Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyle 4 Free European edition

gepubliceerd door , op
Hardstyle 4 Free European edition
3 mei 2005
FeestHardstyle 4 Free · Deejay's from Europe
Datumzaterdag 14 mei 2005
LocatieFantasy Dance Theatre
Zaterdag 14 mei gaat Elusive door met het organiseren van Hardstyle 4 Free. Elke keer dat er hardstyle 4 free word georganiseerd probeert Elusive er wat speciaals van te maken. Elusive`s vaste bezoeker weet ook dat kwaliteit altijd hoog in het vaandal staan. Tijdens de laatste Hardstyle 4 Free was het de beurt aan de vaste H4F resident Kevin Kaos om een spetterende solo act neer te zetten. Samen met Thilo, Xenobyte en W heeft hij een avond neergezet die hij en het publiek nog lang zullen heugen. Op naar de volgende Hardstyle 4 Free waar het feest weer eens los gaat barsten. En de entree blijft zoals de titel al zegt: Gratis!

Hardstyle 4 Free is een maandelijks event wat wordt gehouden in de Fantasy Dance Theatre in Den Haag. Upcomming en gevestigde deejays uit de hardstyle scène vertonen hier hun talenten. Al een lange tijd blijkt Hardstyle for free een succesvol concept. En de laatste tijd werpt dat zijn vruchten af. Sinds het faillissement van de Tempel is Elusive op zoek gegaan naar een betere locatie voor dit concept. En de Fantasy Dance Theatre was en is nog steeds de beste kandidaat. Eerst werd Hardstyle 4 Free op de vrijdagavond georganiseerd, maar sinds twee maanden op zaterdag. En mede hierdoor is Hardstyle 4 Free aan het groeien. 23 april jl. kwamen er maar liefst 700 man kijken naar de solo van Kevin Kaos. En elke keer blijft de positieve sfeer stijgen!

Zaterdag 14 mei kan iedereen weer uit zijn dak gaan. Want op deze zaterdag hebben we namelijk wel een hele speciale editie van Hardstyle 4 Free. Voor het eerst komen er dj`s uit het buitenland om te kunnen draaien bij Hardstyle 4 Free! Met twee deejays uit Engeland en Duitsland presenteert Elusive de Hardstyle 4 Free European edition. Naast de residents Kevin Kaos en W komen de volgende internationale dj`s

Geoff Nugent (Eng)
De uit Plymouth afkomstige dj is een van de hardst groeiende hardstyle dj`s van Engeland. Deze ex-marinier staat bekent om zijn volle inzet die hij aan zijn sets meegeeft. Deze man is er bij sinds het begin van hardstyle. Op vroege leeftijd kwam hij in aanraking met Acid House en volgde de house scène af tot wat nu bekent staat als Old Skool. Daarna is hij voor tien jaar de marine in gegaan, maar hij verloor nooit de scène uit het oog. Nu is hij terug, en goed ook, als resident en promotor van Positive Impact. Een van de weinige hardstyle feesten in Engeland. Geoff wil ook in europa bewijzen en a.s. zaterdag zal hij hier de kans voor krijgen, en we weten zeker dat hij dit met beide handen gaat aanpakken!

[dj=21782]{Artiest met ID 21782 bestaat niet!} (D)
Deze man uit Hamburg is al verslaafd aan house sinds hij tien jaar was. Helaas kon hij van zijn zakgeld geen platen aanschaffen, of platenspeler kopen. Met een oude platenspeler en taperecorder ging hij toen aan de slag. Met de zakcentjes die hij overhad kocht hij platen, of tapes die hij dan ging mixen. Tegen de tijd dat Michael 14 was kon hij zich eindelijk die felbegeerde platenspelers en mixer aanschaffen, en samen met z`n vrienden was het echt mixen begonnen. Op 15 jarige leeftijd stond deze (toen nog) jongeman al in de plaatselijke discotheek in Hamburg als resident en knalde wekelijks het dak er af! In de jaren die volgde trok Micheal samen met een vriend (die drive-in shows organiseerde) heel Duitsland door. Van oost naar west en van noord naar zuid. In bijna elke discotheek in Duitsland heeft Micheal wel gestaan. Zijn liefde voor Dance & Trance zal ook in zijn harde sets te horen zijn en hij zal tijdens Harstyle 4 Free zeker een groot aantal fans erbij krijgen!

Voor de tijden van de line-up kan je kijken op www.elusiveagency.com of op www.hardstyle4free.nl. Je kan je ook inschrijven voor de Elusive nieuwsbrief en je wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van alle activiteiten van Elusive. De avond begint om 23.00 en de deuren van Fantasy Dance Theatre sluiten weer om 05.00. De entree is zoals eerder gezegd gratis. Tot zaterdag 14 mei!

21 opmerkingen

KNALLUHH!!!!! :D
Jij bent echt een stoere kerel man!

Terror Uber Alles!!

Nederland is godverdomme het hardst!!

:vaag:
Zekersssssssss knallen, Cant wait....
zorg maar voor een taxi... heb zin in tequilla ;)
Yo T man..... fantastisch idee hehe

Nighttown is ook vette shit de 14de maar wij gaan lekker knallen in Den Haag.
Have fun PartySI*t x
Vorige 3 Hardstyle 4 Free's allemaal geslaagd naar mijn mening :jaja: B) :respect: Moge vele volgen 8-)
Ik vond het ook wel geslaagd, alleen de leeftijd van het publiek mag wel wat hoger :)

Het leek vorige keer wel of de 1ste klas MAVO/HAVO was ontsnapt :/
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 61507, 38666, 43052, 35651, 5418}
ik vond de laatste twee ook erg geslaagd, kan komende keer niet erbij zijn :cry:
maar ondanks mijn afwezigheid zal het toch wel een mooi partijtje worden :P
 
:respect: Elusive :respect:

Kan helaas weer niet komen...examenstress:(
Heren heren toch....was da nu hahahaha dan zien we jullie gewoon op 11 juni Backdraft.....xox
 
Lokatie is vet!
zet de bacco al maar koud :D:D:D :jaja:
Door omstandigheden lukt het Michael MB niet om zaterdag 14 mei tijdens Hardstyle 4 free te kunnen draaien.

Elusive zet in de plaats van Michael MB, Thilo neer. Thilo is bij h4f een graag geziene gast en weet uitstekent hoe hij met dit bijltje moet hakken. Afgelopen weekend heeft hij samen met Geoff Nugent gedraaid in Engeland. En met deze zelfde Geoff staat hij dus ook a.s. zaterdag.

De totale line up is dus als volgt:

Geoff Nugent
Thilo
Kevin Kaos
DJ W

We hopen iedereen weer te zien tijdens
Hardstyle 4 free!

greetz,

Elusive crew
laatste aanpassing
K dan Toets ...............