Partyflock
 
­ Nederland

The Return Presents - The Frequence Afterparty

gepubliceerd door , op
Ken jij de nieuwste Jumpstyle & Harddance discotheek van België al? Nee? Dan volgt hier een woordje uitleg en een stukje verleden. the-return, voor de meesten misschien beter bekend als de vroegere Atmoz, is vanaf nu de place 2 be voor iedereen die op zaterdag tot in de vroege uurtjes (22.00 – 07.00) stevig wil doorgaan op de beste Jumpstyle, French Tech & Harddance Beats, mixed by residents Coone, Bjorno & Tom Higen.

Bovendien gaat er deze zaterdag de officiële Frequence Afterparty door! Iedere bezoeker van Frequence kan na afloop van dit geweldige feest nog verder gaan feesten tot in de vroege uurtjes in the-return! Bovendien hebben ze voor deze Afterparty niemand minder dan Greg C geboekt, het feest is dus na Frequence nog niet afgelopen! the-return is slechts een klein half uurtje rijden van Frequence en tot 07.00 ‘s morgens kan je verder doorgaan op de beste Jumpstyle & Harddance beats en voor slechts 5€!

Zoals reeds vermeld is the-return een nieuwe club met een nieuw en eigen concept en dit in de vroegere Atmoz in Vosselaar bij Turnhout. Na het verdwijnen van Atmoz werd de discotheek omgetoverd in “Club Mystique”. Dit was eigenlijk de destijds gesloten club Illusion die met z’n voltallige team, incl. de resident dj’s verhuisde naar Vosselaar omdat Illusion gesloten was na een inval van de politie.

Eind 2004 kon Illusion na een lang juridisch gevecht terug z’n deuren openen in Lier en logischerwijze verhuisde het hele concept terug mee naar Lier: Club Mystique bleef bestaan, maar zonder echte eigen ziel… Begin dit jaar werd de naam veranderd in the-return en probeerde men een commercieel concept. Dit sloeg echter niet aan in de streek en daarom besloot het managment de club een tijdje te sluiten en het over een volledig andere boeg te gooien.

Er werd gekozen voor Jumpstyle en Harddance in de Main-hall aangezien de stevigere genres heel populair zijn in de grensstreek en de stijlen zowel in België als in Nederland aan een enorme opmars bezig zijn. De commerciëlere Groove, R&B en Dance-muziek kreeg z’n plekje boven, de 2de club waar je ook de ruimte hebt om even te chillen. Er is dus veel veranderd, maar het blijft een mooie club.

the-return ligt bovendien op nog geen half uurtje rijden van Eindhoven. Residents Coone & Bjorno zijn zeker geen onbekenden in de stijl. Coone is een van dé upcoming harddance-talents in België en stond reeds op mega-events zoals Antwerp is Burning, Reverze, Bassleader enz. Deze zomer staat hij ondermeer nog op E-fect Outdoor, Ghoststyle (Hangaar 1 in Oostende), Tomorrowland (Belgische Mysteryland) en vanaf nu draait hij ook iedere zaterdag in the-return. Bovendien heeft hij al enkele sterke releases op z’n naam staan en binnenkort zal z’n nieuwe vinyl verschijnen. Daarop is ook een track te vinden getiteld “The-Return”, een track die je nu al wekelijks kan horen in the-return. Bjorno draait al jaren mee in de scene en is in de grensstreek bekend geworden als resident van The-Site waarna hij naar The-Lambo is verhuisd waar hij het nu eerste deel van de avond draait. Daarna komt hij naar the-return waar hij van 05.00 tot 08.00 lekker stevig afsluit. Tom Higen is een jonge getalenteerde dj die voor de opwarming zorgt. Hij draaide reeds in The-Site en op evenst zoals Proud to be Loud, Mono, enz.

Boven heb je een 2de club, hier draait men een mix van Groove, R&B en Dance Music. Je kan er bovendien ook lekker chillen met een drankje in een van de zetels. Er is ook een frituur waar je tussendoor kan genieten van de lekkerste Belgische friet, je wagen kan je vlak voor de club parkeren op de bewaakte parking.

De club is elke zaterdag open van 22.00 tot maar liefst 07.00 in de ochtend en de inkomprijs bedraagt slechts 5€. Ook de drankprijzen zijn zeer democratisch. Een avondje stappen hoeft dus niet duur te zijn. Deze zaterdag vindt er dus de Officiële Frequence Afterparty plaats met Special Guest Greg C uit Frankrijk. (reeds aanwezig op feesten zoals In Qontrol, Hard Bass, Pussy Lounge, …)

Meer info, de party-agenda, fotos, een forum en een gedetailleerde routebeschrijving vind je terug op de website : www.the-return.be

29 opmerkingen

Helemaal te gek !

Overdag feesten op Frequence en 's avonds feesten dicht bij huis met Greg C, Coone, Bjorno, Tom Higen...dit wordt een hééél leuk weekend :-)
 
Artiest {SHOWLIST artist 3981, 40242, 130241}
ja, kan ik maar 1 ding op zeggen...feest! :)
laatste aanpassing
 
Ook de drankprijzen zijn zeer democratisch.

Democatrische drankprijzen... Iemand enig idee?
hehe,

Daar bedoelen ze mee : "zijn niet duur" :-)

Ik ben er met de opening geweest en was heel vet toen.
Een biertje betaal je 1.80€ en dan krijg je een grote lekkere Jupiler, niet zo'n klein proefbuisje als in de meeste Nederlandse kroegen ;)
Vodka Redbull is er maar 4€ enz,

In België kan je dus voor 5€ nog naar een vet feest en is zuipen nog betaalbaar :-)

Daarom ben ik zaterdag aanwezig !
 
wordt zeker top (Y)
Aanwezig!!
 
Zorg iig dat de chauffeur nuchter is want ze controleren daar als gekken :(
...........
laatste aanpassing
Ja daaaag, ik ga te voet naar het E3, maar echt niet te voet naar de Atmos of ehhh, Return...
Eerst maar eens kijken of ik nog toonbaar ben na frequence want meestal zit de bagger tot m'n knieen na een buiten feest! En anders ff naar huis om te douchen en dan.... weer verder.... :bounce:
 
Artiest Tom Higen
Knalleeuh deze zaterdag !!! Be on time ... :)
 
Zeker aanwezig!!!
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 juni 2005 om 07:13:
Zorg iig dat de chauffeur nuchter is want ze controleren daar als gekken


hmmmmmmmmmm dit is klote!
dan rij ik daar denk ik maar niet mer heen
maare is dat vooral controle op alcohol?
of ook drugs?
Mense,

Daar is niks van aan hoor van die gekkencontrole !

Jaren terug is er na enkele incidenten in Atmoz een tijdje extra gecontroleerd maar dat is lang verleden tijd.
The-Return heeft nu een zeer goede verstandhouding met de lokale overheden dus je hebt niets te vrezen.
Je moet natuurlijk niet als een dronken mongool achter het stuur kruipen, want dat zou in Nederland ook niet pakken denk ik.

Allemaal naar die Afterparty komen dus !!!
 
Uitspraak van Bass Events op woensdag 1 juni 2005 om 18:53:
The-Return heeft nu een zeer goede verstandhouding met de lokale overheden dus je hebt niets te vrezen.

Had en heeft the Wall ook, alleen blijven ze controleren ( wat door heel Belgie gebeurd) maar dat heeft ze wel heel veel klanten gekost.
€150 boete voor 1 Joint, €1600 en 1 maand rijontzegging voor pakje pep en de resten van een blow in je bloed, nee niet leuk meer.
urban legends !

Het afgelopen jaar geen politie gezien langs de weg naar The Return...

nouja, je hoeft niet te komen hé

en euh,

Waarom moet je al drugs nemen of binne hebbe in de eerste plaats ?
Zijn genoeg mensen die ook zonder een feesje kunnen bouwen hoor !
Uitspraak van Bass Events op woensdag 1 juni 2005 om 20:27:
Zijn genoeg mensen die ook zonder een feesje kunnen bouwen hoor !

Juissst :yes:
 
mmm, ook nog gene police gezien daar ze :)

bwa, gewoon afkomen wordt super...weet ik nu al!
laatste aanpassing
 
@ the real jojo...
zolang de chauffeur zorgt dat die nuchter is... is er nix aan de hand!! :no: :D

ennuh ik heb daar nog nooit een controle gehad... dus praat geen poep he:[

Dus party on mensen!!! wordt helemaal top:D
Go with the flow.....
 
Uitspraak van Bass Events op woensdag 1 juni 2005 om 20:27:
Waarom moet je al drugs nemen of binne hebbe in de eerste plaats ?
Zijn genoeg mensen die ook zonder een feesje kunnen bouwen hoor !

Helemaal mee eens.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 juni 2005 om 22:44:
ennuh ik heb daar nog nooit een controle gehad... dus praat geen poep he

Ik heb bijna 5 jaar gewerkt voor een zaak die op weg naar de Return ligt en ik weet echt wel waar ik over praat.
hoe meer controle bij jullie, hoe minder op project. mare .have fun
 
in belgie word er al jaren gecontroleerd ,en daar is de politie nog gekker als hier ,maar ja ,ik ben een aantal keer in mystique geweest ,maar geen rare agentjes hoor die controleerden onderweg ,dus het zal allemaal wel meevallen denk ik .
 
Artiest Square
INSIDERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeg... wel komen hoor! Weet je wel wat voor vette tent da is?? Enne, als je nuchter bent zo als het hoort hebben jullie niets te vrezen he! ;)

Enne psssssssst... ik moet dansen :P
Lol ja hoorde het suus maja ik kom nie denk :P
succes iig


Enne, idd mooie/leuke tent ik was er paar weekjes terug .. We waren erg verdwaald :O
maarja wel een topavond voor de rest gehad ;)
woehoew,

nu op café en dan naar The-Return helemaal losgaan op Greg C !