdorp onder de rook van Amersfoort. Hij draaide in het begin vooral op verjaardagen en kleine feestjes van vrienden, maar daar kwam in 2001 verandering in. In dat jaar werd Gerrit voor gevraagd om wekelijks te komen draaien in discotheek Holle Wout, en sindsdien staat hij als resident dj elke vrijdag achter de tafels.

In 2003 organiseerde dj Knox samen met een paar vrienden zijn eerste illegale hardstyle/harddcore feesten in een oude melkfabriek in Spakenburg. Deze werden drukbezocht maar zijn uiteindelijk verboden door de gemeente. Omdat hij vond dat de feesten toch door moesten gaan ging hij in gesprek met werkgever Holle Wout en zo werd de eerste editie van ‘Hard & Near’ een feit op 6 juni 2003. Tot nu toe zijn de Hard & Near feesten altijd gehouden in discotheek Holle Wout in Spakenburg, maar daar willen we het in de toekomst niet bij laten. De organisatie wil met de Hard & Near feesten de hardstyle wat dichter bij de mensen thuis brengen, en laten zien dat je voor leuke feesten niet altijd ver hoeft te reizen. Op de vorige succesvolle edities draaiden al talenten als Toyax, Nemo, Laroesja en Alex B, en deze avonden werden altijd door hen betiteld als ‘supergezellig’. Dit komt mede door de kleinschalige opzet van de avonden waardoor het al snel gezellig is.

Holle Wout is een gezellige discotheek waar ongeveer 400 man in kan, en de gezellige sfeer altijd de boventoon voert. Holle Wout voert geen deurbeleid (afgezien van de minimumleeftijd van 16 jaar) wat betekent dat je altijd toegelaten wordt, waar je ook vandaan komt of hoe je er ook uitziet. Dit is in de grote steden vaak wel anders. Ook is de drank niet duur, een biertje kost 1,50 en de in het dorp zeer populaire cola-beerenburg kost 3 euro. Meer informatie en fotos vindt je op www.hollewout.com

Om de verjaardag van dj Knox extra luister bij te zetten is dj The Prophetgevraagd te komen draaien in discotheek Holle Wout te Spakenburg. Deze oprichter van het bekende Scantraxx label is door zijn jarenlange ervaring bekend en geliefd bij een grote groep mensen. Dus ook voor de wat ‘oudere jongeren’ is het de moeite waard om weer eens te komen kijken/luisteren en het ‘gevoel van toen’ weer eens te beleven. Natuurlijk draait de jarige dj Knox zelf ook op deze avond en ook talent en beginennd producer dj Nawi is van de partij.

Kaartjes voor deze bijzondere avond kosten maar €5 in de voorverkoop en zijn te verkrijgen bij discotheek Holle Wout. Op de avond zelf zullen de eventuele overgebleven kaarten verkocht worden aan de deur voor €7,50.

13 opmerkingen

 
Werkzaam bij Rage-Online
leuk feestje :D

gerrit :respect:
Die flyer...whahahahahaha :D

Maar goed, zal er vast wel gezellig zijn ;)
laatste aanpassing
 
sorry hoor maar die flyer kan echt niet

was er dan niemand te vinden die een knappe flyer kon maken

zelfs ik kan als leek met photoshop nog wat aardigs in elkaar flansen

watskebeurt
 
hard & near .... ?





?
 
Donders mooi feestje! ;-)
Artiest Nawi
haha donders mooi


:respect: nongetjie :respect:
 
Dat word weer gek doen.
Vorige keer was al super, deze editie word nog beterrrr!
zal vast een leuk feest zijn.
de flyer?...beetje jammer.
wel lekker dat don dr is!
 
beetje piet mondriaan:D
 
Lekkere foto mr. Ellendig !!!!
Het is bijna zover!!

Kom zeker even kijken (y)
In t groot is e flyers donders wijs
nongetjie (Y)
en tot morguuuh :bounce: