Partyflock
 
­ Nederland

DJ's United presents Pulsate 25 juni

gepubliceerd door , op
DJ's United presents Pulsate 25 juni
18 mei 2005
Op 25 juni a.s. is het zover!! Op deze dag zal het dance-evenement ‘Pulsate’ plaatsvinden in Quelderduyn te Den Helder. Dit sport- en evenementencentrum is als sinds jaar en dag een belangrijke en historische locatie voor het organisatoren van dance-evenementen en word niet voor niets de ‘house tempel’van den helder genoemd. Na twee jaar afwezigheid brengt DJ’s United het begrip ‘dance-evenement’ terug in ‘house tempel’ Quelderduyn.

DJ’s United is een organisatie die inmiddels al ruim tweeënhalf jaar bestaat en in het verleden al geregeld (kleinere) evenementen heeft georganiseerd. Met Pulsate pakt DJ’s United dit keer echter wat groter uit. De grote namen op Pulsate zijn natuurlijk Luna, Pila en Trilok & Chiren & Trilok & Chiren, allen producerend voor het label StraightOn. DJ Luna…. tsja… wat valt daar nog over te vertellen, alle bezoekers van Defqon 1, Sensation, Hemkade, Qlimax, enz. weten inmiddels dat deze DJ een spetterende set zal neerzetten. Naast DJ Luna zal ook DJ Pila zijn beste platen op de deck’s leggen en er een waar feest van maken. Samen met DJ Luna vormt hij tevens het ‘StraightOn DJ team. Echter, vanavond zullen zij afzonderlijk hun set draaien. Als laatste act deze avond is er de ‘4 decks battle’ tussen de helderse helden Chop-e & Jeroom Vs. Trilok & Chiren & Trilok & Chiren. Deze vier DJ’s zullen de avond op een spectaculaire manier afsluiten en er een geweldige show van maken. Naast bovenstaande namen zullen ook DJ’s Stelley, Sergio Maessen en Brainwave de zaal op zijn kop zetten en al snel stevig opbouwen van trance en techtrance naar techno en hardstyle.

DJ’s United weet heel goed dat niet alleen de DJ’s de avond zullen maken, maar dat ook de entourage er omheen net zo belangrijk is. Daarom wordt er heel erg veel aandacht besteed aan het licht- en geluidsplan. Buiten de Lasers, moving heads, blinders, enz. is het de bedoeling dat er ongelovige visual’s te zien zijn. Ook het geluid staat bij ons hoog in het vaandel, en is er een nieuw geluidsplan gemaakt waarmee er maximaal gebeukt zal worden. Qua entertainment blijft het een verassing en laten we ons nog niet uit, alleen dat je dat niet mag missen. Er is ook een V.I.P. room ingericht waar rustig kan worden bijkomen van al het geweld in de Main area. In de V.I.P. kan men uiteraard wat versnaperingen krijgen en zal er rustige muziek gedraaid worden door DJ Stelley en vrienden.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen en zal starten op woensdag 18 mei a.s. Kaarten in de voorverkoop a € 12,50 en aan de deur € 17,50. V.I.P. kaarten (slechts 75 stuks beschikbaar) zijn € 45,00 en alleen
verkrijgbaar bij Toerkoop Reisburo Arno in Den Helder en bij 12 “House in Alkmaar. Voor de voorverkoopadressen en meer informatie kijk op: www.Pulsate.nl

31 opmerkingen

zeker :) gaat wel weer gezellig worden!
Artiest {SHOWLIST artist 5964, 43967}
WOEI! eindelijk weer een feest in quelderduin!
 
Jah heb er ook cker wel zin in! :yes:
Zo dat word knalluh ;) en dan bedoel ik ook echt knalluh, rossen, beuken
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 2483, 63717}
leuk bericht, heb er onwijs zin in!!! Den Helder op de kaart!!!
Uitspraak van Brett-Attack op donderdag 19 mei 2005 om 13:54:
leuk bericht, heb er onwijs zin in!!! Den Helder op de kaart!!!


dat staat het al:



:)
hahahaha :-)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 63717, 203}
"HOUSE TEMPEL" HERE WE COME!!!!!!!
hopelijk sluiten ze af met een beetje early rave laat ouwe tijden herrijzen net als toen
 
High quality line-up, een top lokatie voor weinig geld .. Wat wil je nog meer ??

Netjes! (Y) .. !

:respect:
Uitspraak van Dirtyrockers op vrijdag 20 mei 2005 om 10:39:
wie?

da's die gast wiens bevlekte poster je boven je bed hebt hangen
PoWeRBaSe is in da FuCKiNG HouSe :-):p:p
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 71983, 12231}
lekkerrrr hoorrrrr, al denken wij wel dat het helm gehalte niet echt hoog zal liggen!!! Gheghe :p
Uitspraak van ProzaQ Dj op zondag 22 mei 2005 om 20:49:
lekkerrrr hoorrrrr, al denken wij wel dat het helm gehalte niet echt hoog zal liggen!!! Gheghe :p


ik ben er anders ook hoor

al ben ik meer het type "plaat voor me kop" ipv "helm op me kop"
Nog 4 weekies, en dan gaan we los
Uitspraak van MikeyMo op donderdag 26 mei 2005 om 21:35:
een DJ Brainwave Mep Meet toch?



Dj Brainwave memmen meet
Uitspraak van Dirtyrockers op donderdag 26 mei 2005 om 21:39:
Dj Brainwave memmen meet


Wie hebben zich al aangemeld?
laatste aanpassing
Uitspraak van MikeyMo op donderdag 26 mei 2005 om 21:40:
Wie hebben zich al aangemeld?



luus... en desmond... chop e
laatste aanpassing
Uitspraak van Dirtyrockers op donderdag 26 mei 2005 om 21:41:
chop e


die heeft volgens mij wel een set Man-Boobs van heb ik jou daar
 
Tsjaa en dan dit kom je thuis en lees je dat het niet door gaat pikkie staatsen je sloopt al de HELE stad en dan ook dit noch Het is 3 jaar geleden dat er een feesie was WAAR BEN JE BANG VOOR??? KIJK NAAR JE ANDERE COLLEGA'S WAAROM GAAT HET DAAR WEL GOED EN NIET IN Den-Helder.
of als er een open gebroken straat ligt verplaats het anders naar een ander locatie op kosten van de gemeenten (het mag wel is een keer)of steek je dat geld in je eigen zak!!!!! ik heb zo me twijfels...
Heb nog even geduld. Vandaag of morgen is meer bekend omtrent de nieuwe datum. Gekochte kaartjes blijven uiteraard geldig op de nieuwe datum.