Partyflock
 
­ Nederland

Serious Damage - Timetable en laatste nieuws

gepubliceerd door , op
De tijd vliegt en het duurt niet meer lang voordat vrijdag 20 mei is aangebroken. Die avond zal voor de tweede maal Serious Damage worden georganiseerd door Damage Lab Events in de Galouppe te Gulpen. Vanaf 21.00 zullen Ophidian, Osiris & T-junction, Mr. Sinister, Crosswire, Triax, Desh en Promil'le & The Troublemaker het publiek trakteren op de beste darkcore, hardcore en early hardcore. In dit bericht zal naast de timetable voor 20 mei ook een aantal andere nieuwtjes en informatie met betrekking tot Serious Damage en Damage Lab Events gegeven worden.

Damage Lab Events
Na de eerste editie van Serious Damage op 4 maart jongstleden is er door Damage Lab Events bewust voor gekozen om binnen afzienbare tijd een tweede editie te laten plaats vinden. Doel van Damage Lab Events is namelijk om met enige regelmaat voldoende goede feesten neer te zetten. Voorlopig is Serious Damage het enige concept van Damage Lab Events, maar het zal niet meer zo heel lang duren voordat hier verandering in komt. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan toekomstige evenementen, waarover binnenkort meer informatie over volgt.

Voorbereidingen Serious Damage
Voorlopig richten we ons nog op Serious Damage komende 20 mei in Galouppe te Gulpen. Zo is een aantal weken geleden de line-up voor de komende editie al bekend gemaakt en zijn de voorbereidingen voor 20 mei ondertussen voortgezet. Belangrijkste punt van verbetering was het volume van het geluid. Om vooruitgang op dit punt te bewerkstelligen is er voor gekozen om naast het geluid vooraan de zaal ook een extra geluidsset in te huren die halverwege de zaal geposteerd zal worden. Dit moet er voor zorgen dat het geluid beter over de zaal verdeeld wordt en daarnaast het algehele volume hoger zal uitvallen.

Timetable
Zoals al eerder vermeld werd is de line-up voor Serious Damage al enige tijd bekend. Bij deze wordt de timetable ook al kenbaar gemaakt zodat voor iedereen duidelijk is hoe laat zijn of haar favoriet(en) draaien.

21.00 – 22.00 Desh (Supreme Hardcore)
22.00 – 23.00 Mr. Sinister (UHM – Symbiont)
23.00 – 00.00 Osiris & T-junction (The Third Movement – Nightmare Outdoor)
00.00 – 01.00 Ophidian (Enzyme Records – Thunderdome)
01.00 – 02.00 Crosswire & Triax (Raving Nightmare – Hellbound)
02.00 – einde Promil'le & The Troublemaker (Masters of Massacre)

Damage Lab Events Rules
Om te zorgen dat niemand voor verassingen komt te staan, worden de belangrijkste punten met betrekking tot de regels van Serious Damage nogmaals aangehaald. De minimum leeftijd in Galouppe is 16 jaar en een geldige ID is ten allen tijde verplicht. Racistische en politieke uitingen, evenals het dragen van voetbalshirts, worden niet geaccepteerd. Daarnaast zal geen enkele vorm van agressie getolereerd worden.

Locatie en entree
Voor Serious Damage zullen wederom alleen kaarten aan de deur worden verkocht, er is dus géén voorverkoop. De entree zal € 10,- bedragen en de deuren van Galouppe, voorheen bekend als Life Palace, worden om 21.00 uur geopend. Gulpen is centraal gelegen in Zuid-Limburg, tussen Maastricht en Heerlen. Voor meer informatie met betrekking tot (het bereiken van) de locatie Galouppe kan de website www.galouppe.nl worden geraadpleegd.

21 opmerkingen

 
leuke afsluiter
 
ziet er wel heftig uit ! :O
 
Ik ben absoluut aanwezig :)
Daarnaast zal geen enkele vorm van agressie getolereerd worden


Dat zal dan wel voor het eerst zijn :S majah ze hebben :bier:
niet aanwezig O:)
Artiest {SHOWLIST artist 6573, 107048}
aaaaanwezig:YES:
 
goed bezig mannen (Y)
Artiest Desh
zekers te weetuh aanwezig :P
ziet er leuk uit (Y)
Heb er weer zin in :P
hmm de line-up is wel goed.. maar het geluid brengt et em wel niet :S das wel erg jammer..
...naast het geluid vooraan de zaal ook een extra geluidsset in te huren die halverwege de zaal geposteerd zal worden. Dit moet er voor zorgen dat het geluid beter over de zaal verdeeld wordt en daarnaast het algehele volume hoger zal uitvallen.


:)
gaat goed komen vrijdag :bier:
 
zeker aanwezig wat denk jij dan wel niet @#$(@(! :P
en toen was t weer voorbij:P


zeker lekker geluidje :respect: