Partyflock
 
­ Nederland

Interceptor - The Last Line Of Defense

gepubliceerd door , op
Interceptor - The Last Line Of Defense
29 mei 2005
FeestInterceptor · The Last Line Of Defence
Datumzaterdag 11 juni 2005
LocatieFuego
Zaterdag 11 juni 2005 zal FD&T Events weer van zich laten horen. Na het succesvolle 1e feestje in Maaseik (Insomnia - Local Heroes » zaterdag 6 november 2004) was de organisatie op-en-top gemotiveerd om die lijn door te trekken naar het 2e feestje in Kinrooi (Insomnia - Night II » zaterdag 5 maart 2005). Helaas hebben de aanwezigen kunnen zien dat er ook nog zoiets bestaat als onvoorziene omstandigheden. Ondanks dat het bezoekersaantal wederom overweldigend was zal het voor veel mensen toch een teleurstelling zijn geweest, met name gericht op de ongeregeldheden en het daardoor eerder moeten stoppen. Ook dat al voor 00:00 uur de plaatselijke gendarmerie een waarschuwing kwam uitdelen i.v.m. de geluidsoverlast kwam het geheel absoluut niet ten goede. De motivatie om hier überhaupt een vervolg aan te willen geven was vanaf dat moment dan ook ver te zoeken. Toch heeft de organisatie véél positieve reacties gekregen. Dat is dan ook de reden waarom er alsnog een vervolg zal komen d.m.v. het 3e feestje.

Omdat de naam Insomnia wegens auteursrechten niet meer gebruikt mag worden én omdat de vorige naam behoorlijk vervuild is door eerder genoemde situatie is de organisatie op zoek gegaan naar een nieuwe passende naam. Deze is geworden: Interceptor - The Last Line Of Defence. Vooral de subtitel zal in sommige ogen boekdelen spreken.

Als locatie is gekozen voor het “ oude vertrouwde nest “ namelijk VZW Fuego te Maaseik (België). Hier kon de organisatie in het voorjaar van 2005 niet terecht vandaar dat in Fanfarezaal De Vrijheidszonen te Kinrooi (België) een goed alternatief werd gevonden, althans dat dacht men. De isolatie van het gebouw bewees namelijk tijdens het feest het tegenovergestelde. Ook het gebrek aan garderoberuimte bleek een groot probleem te zijn. Nu was dat laatste ook al enigszins het geval tijdens het 1e feestje maar daar zal nu in ieder geval een stuk beter op ingespeeld worden ook al zijn we inmiddels de zomerperiode genaderd. De indeling van de locatie zal overigens niet hetzelfde zijn als tijdens het 1e feestje, het zal namelijk een stuk spectaculairder worden. Dat deze keer wél genoeg mensen in de vorm van security aanwezig zullen zijn is voor de organisatie een pré. Het creëren van sfeer is namelijk één van de belangrijkste details op een feest, naast hard én zuiver geluid en natuurlijk goede deejays. Van ongeregeldheden is immers niemand gediend. De locatie is vrij eenvoudig te vinden, deze ligt namelijk op het terrein waar zich ook de schaatshal en de sportvelden bevinden (Sportlaan 36).

De line-up en de time-table (die bij dezen bekend wordt gemaakt) zal er als volgt uit te komen zien …

21:00-22:00 Emender / Deze deejay zal het spits afbijten met een combinatie van Jump en Classics met wellicht een vleugje Hardstyle. Emender is tevens werkzaam als organisator onder de naam Solid - Sounds. In 1e instantie stond een duo optreden in de planning samen met Evo maar door plotselinge privé omstandigheden zal deze deejay helaas verstek moeten laten gaan.

22:00-23:00 Dennis R vs Wouter B / Deze 2 deejays zullen vanuit Zaandam afreizen naar het zuiden. Getuige de nu al uitmuntende c.v. zullen zij ongetwijfeld voor een perfect vervolg kunnen zorgen in het Jump en Classics genre. Waarschijnlijk in de regio waar dit feest zal plaatsvinden nog niet zo bekend maar “ daarboven ” toch al redelijk gevestigde namen. Het laatste nieuws rondom Dennis R is bijvoorbeeld z’n plaats in de halve finales van de talentenjacht voor Defqon.1 Festival.

23:00-00:00 Dennis The Menace / Ongetwijfeld 1 van de betere Jump en Classics deejays die op het (vooralsnog) non-professionele niveau actief zijn. Een doorbraak zal gezien de privé omstandigheden altijd een vraagteken blijven maar dat neemt niet weg dat er op dergelijke feestjes als deze minstens een uur “ genieten “ in de programmering mag worden gereserveerd. De trukendoos zal weer worden opengetrokken om de bezoekers te entertainen met het betere mixwerk in combinatie met de juiste scratchtechniek.

00:00-01:00 Dynamike / Als medeorganisator van dit feest en eigenaar van DMP heeft deze deejay (en producer in werving) zich inmiddels al op een behoorlijke manier weten te presenteren. Dit is ook niet onopmerkzaam gebleven bij collega-organisators waardoor de c.v. en de agenda al een aantal optredens op redelijk tot hoog aangeschreven feesten herbergt. Klokslag 00:00 zal het hardcore gedeelte worden ingeluid.

01:00-02:00 Terrorhawk vs Un-Real / Voor eerstgenoemde zal dit het 1e echte optreden worden zij het op een vrij unieke manier. Beide deejays zullen namelijk een battle gaan neerzetten m.b.v. een laptop en draaitafels. Het moge dan ook duidelijk zijn dat de maximum pitch van 8% op het einde van de set nog wel eens een drastische wending, in positieve zin, kan gaan aannemen d.m.v. het gebruik van de laptop. Ook voor Un-Real is het nog steeds een beginfase als het gaat om optredens voor publiek. Beide deejays zullen dan ook over genoeg motivatie beschikken tijdens hun performance.

02:00-03:00 Wizard / Deze deejay heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De naam zal zich ongetwijfeld steeds meer op een hoger niveau in de hardcore scene weten te nestelen. Toch zal ook op dit feest weer een kwalitatief hoogstaande set verwacht worden dus aan “ tovenaar “ de eer om met die gedachte wederom vuurwerk uit de steeds hoger wordende hoed te toveren. Konijnen zullen immers niet geaccepteerd worden.

03:00-04:00 Anamorphic vs Jeckle / Een battle tussen een deejay, die op dit feest tevens als mc zal fungeren onder de naam Chain, en een deejay die steeds meer respect weet af te dwingen bij het toch al zo grote party minded volk. De vonken zullen er vanaf vliegen als beide heren de degens gaan kruisen voor een set gericht op de iets oudere hardcore. Dat kan gerust van tevoren met enige zekerheid worden gezegd.

04:00-05:00 Resort vs Mystery Guest / De afsluiter van de avond. Enerzijds een deejay die nu langzaam de boekingen bij elkaar begint te sprokkelen en ook zeker de potentie heeft om daarop door te willen gaan. Anderzijds een deejay die iets langer in het circuit meedraait en al een aantal indrukwekkende feesten op de c.v. en agenda heeft staan. Een “ trip “ van hardcore tot terror, zeker een must dus voor de echte die hards.

Het feest zal gehost worden door, zoals al eerder genoemd, MC Chain en MC Da Hustla. Laatstgenoemde is een bezig bijtje in de hedendaagse scene. Niet alleen als mc op redelijk hoog niveau maar ook als organisator onder Strictly-Hard Events. Tevens lid van Hardfillerz en Masters of Massacre. De “ keep awake voice “ is het kleine beetje extra wat voor een goeie sfeer kan zorgen.

Net zoals de vorige 2 feestjes is er ook nu weer een partybus geregeld. De redenen hiervoor zijn » mensen uit de eigen regio hoeven niet meer het bekende vervoersprobleem te hebben én iedereen kan de nodige alcohol drinken. Het was deze keer echter niet mogelijk om 2 bussen te reserveren maar met het oog op de zomer én de warmere temperatuur t.o.v. de vorige feestjes is de fiets ook nog altijd een goed alternatief. De bus vertrekt om 20:00 uur in Haelen en zal om 05:00 uur weer in Maaseik aanwezig zijn om iedereen veilig naar huis te brengen. De route is als volgt …

Haelen » De Hut / Horn » Parkeerplaats Snooker- en Poolcentrum Hornerhof / Beegden » Markt (plein) / Heel » Bushalte tegenover de Rabobank / Panheel » Parkeerplaats Van Aarsen / Ittervoort ~ Thorn » Parkeerplaats voetbalveld / Maaseik (België) » VZW Fuego

Voor het reserveren van een plaats in de partybus kun je contact opnemen met de organisatie. De kosten bedragen 18 euro inclusief entree én 2 consumptiemunten. De deadline is vrijdagavond 10 juni 2005 tenzij de bus dan al vol zit natuurlijk dus wees er snel bij, de vorige keer waren allebei de bussen vol.

FD&T Events is een samenwerking tussen HuMaNoID SyNdRoME, Dynamike en Terrorhawk. Op zaterdag 3 september 2005 zal Dynamike namens DMP i.s.m. Terrorhawk namens haelen.tk het volgende feest organiseren » Atomico @ Cultureel Centrum De De Spil te Maasbracht (NL) / Dynamike’s birthdayparty & 2 years Haelen.tk. Als Interceptor - The Last Line Of Defense wederom een succes zal worden, maar dan dus op alle fronten, zal de vervolgeditie plaatsvinden op zaterdag 5 november 2005.

41 opmerkingen

Artiest 2-Hard
Niiiiiiiiiiiiiiiiiceeeeeeee!!!!!!!! :yes:
hmmmmmm feestuh!!
 
jah gaaf

alleen jammer dat het in belgie is :/ beetjeh ver weg :S
 
en deze keer geen houthakkers meer! we gaan weer n beetje ouderwets freaken :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
die gaan maar in t bos hout hakken :yes:
 
Artiest Da Hustla
:X wat een line-up :S

ken er niemand van ;p
 
Feestuhhh !!
laatste aanpassing
mooi werk mike (Y)

deze keer ben ik der uiteraard ook weer bij :D

en resort vs mystery guest ;) die mogen van mij ook best speedcore draaien :D :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 37318, 39045, 10459}
Inderdaad puik werk mikel!!

Kom denk ik ook maar es kijken hoe het er loos gaat!! En in goede zin bedoel ik dan he!

Maar eerst MANIA he!!

Tot de 11de he!

Yeah!
Werkzaam bij Haelen.tk
het word zeker weer knalluh ;) :yes:
laatste aanpassing
my man dj mike my man dj mike!!
hahahaha toppie nieuwsbericht!!!
Dan moet ik GVD werken.anders weer aanwazig!!
 
Uitspraak van pietforce 79 op maandag 30 mei 2005 om 13:27:
Dan moet ik GVD werken.anders weer aanwazig!!


vrijpakken dus :P
 
kom evengoed een paar plaatjes opleggen gr evo ben er veelste verslaafd aan maar blijf niet te lang daar maar kom zeker even kijken!!!!
 
nieuw neam bertus stijgerpijp
opzoek naar de ware gert en samson komen wij naar het zuiden des lands net over de grens. Misschien otmoeten we ook wel jambers met zijn olijke popkes schanullekes
laatste aanpassing
 
denk dat ik ook wel moet komen gezien ik nog niet op een feestje van fd&t ben geweest...
idd schaam je davy ;P
 
:respect: MC DA HUSTLA :respect:
WHAT'S WRONGGG WITH MY BRAAAIINNN
zeker goeie !! ik kom :D
DAVY!! schaam je!!
wie is Davy trouwes jonges?
laatste aanpassing
 
ik ben davy :P

maar dit keer ben ik er 100% er bij! :D
 
OOh hoiii Davy!!
Ik heb gehoord dat dit Interceptor heet omdat Insomnia niet mag??
Insomnia in Kinrooi was een te gek feestje, alleen jammer van die ruzies enzo, geluid was heel erg goed en werd weer lekker gedraaid :D
11 juni wordt alles nog beter dus regel volk :yes:
heyz! ZEKERS WORDT IE BETER, HARDER en EXTREMER :D:D:D:D:D

:respect: Interceptor :respect:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 juni 2005 om 13:02:
geluid was heel erg goed en werd weer lekker gedraaid


Geluid was ook helemaal NIX tegenover Insomnia I. dat was egt ziekelijk hard, ongezond, niet goed voor je. oftewel Heerlijk :)
 
Strax feestuhh "!! Word weer vetjuhs
vanavoooondd !!! lkkr hakkuh :D:D:D
Party Pictures:

ik had me er weer vreselijk op verheugt net als de laaste 2 keren en ik moet de organisatie na geven dat ze het weer super hebben gedaan en de muziek was helemaal toppie echt ik ben weer helemaal uit mijn dak gegaan en de volgende keer ben ik er zeker weer bij ;)