Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws

anoniem gepubliceerd op
Partysite moniqueisinthehouse.com stopt

Partysite MoNiQuE_is_in_the_HoUsE stopt ermee. Wie houdt van clubhoppen en afteren in Amsterdam en omstreken kent Monique hoogstwaarschijnlijk, altijd aanwezig met haar camera om na het weekend clubbend Nederland te voorzien van partypics en verslagen van haar weekend. Haar site is beroemd onder het Lexion-publiek waar zij altijd de foto's voor maakte. Onder anderen vanwege haar gezin zal Monique geen foto's meer maken voor haar site. Voorlopig blijft de site nog online, maar er zullen geen nieuwe foto's of verslagen meer bijkomen. http://www.moniqueisinthehouse.com



Don Diablo headlines "The Greatest Show on Earth"

Op oudejaarsavond 2002 zal Nederlands nieuwste "superstar DJ" Don Diablo zijn opwachting maken op het enorme nieuwjaarsfeest van Ministry of Sound in de Millennium Dome te Londen - het grootste indoor feest ter wereld. Don Diablo zal de enige Nederlandse DJ zijn, die zal optreden op wat ook wel "the greatest show on earth" genoemd wordt. Samen met andere "superstar DJ's", waaronder Mauro Picotto, Judge Jules en Dave Pearce, zal Don Diablo de muzikale invulling van de main arena verzorgen. Zie voor meer informatie http://www.ministryofsound.com/news/dome2002



X-Qlusive: de Dana-Editie

Wie had gedacht dat Q-Dance na de Italie-editie van afgelopen weekend de volgende X-Qlusive aan een ander land zou wijden heeft het mis. Q-Dance heeft besloten met dit concept een andere richting in te slaan. De volgende editie van X-Qlusive op 25 januari zal dan ook geheel in het teken staan van Nederlands bekendste hardstyle-dj. We hebben het hier natuurlijk over Dj Dana.



Fusion Factory

Zaterdag 16 november is het tijd voor de derde editie van Fusion Factory. Die dag presenteren Fusion Factory & TXP events "Xplosion Factory No.1". De line-up is als volgt: Dj Dulce (FFWD 2002 / MTC / Ministry of Dance), Dj Revana (Silvertraxx/Fusion Factory), Eraycer (Silvertraxx/Fusion Factory), Dj Janzzen (Dozis/Fusion Factory), Dj Jeroen (TXP events) en Dj Peelie (TXP events). Entree is 5 Euro. Bezoek voor meer informatie de website: http://www.fusionfactory.tk



Goldfinger Reunion Party at Club Friends

Zaterdag 30 november zal er een oldskool/newstyle feest gegeven worden in Club Friends te Woerden. De volgende dj's zullen je hier acht uur lang vermaken: Prophet, Paul Elstak, Darkraver, Buzz Fuzz, Rick, Ernest en Bertill. Toegang kost 11 Euro. Klik hier om het bijbehorende agenda-item te bekijken.



Las Palmas dit weekend

Afgelopen zaterdag was het een fantastische avond in Las Palmas. Robert Owens gaf voor een uitverkocht huis een memorabele set weg. De line-up voor aankomende zaterdag staat weer bol van kwaliteit! De grote zaal is het domein van drie vrouwen; MC Nova ontvangt Lottie en Natarcia. De uit London afkomstige Lottie is op het moment de "rising-star" onder de internationale dj's. Eerder dit jaar won zij een Dance Star Award voor Grootste Doorbraak en vorige maand was zij, samen met o.a. Carl Cox, Sasha en Fat Boy Slim, genomineerd voor een Muzik Award voor Worlds Best DJ. Gezien haar nog niet al te lange carriere een prestatie van formaat.

Vanaf 20.00 uur in het Las Palmas Cafe uiteraard weer Dj Viccc die de beste en hipste laidback-latin-house laat horen. Na Viccc een 5 uurs set van de nimmer teleurstellende Edwin Bazen. Meer info over Las Palmas is terug te vinden op de website http://www.club-laspalmas.nl

11 opmerkingen

zo ff serieus een hele avond dana kan het beter ? als dat geen stampen word dan weet ik het niet meer hoor. ik ben zekers aanwezig die avond :)
 
Cker nog nooit naar een feestje geweest dan??
Heel de avond Dana... :/

Alsof we die niet al genoeg gezien/gehoord hebben :S
Monique is cool (y)! We hebben een keer gratis kaarten van haar gehad voor 4 Elements:)
 
Tiesto heb je toch ook vaker gezien en kijkend naar die marathon DJ sets in Dld en Eng. Die dj's ken je toch al. Vind Dana all night wel zeer OK, kan ze gelijk laten zien hoe goed ze is. Want een hele avond aan elkaar draaien is niet makkelijk ofzo. 2 uurtjes heb je wel genoeg platen maar wat dacht je van 6 uur, dat zijn koffers vol.

Lachen hoor!
sorry maar Dana is overblowed, teveel van het goeie ze zal best goed draaien maar ze is teveel in the picture de laatste tijd dus het zal niet echt veel nieuws worden, want alle nummers kennen we nu wel.
2 uurtjes heb je wel genoeg platen maar wat dacht je van 6 uur, dat zijn koffers vol.


of..een final scratch-ding :P
 
Alle hardstyle is de laatste tijd hetzelfde ja..
zou ze negen uur hardstyle draaien...???


tuurlijk niet
kan me niet voorstellen dat zij al die tijd draait...
Hoop dat ze wordt afgewisseld met Luna en Pavo
:bounce: