Partyflock
 
­ Nederland

Planet V.I.P

anoniem gepubliceerd op
Planet V.I.P
6 augustus 2003
FeestPlanet V.I.P · Evolution of Dance
Datumvrijdag 22 november 2002
LocatieDarby & Joan's
"Planet V.I.P" is een professioneel opgezet evenement, dat plaats zal vinden op 22 november 2002. De organisatie van The V.I.P heeft Darby and Joan's als zeer geschikte locatie uitgekozen. In deze trendy gelegenheid kan het V.I.P gevoel goed worden uitgestraald. Een hardstyle evenement met gevoel voor stijl!

Tijdens dit evenement zullen er in totaal zeven verschillende dj's hun kunsten vertonen. Naast de V.I.P huis dj's, top dj's zoals Da Pauli, Estaw, Spoon en Domenique die het elk weekend presteren met wereld beroemde dj's te draaien in de betere clubs en op de betere feesten die Friesland en omstreken telt. Om het helemaal uniek te maken, zal er zelfs een battle plaats vinden tussen deze betere (hardstyle)dj's van Friesland. De combinaties van dj's is bewust gekozen en zal zorgen voor een optimale sfeer en kan soms een opvallende wending geven, die je lang bij zal blijven! Zij zullen hierbij ondersteund worden door MC Ronster. Deze avond zal gevuld worden met diverse muziekstijlen variërend van: Progressive en Techno tot Hardstyle en Oldschool (tevens Hardcore). De combinatie van deze stijlen zal je de hele nacht opzwepen in deze bruisende lokatie!

Aan het overige amusement zal het deze avond ook niet ontbreken. Een professionele dansorganisatie, bekend van Sensation, The Q en Dino's, zal deze avond verzorgen met spectaculaire dansshows in spectaculaire outfits! Zij zullen ondersteund worden door zogenaamde "poi masters", die fantastische linten - en vuurshows zullen weggeven. De aanwezigheid van candygirls zal zorgen voor een intieme sfeer. Zij zullen de feestgangers trakteren op party presents.

Planet V.I.P heeft alle ingrediënten, waardoor iedereen het V.I.P gevoel met elkaar kan delen om samen voor een onvergetelijke nacht te zorgen! Everybody is welcome on Planet V.I.P. So dress like a V.I.P, feel like a V.I.P and BE A V.I.P!


Line Up:
Ganzi (SPD Productions)
PadgeHog (V.I.P/Maexx)
Trunkz (V.I.P)
Estaw (Yorin The Bar/Heaven) vs. Domenique (Zone)
Da Pauli (2Fast 4Trance) vs. Spoon (Zone)

Datum: 22 november 2002
Tijd: 21:00-05:30
Locatie: Darby and Joan's,
Ruiterskwartier 41, Leeuwarden
Presale: € 7,00
Doorsale: € 8,50

Presale at Leeuwarden:
Montana
Frappant
Spoon Records

Presale at Stiens:
Sole Dept.

The V.I.P verloot 4x2 gastenlijstplaatsen onder de bezoekers van de website: http://www.the-vip.nl

7 opmerkingen

Leuk dat er aandacht aan nieuw talent besteed wordt!!!
 
Dat kan ik idd ook enorm waarderen M@thys!

Nu nog binnen de technoscene!!

Greetzzz
Dat is er dus ook al. Darby & Jones houdt ook een contest waarbij iedereen zijn eigen stijl mag draaien.

dus als je van Techno houdt mag je dit draaien!!!
Ook op V.I.P 2 Techno dj's maar dan moet je wel vroeg komen. Er zijn meerdere factoren i.p.v "grote namen" die een feest kunnen doen slagen. Ook die DJ contest bewijst maar weer dat er hele goede talenten rond lopen. Do u love Techno? Join the V.I.P! (V.I.P Techno party coming up...)
en hier gaan we ook weer ff heen!!!
 
Artiest Trunkz
Damn, vet zin in!

Tip voor de bezoekers: Be on Time.. before 23:00 ofzo

;)
whahha...ja lachuh man!!!
sara hier gaan we heen met zun allen he!!! whaha
helemaal raar...
weet je nog wat we hebben gezegd??
wahaha dan kom ik ook mag dat wel??? laat je me wel binnen ofnie?>
jahwel tog...whahhaa
dikke kuz