Partyflock
 
­ Nederland

Trinity in Technoland Open Air 3

gepubliceerd door , op
Twee jaar geleden stond Michel de Hey op de eerste editie van Trinity in Technoland Open AIR! en in 2004 maakten onder andere Misjah, Estroe en Dimitri hun opwachting. De organisatie van het enige technofestival van het Noorden doet er voor deze derde editie een flinke schep bovenop met onder andere de Franse top-DJ Jack de Marseille, Bart Skils en de Acid Junkies.

Dit jaar zal op zaterdag 16 Juli De Rietzoom aan het Zuidlaardermeer in Kropswolde worden omgetoverd tot een waar technoparadijs. Was er voorgaande jaren nog ruimte voor een club/trance stage, nu staat het volledige festival in het teken van de techno. De organisatie van Trinity in Technoland heeft maarliefst tien DJ's uitgenodigd die op de Mainstage en de Minimalstage zullen optreden.

Op de Mainstage zullen naast Jack de Marseille en de Acid Junkies ook Darko Esser, Damian Keane, Demis en Ven achter de draaitafels staan. Bart Skils, K.Cee, Miguel en William S bemannen de Minimalstage. Zonder valse bescheidenheid kunnen we stellen dat er een line up staat die de techno- en minimalliefhebber kwaliteit van de bovenste plank biedt.

Maar een goed festival is natuurlijk meer dan enkel een sterke line-up. Het festivalterrein, gelegen aan het Zuidlaardermeer, is van zichzelf een leuke locatie maar om het allemaal nog mooier te maken verzorgt NOS uit Zweden de decoratie. Zijn werken waren al te zien op festivals over de hele wereld, en reken maar dat je hier versteld van zult staan! Ook kun je op het festival een warme maaltijd nuttigen bij één van de verschillende food-stands. Waar andere festivals deze zomer al snel meer dan vijftig euro vragen voor een kaartje kan je op Trinity in Technoland Open Air 3 de hele dag genieten, chillen en uit je dak gaan voor minder dan twee tientjes.

Net als bij de vorige edities is er de mogelijkheid om met pendelbussen vanuit Groningen naar het festival te gaan. Kijk op de website voor meer informatie over het vervoer van en naar het festival, de voorverkoopadressen en de officiële afterparty in Simplon.

20 opmerkingen

 
Werkzaam bij Nieuw Vuil
Heb er zin in!! Flyer is eind van de week af!
Kwaliteits techno @ Groningen...

Keep it up luitjes..I try 2 be there..

Fred-E
www.djfred-e.com

check ook: www.thenrgclub.com

:-)
Werkzaam bij The Concern
Artiest Ruiz
Nu maar hopen dat de tenten op de grond blijven staan :-)
Brute line up, ziet er goed uit allemaal... (y)
Jongens veel succes en idd hopen op beter weer en dezelfde sfeer dan vorig jaar.
Gaat weer lachuh worden :yes:
 
Artiest Kir.B
alles is te fietsen.., zelfs Frankrijk helemaal rond...
Waarom komt alles altijd tegelijk, heb je net je beslissing genomen (extrema outdoor) koop je niet meteen je kaartje, komt er zo,n bericht en dan ga je WEER twijvelen. ERG bedankt jongens, keep up the good work ;b!!!!!!!
 
tja er zijn altijd wel meerdere feesten/festivals.
Maar goed Extrema is aan de andere kant van NL en kost het 4 voudige :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2748, 769}
Artiest {SHOWLIST artist 35299, 42175, 8280}
Nu maar hopen dat de tenten op de grond blijven staan :)


haha ja dat was me wat zeg! met 10 a 12 man aan de tent gehangen bij de main stage :O en nog waaiden we bijna de lucht in :no: hopelijk dit jaar niet weer, ook al had het toch wel iets...

ben deze keer zeker weer van de partij! :D :bounce:
Artiest Ven
Je kan vanaf het festival ook weer het Zuidlaadermeer op met de Rondvaartboot!
 
hahaha lachen en welkom in het technoparadijs! :bounce: wederom een zeer vermakelijke dag (knetter, knetter)
 
Artiest Sinclair
||| Je kan vanaf het festival ook weer het Zuidlaadermeer op met de Rondvaartboot! |||

Nice one :-D
ik hoop deze jaar mooi weer , niet zo als afgelopen jaar,maar wij komen voor nieuw kans ....nieuw leven ....genieten van mensen.
jeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
je ken dr zelfs karper vissen
ideale stek
Ga ook ff kijken, mijn boot ligt toch vlakbij.
Als het maar niet weer zo stormt als vorig jaar :D



je ken dr zelfs karper vissen
:yes:
ideale stek
:nee:
laatste aanpassing