Partyflock
 

Queensday - 13 hours of partypleasure

anoniem gepubliceerd op
Queensday - 13 hours of partypleasure
16 april 2005
FeestQueensday · 13 hours of Partypleasure
Datumnacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 april 2005
WinactieQueensday actiegesloten
LocatieLatido
Wees koning🇮🇳 voor een dag en regeer in een land waar alleen lachende mensen en geweldige muziek bestaan… op zaterdag 30 april organiseert Club Latido een feest waar nog tijden over zal worden nagepraat. Maar liefst dertien uur lang zullen je oren verwend worden door de unieke Latido-sound die je zult herkennen van de maandelijkse Party Marathons en de nieuwe thema-ochtenden.

Club Latido is dé plek om na je reguliere stapavond nog even relaxt na te chillen met een vers stukje fruit languit op één van de lekkere banken of toch nog een paar uurtjes die laatste energie op de dansvloer eruit te springen. Tijdens de reguliere afters opent Club Latido 's zondags haar deuren van 6 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags, maar Koninginnedag 2005 begint het feest om 5 uur 's ochtends en wordt er doorgeknald tot 18.00 uur! 13 uur feesten op topniveau vraagt om een lange rij top-DJ's. Resident DJ S.i.m. (wiens naam staat voor "As I Am") heeft de eer de kick-off te verzorgen. Daarnaast zal niemand minder dan Marcel Alexander Bouwer, beter bekend als DJ M.A.B achter de draaitafels plaatsnemen. M.A.B staat bekend om zijn uplifting draaistijl van groovy club en trance. Zoals M.A.B zelf zegt: "Housemuziek moet je voelen en niet alleen horen". Kom luisteren en ervaar het zelf! M.A.B is vaak in de studio te vinden met de volgende ster van deze dag: met DJ Des Cello maakte hij de plaat "Addicted to Love", welke eind vorig jaar door veel DJ's in binnen- en buitenland goed werd ontvangen.

De volgende in de line up is The House Negro. Hij begon zijn carrière in de muziekbusiness als bassist en zanger in een reggaeband. Hij stond met deze band op podia als Vredenburg, de Melkweg en Paradiso. In 1996 maakt hij kennis met de dancescene op wel een heel aparte plek: voor de deur bij de wereldberoemde iT. Al snel kreeg hij door dat hij liever binnen stond - achter de draaitafels welteverstaan! Hij begon met draaien in 1998 en heeft sindsdien niet stil gezeten. Hij stond onder andere in Escape, de Lexion en Dansfabriek en draaide in clubs en tijdens feesten over de hele wereld, van Spanje tot Japan en van Duitsland tot Canada. Een groot deel van zijn tijd brengt hij door in de studio; hij bracht onder andere tracks uit onder de naam DJ Jean & Peran (bijvoorbeeld de grote hit I Give My Live). Ook onder zijn eigen naam en pseudoniemen als Kenny Harder zagen veel tracks het levenslicht. Verder werkte hij samen en remixte hij platen voor DJ Melvin (natuurlijk ook bekend als Melvin Reese), Mark van Dale en G-Spott. Ten slotte zullen DJ's El Toro, Mooney en Marco Verhoeven, allen niet de minste, een knallende set neerzetten. Dit alles onder begeleiding van de MC van dit moment: MC UB.

MC UB's motto is "Your Xtacy is my Inspiration" - een slogan die hem op het lijf geschreven is. Met een perfect gevoel voor timing weet hij feesten altijd naar een hoger niveau te tillen; hij heeft de gave de DJ aan te vullen in plaats van hem of haar te willen overtreffen. Een kleine greep uit zijn indrukwekkende c.v.: naast residencies bij Club Latido en XtraLarge was hij onder andere host tijdens Impulz, Riverdance, de EuroGrooves Stage bij Dance Valley en de mainstage van Fast Forward.

Geen zin om met z'n miljoenen tegelijk voetje voor voetje door de koninginnedag-drukte te schuifelen in het ongetwijfeld druilerige weer? Maak dan (opnieuw) kennis met de nummer 1-afterclub van Amsterdam! Gratis parkeergelegenheid is er, direct voor de deur, meer dan genoeg. Een vriendelijk maar strikt deurbeleid zorgt ervoor dat alleen mensen met de juiste party-instelling binnenkomen en de man/vrouw-verhouding perfect is. De locatie kan haast niet makkelijker te vinden zijn: Ringweg A10, afslag 116 (Noord/Nieuwendam) en onderaan de afrit de borden Buikslotermeerplein volgen (linksaf). Nog geen 150 meter verderop kun je Club Latido al zien liggen aan de rechterkant.

7 opmerkingen

 
MARKNESSE ZEKERE AANWEZIG DENKHET NIE
nee voor mij ook niet :S
Nooit niet naar 020
The South Will Rise Again!!
laatste aanpassing
 
het zal een super feesie worden:)
ik weet het niet hoor