Partyflock
 
­ Nederland

Intensive - One year anniversary

gepubliceerd door , op
Intensive - One year anniversary
9 mei 2005
FeestIntensive · One Year anniversary
Datumzaterdag 21 mei 2005
LocatieUtopia Site
Eind 2003 staken vijf techno liefhebbers uit Zoeterwoude de hoofden bij elkaar. Na een belabberd weekend op lokaal gebied vonden ze het tijd worden voor een Techno feest. Niet zo lang daarna werd in Utopia´s Cascade een goede partner gevonden en werd het concept Intensive geboren. De gedachten achter Intensive waren vrij simpel. Breng jong DJ talent en nationale Techno helden samen om zo een avond Techno plezier te beleven !

17 april 2004 was de eerste editie van Intensive. Na vele positieve reacties besloot Intensive events dit concept verder uit te werken met als resultaat een geslaagde tweede editie! Nu, een jaar verder is het tijd voor de verjaardag van Intensive welke gevierd gaat worden met een spetterende line up in Utopia Cascade te Zoeterwoude.

Na de vorige twee geslaagde edities is ook deze keer weer gekozen voor twee techno helden die samen met drie getalenteerde dj´s de avond zullen gaan vullen. Ook deze keer zal de zaal stevig onder handen genomen worden om zo het feestelijke verjaardagsgevoel over te brengen. Dit samen met een special act en lichtshows zal er voor zorgen dat de verjaardag van Intensive weer een heus spektakel wordt!.

De avond zal geopend worden door Dj Shag. Dj Shag is o.a. bekend van Utopia`s Modern Dance party’s en Dj-contests en de Back To Back avonden in de Zon samen met Dj Ribas en Dj Zom. Hij zal het eerste uur inluiden met funky Tech-house en techno.

Daarna zal Sander May het roer over nemen om zijn kunsten achter de decks te vertonen. Sander May is een talentvolle techno Dj uit Leiden en is dan ook een graag gehoorde gast op feesten in en rondom Leiden. Zo was hij bijvoorbeeld te horen op Dial-T for Techno waar hij samen met DJ´s als Bart Skils en Steve Rachmad te bewonderen was. Sander May is ook het brein achter het Leidse concept Complexed en laat daar ook van zich horen temidden van gerenomeerde namen.

De decks zullen na zijn set overgenomen worden door Dj Zom. Dj Zom draait in een stijl die zich als opzwepende funky techno laat kenmerken. Zom is een getalenteerde Dj die met namen zoals Marco Remus, Jan Liefhebber en Miss Monica avonden heeft mogen vullen en te bewonderen was op o.a. ASS en Dutchtechno.

Daarna is het de beurt aan Xanno Gallois die de verjaardag van Intensive verder zal leiden. Xanno Gallois is een Dj uit de Q-Dance stal die we de laatste jaren in stijgende lijn op feesten met een aardige status waar hebben kunnen nemen. Zo was hij te zien op het DefQon 1 festival in Almere en op Teqnology inde HMH om daar samen met Dj´s als James Ruskin, Marco Corola en Rino Cerrone kwaliteit-techno aan de man te brengen .

Voor de afsluiting van de avond zal niemand minder dan Vincent de Wit achter de decks plaatsnemen. Vincent de Wit is sinds 1997 bezig Techno minded Nederland te overrompelen met zijn ondertussen welbekende stijl. Zo heeft Vincent de Wit feesten als Reactor, Awakenings en Decibel Outdoor achter zijn naam staan. Hij staat dus garant voor een knallende stevige set om de verjaardag van Intensive tot een heus Techno spektakel te volbrengen!

Kortom een fijn avondje Techno ter ere van het éénjarig bestaan van Intensive en dus een reden om even lekker los te gaan. Voor kaarten en informatie check www.intensive.nu

17 opmerkingen

lekkerrrr
Heb er zin, dat wordt weer een ouderwets avondje knallen met zijn allen!!
Artiest {SHOWLIST artist 53284, 21748}
Niet te vergeten dat tijdens de set van Dj Zom een SPECIAL ACT komt!!!! En al'de dj kunsten zijn te bewonderen op groot scherm in het midden van de zaal!! (Ja Sentech-> Kan je ze op foutjes attenderen :-) )

C u @ Intensive!!

Shag
Intensive Events
Gaat Zom strippen? :bloos:
Sander gaan we heen he:[
Lekker GHB nemen!!!:jaja:
Reactor en Awakenings w8 wel ff he:d

Forever Tech hOuse
Top feessie wordt dat (Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest {SHOWLIST artist 65572, 30089}
zeker weten ik heb me ondergoed al uitgezocht !!!

wordt heet !
 
wow, dit word gezellig!!! :bounce:
doe je best mannen;p (K)!!
Aight! Check a.s. zaterdag je pb-inbox...
Owja? ow....
Uitspraak van Tom Noah op maandag 9 mei 2005 om 21:46:
zeker weten ik heb me ondergoed al uitgezocht !!!
wordt heet !


Potverdikkeme Zom ik krijg het er warm van :$ ;p Ziet er strak uit heren, al ben ik niet anders gewend van jullie onderhand ;)

Heb er erg veel zin in, beloofd weer een heerlijk avondje te worden :mixje: :bounce: Tot zaterdag (Y)

(K) Pien

En owja Shag, ik heb nix in mijn inbox gehad hoor :$
Damn,er was n promo bericht,maar niet iedereen heeft die gehad...vaag..ligt aan hoeveelheid promo's e.d. die in je geheugen staan.,en of je techno aangevinkd heb als favo style..

En w8 maar tot je dr ben...da's pas strak!