Partyflock
 

Twisted - Fashion & Dance

gepubliceerd door , op
Zaterdag 14 mei a.s. organiseert Twisted 3Some voor de tweede maal een spetterend feest. Deze keer geen CD releaseparty, maar een combinatie van dance, mode en show. Wederom zet Twisted 3Some een aparte combinatie neer, waarbij jonge talenten naast grotere namen draaien. In de Monza non Solo te Utrecht zal er in de main zaal latinhouse en funky grooves de boventoon voeren met DJs als Gregor Salto, Bono, Leander en The Walk & Roge 27. In de bovenzaal weer iets totaal anders, electro, acid en techno met de DJs: Mr. Pink, Mr.Erik, UP en Greg Sno & Liam C. Het geheel zal afgemaakt worden door intense VJ beelden van VJ TeleFX. Entree aan de deur zal 7 euro bedragen, in de voorverkoop 5,50 euro ex fee.

Tussen de acts door zullen de Nederlands kampioenen Breakdancen, Illusionary Rockaz, een daverende act opvoeren die eenieder zal verbazen. Naast al dit muziek- en dansgeweld, is er natuurlijk ook nog de zomermode die aan het publiek voorgeschoteld zal worden door onze modellen. Ook krijgen de bezoekers de kans om te genieten van de kookkunsten van de koks van NoSushi die overheerlijke sushi live zullen bereiden. De kracht van de avond ligt echter in de combinatie van alles en zal zorgen voor een ultieme uitgaansavond in hartje Utrecht.

In de main zaal krijgen twee jonge talenten de kans hun kunsten te tonen aan een groter publiek. The Walk & Roge 27 omschrijven zichzelf als DJ's met ambitie die zich weinig aantrekken van de mainstream. Ze zijn voornamelijk gecharmeerd door muziek uit de Franse house scene. DJ Roge 27 produceert ook zelf muziek onder de naam 'Rogeseventytwo', zijn nummers worden reeds gedraaid door namen zoals Laidback Luke, Jip Deluxe en Cleon Macnack. Met hun liefde voor muziek belooft dit een geweldige set te worden.

Na hen zal de in Utrecht zeer bekende dj Bono zijn opwachting maken. [d=Bono] krijgt met zijn warme zomerse latin & funky grooves menig doorgewinterde barhanger de dansvloer op. Bono heeft inmiddels al op plaatsen gedraaid als Bloomingdales/Bloemendaal, De Winkel van Sinkel/Utrecht, Las Palmas/Rotterdam, Het Paard/Den Haag en het FreeYourMindFestival/Arnhem.

Gregor Salto zal het roer van dj Bono overnemen en het publiek naar een hoger niveau brengen. Ook Salto brengt de zomer in de zaal met zijn mix van funky house, latin- en jazzmusic. Salto is voor velen geen onbekende naam meer. Vroeger bracht Gregor platen uit voor grote labels als Cafe del Mar. Tegenwoordig produceert Gregor Salto aan te de lopende band met zijn eigen label G-Rex. Samen met zijn partner en collega Dr. Kucho gooien de heren in binnen en buitenland hoge ogen met nummers als het recente 'Can't Stop Playing'. Gregor Salto heeft in vele clubs en op vele evenementen gedraaid, waaronder Sneakerz, Bacardi BatBeats, Loveboat en Bloomingdales. Maar ook in clubs in onder andere Moskou, Milaan en Madrid. De avond zal afgesloten worden door de resident dj, Leander. Met zijn progressive tunes weet hij een bijzondere opzwepende sfeer neer te zetten om zo de avond volmaakt te maken. Leander is een opkomend talent die vooral de Utrechtse underground aandoet met zijn kunsten. Op bekende lokale underground feesten als Nexus, Sixpack en Addiction wist hij meerdere malen de show te stelen.

Upstairs is het voornamelijk acid, electro en techno wat de klok slaat. De spits zal afgebeten worden door een nieuweling in de clubs, Mr. Pink. Deze dj heeft al meerdere jaren ervaring achter de draaitafels, maar heeft sinds kort besloten zijn muziek te delen met een groter publiek. Na hem zal Mr.Erik de draaitafels beroeren. Mr.Erik zal een gedeeltelijke live-set neerzetten en op deze manier het publiek meenemen op zijn electrotour. Mr.Erik is een dj waarvan iedereen in de toekomst nog horen zal. Zo werd deze jonge dj/producer goed ontvangen tijdens het Diesel-U-Music Festival, waar hij tweede werd als jonge beginner. Na Mr. Erik zal het tijd worden dat UP het heft in handen gaat nemen. UP is een ervaren underground DJ die mede dankzij de Nexus feesten de techno/acid scene in Utrecht kon vast houden. Nexus was een zeer bekend en geliefd undergroundfeest dat elke keer met gemak rond de 1000 bezoekers trok. Tijdens elke editie wist UP met zijn goa acid tunes het publiek helemaal los te krijgen. Nu nog steeds organiseert UP de 4X4 undergroundfeesten in Utrecht en omgeving. Speciaal voor Twisted 3Some verlaat hij de donkere underground locaties om te draaien op het Twisted Fashion & Dance event. Om ervoor te zorgen dat boven niet een volledige thuiswedstrijd wordt gespeeld, zullen de djs Greg Sno en Liam C. op bezoek komen om hun geluid aan iedereen voor te stellen. Deze DJs zullen een brug slaan tussen de zwoele zomermuziek in de main zaal en de hardere techno beats in de bovenzaal. Hun muziek is te typeren als dansbare techno met een groovy latin touch. Beide heren zijn onlangs te horen geweest op het technofestival, The Twilight Zone. Daarnaast waren de heren ook te horen op Kink FM met twee livesets.

Al met al heeft Twisted 3Some haar uiterste best gedaan om een avond vol dance, fashion en entertainment te zorgen. Iedereen zal kunnen genieten van de goede sfeer en de bijzondere DJs. Zaterdag 14 mei moet een bijzondere plek krijgen in de agenda bij iedereen die van fashion, dance en gezelligheid houdt.

Tot 14 mei in Club Monza non Solo te Utrecht

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Hey! Mr.Erik & Bono :)
 
Check Geg sno en Liam C, dit worden grote techno dj's!!!
check www.urban-simplex.com voor meer info.