Partyflock
 
­ Nederland

Kingdom of the Hammers - Kings & Princes

gepubliceerd door , op
Kingdom of the Hammers - Kings & Princes
20 mei 2005
In de wereld van de mythe en de sprookjes, bestaan er vele verhalen die nog nooit verteld zijn. Zo bestaat er een koningrijk van ‘Hammers’. Een ‘Hammer’ is een voorwerp wat door het neervallen op een ondergrond een harde klap met veel kabaal veroorzaakt. Hierdoor is eeuwen lang de ‘Hammer’ als een bedreigend voorwerp gezien. Vandaag de dag leeft dit sprookje nog steeds, en heeft het kabaal van de ‘Hammer’ inmiddels zijn weg gevonden in de bass die wij tegenwoordig in onze muziek terughoren.

Voor 18 Juni hebben de organisaties Hardcore Movement en In2Beats Productions Productions de handen in een geslagen om jullie het eerste sprookje te vertellen rondom de “Kingdom of the Hammers”. Dit is een koningrijk waar de Hammers de dienst uit maakte, en waar koningen en prinsen veel kabaal maakte. Voor deze eerste in een reeks van vele edities, hebben de organisaties besloten te beginnen met het verhaal Kings & Princes. In dit koningrijk word iedere koning opgevolgd door zijn prinsen. Echter hoeft dit niet perse zijn eerst geborene te zijn, maar geld hier het recht van de hardste. De prins die het beste kabaal kan maken word de troon opvolger. In de heden ten daagse hardcore scène is het niet anders. De koningen van de afgelopen tijd worden door de prinsen van tegenwoordig afgelost op de troon. Tijdens de eerste editie van 18 Juni word dit sprookje ten strijde achter de draaitafels uitgevoerd.

Voor dit schouwspel van 18 Juni hebben de organisaties enkele hoofdrolspelers uitgenodigd om jullie een goed beeld te geven van dit sprookje. Zo zullen Buzz Fuzz, Bass-D en Dano aantreden als de koningen die in de afgelopen jaren hun koningrijk te samen hebben overheerst met het beste kabaal. Echter staan de prinsen te springen om hun geweld nog beter te presenteren en zo de troon over te nemen. Niemand minder dan Laser Chaser, The Housekeeper, Phenom en Scrooge zullen hun wapens in de strijd gooien om tegen hun koningen te strijden. De ‘story teller’ voor deze avond is MC Double T, en hij zal er voor zorgen dat jullie bezoekers geen moment missen van de actie, en zal zorgen dat deze strijd op een eerlijke manier verloopt.

De voorstelling begint om 22:00, en zal afgelopen zijn om 5:00. Voor de mensen die zich op DefQon bevinden, is dit een mooie after, en voor de mensen die niet naar DefQon gaan…….zij mogen dit schouwspel bijna niet missen.

Maar, is het nou de bedoeling dat jullie in middeleeuwse kledingdracht komen? Nee, absoluut niet. Het is en blijft een hardcore feest, en een ieder komt gewoon in de kleding waar hij of zij zich goed in voelt, op een paar uitzonderingen na, de gebruikelijke zoals keltische tekens, nationale vlaggen, witte veters in kisten, etc, dit sprookje is niet nieuw. ‘Kingdom of the Hammers’ is van oudsher namelijk een Bourgondisch land, en daar houden ze van het goeie leven en veel sfeer.

Maar wat is dan de schade?
Een kaartje is slechts 12,- euro(excl. Fee), en zijn te verkrijgen bij Mid-Town in Amsterdam, Utrecht en Zwolle.
Tevens kun je een kaartje bestellen door te mailen naar: iwan_gerbes@yahoo.com .
Aan de deur zijn er uiteraard ook kaarten te verkrijgen, deze kosten 15,- euro per stuk.

21 opmerkingen

 
Yess we gaan weer hamerennnnnnnnnnnnnnnnnnnn in Amsterdam... :-)
 
jezus, wat een slap verhaal ;)
hahaha vet :D lijkt me wel lachen... :p

Moet alleen nog steeds een defqon kaartje regelen :/
 
defqon kaartje gaat lukken als je er nog flink wat geld voor betaald............
succces dermeej.....gaat:bounce: :vaag: :bounce: worde :):)
 
zouw een mooie after wese ja :\
Dano Buzzfuzz en Phenom :respect:

Wordt n lekker feessie! :jaja:
wordt gezellig
word ckr gezellig

goed bezig tommie (phenom)
We gaan knallen! :d
 
Als ik me die avond ook net zo sprookachtig voel......dan gaat het helemaal goed komen !!!!!
 
ik heb er zeker zin in :D
PARTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY TIMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE



:P



:D
 
Gaat zeker wel vet worden :yes:
 
mmm to be or not to be thats the question (k)
 
Uitspraak van ...nix op maandag 23 mei 2005 om 17:31:
wordt gezellig

:kusje2:
 
He Tazziiieeeee hoe is het?????? jij bent dan ook van de party? kussssss
Ja lekkurrrr met jou ??

natuurlijk FTA Altijd toch ;)

:P Lekker met me ventje mee :P .

Dikkeeeeeeeeee,,,,,,,

(k)(k)
laatste aanpassing
Kingdom of the Hammers – 18 juni 2005 zaterdag 18 juni 2005
Feest: Kingdom of the Hammers
Lokatie: Latido
Datum: 18 juni 2005
Actie: Kingdom of the Hammers actie
Stad: Amsterdam

Het is pas een feest, als Paralizer is geweest! Daarom verwachten wij jou ook op 18 Juni van 22:00 uur tot 5:00 uur in Club Latido te Amsterdam. Hier zal het feest ‘Kingdom of the Hammers’ gehouden worden. En om het voor jou niet al te duur te maken, hebben wij een goeie actie speciaal voor jou. Maak een print screen van dit bericht, neem deze mee en overhandig deze bij de kassa, en je krijgt 5,- euro korting op de deurprijs! Dus voor slechts €10,- euro kan je een goed avondje feesten! Maar wat voor feest is het dan? Uiteraard een knallend hardcore feest met de beste artiesten. Hieronder nog even een introductie naar het feest:

In de wereld van de mythe en de sprookjes, bestaan er vele verhalen die nog nooit verteld zijn. Zo bestaat er een koningrijk van ‘Hammers’. Een ‘Hammer’ is een voorwerp wat door het neervallen op een ondergrond een harde klap met veel kabaal veroorzaakt. Hierdoor is eeuwen lang de ‘Hammer’ als een bedreigend voorwerp gezien. Vandaag de dag leeft dit sprookje nog steeds, en heeft het kabaal van de ‘Hammer’ inmiddels zijn weg gevonden in de bass die wij tegenwoordig in onze muziek terughoren.

Voor 18 Juni hebben de organisaties In2Beats en Hardcore Movement de handen in een geslagen om jullie het eerste sprookje te vertellen rondom de ‘Kingdom of the Hammers’. Dit is een koningrijk waar de Hammers de dienst uit maakte, en waar koningen en prinsen veel kabaal maakte. Voor deze eerste in een reeks van vele edities, hebben de organisaties besloten te beginnen met het verhaal Kings & Princes. In dit koningrijk word iedere koning opgevolgd door zijn prinsen.
Echter hoeft dit niet perse zijn eerst geborene te zijn, maar geld hier het recht van de hardste. De prins die het beste kabaal kan maken word de troon opvolger! In de hedendaagse hardcore scène is het niet anders. De koningen van de afgelopen tijd worden door de prinsen van tegenwoordig afgelost op de troon. Tijdens de eerste editie van 18 Juni word dit sprookje ten strijde achter de draaitafels uitgevoerd.

Voor dit schouwspel van 18 Juni hebben de organisaties enkele hoofdrolspelers uitgenodigd om jullie een goed beeld te geven van dit sprookje. Zo zullen Buzz Fuzz, Bass-D en Dano aantreden als de koningen die in de afgelopen jaren hun koningrijk te samen hebben overheerst met het beste kabaal.
Echter staan de prinsen te springen om hun geweld nog beter te presenteren en zo de troon over te nemen. Niemand minder dan Laser Chaser, The Housekeeper, Scrooge en Phenom zullen hun wapens in de strijd gooien om tegen hun koningen te strijden! De ‘story teller’ voor deze avond is MC Double T, en hij zal er voor zorgen dat jullie bezoekers geen moment missen van de actie, en zal ook zorgen dat deze strijd op een eerlijke manier verloopt...

De voorstelling begint om 22:00, en zal afgelopen zijn om 5:00. Wil je ook nog weten wanneer jou held draait? De time-table vind je hier!

Dit is de time-table:
22:00 – 23:00 Phenom
23:00 – 00:00 Scrooge
00:00 – 01:00 Dano
01:00 – 02:00 The Housekeeper
02:00 – 03:00 Buzz Fuzz
03:00 – 04:00 Bass-D
04:00 – 05:00 Laser Chaser


Voor de mensen die zich op Defqon bevinden, is dit een mooie after! Wel of geen Defqon, dit spektakel mag je überhaupt niet missen...

Maar, is het nou de bedoeling dat jullie in middeleeuwse kledingdracht komen? Nee, absoluut niet. Het is en blijft een hardcore feest, en een ieder komt gewoon in de kleding waar hij of zij zich goed in voelt, op een paar uitzonderingen na. De welbekenden zoals keltische tekens, vlaggen, kisten, etc, dit sprookje is niet nieuw.
‘Kingdom of the Hammers’ is van oudsher namelijk een Bourgondisch land, en daar houden ze van het goeie leven en veel sfeer.

Maar wat is dan de schade?
De entree is vijftien euro. Wanneer je dit bericht uitprint en meeneemt naar het evenement krijg je vijf euro kassa korting. Maak dus een print screen van dit bericht(of klik simpel op print boven in je taakbalk van je browser), en overhandig dit bij de kassa, dan betaal je slechts 10,- euro om het spektakel mee te maken! Je kunt ook nog een poging wagen het feest gratis mee te mogen maken, door mee te doen aan de actie.
Hoe dan ook, zorg dat je dit niet mist!


Bla bla bla bla! :gaap: :Z


Verder best een leuk feessie! :)