Partyflock
 
­ Nederland

Close Up

gepubliceerd door , op
Close Up
11 april 2005
Club Close Up in Vlaardingen heeft voor de aankomende periode een paar evenementen samengesteld waarbij de verschillende segmenten en stijlen van de dance scene in terug komen. Het is tevens gelukt om voor ieder evenement een paar echte Top DJ’s te strikken. Aangezien het moeilijk te peilen is wat het publiek in deze streek wil worden er wat concepten uitgeprobeerd om eens te zien waar vraag naar is, daarom is er gekozen voor verschillende stijlen: Techno, Hardcore, Oldstyle, Hardstyle en Jumpstyle.Tevens kan gezegd worden dat na een grondige onderhoudsbeurt aan het geluid, de kwaliteit hiervan zeker een heel stuk verbeterd is en in aankomende periode zal er verder gewerkt worden om deze duistere club naar een hoger kwaliteitsgehalte wat tegenwoordig bijna geeist wordt door het publiek te tillen. Ook wordt geprobeerd iets te beiden dat betaalbaar is voor de mensen, dus lekker lage entreeprijzen en toch leuke evenementen met die vette en goede sound te bevatten. Drie data zijn geprikt waarin op iedere datum dus een andere stijl ten gehore wordt gebracht.

Op eerste datum,vrijdag 15 april, is gekozen voor Awesome. Op deze avond wordt er Techno gebracht. Omdat techno een moelijke stroming is is er gekozen voor de 2 grootste technotoppers uit de regio en dat zijn uiteraard DJ Joachim en Miss Monica. Beide hebben geen introductie nodig, zij hebben echt al overal gedraaid! Zij zijn gevraagd om flink door te stampen! Wil je toch meer info check dan www.missmonica.nl of www.soundarchitecture.nl. Deze toppers zullen worden bijgestaan door Jeff Bounce die zal openen om de boel eens flink op te warmen/zwepen, hij is bekend van In Qontrol en staat ook op Defqon dit jaar . Jurgen Kranz zal afsluiten op dit feest en dat zal zeer zwaar stampen worden, hij staat later dit jaar op Innovate in Utrecht. Zaal 2 wordt gehost door DJ [dj=Mandark & friends. De entrée is slechts 10 euro. Line up 2300 [dj=6296]
0030 Miss Monica
0200 Joachim
0330 Jurgen Kranz
0500 end

Op de tweede datum, vrijdag 22 april, is gekozen voor Massive Ignition. Op deze avond wordt er een mix tussen hardstyle, oldstyle, early rave en jumpstyle gebracht. Een mix van lekker toegankelijke stijlen en de line up liegt er dan ook zeker niet om. DJ Yves die natuurlijk geen aankondiging nodig heeft met het superieure Club X achter zijn naam is zo een beetje de main act, gezien het tijdstip dat hij draait zal het waarschijnlijk een early rave setje gaan worden, wil je meer info over hem check dan www.djyves.nl. Daarnaast is DJ Bountyhunter van het legendarische Bonzai label gebooked, iedereen kent natuurlijk de klappers Whoops, Users Hunt en Demilitarized Zone. Hij draai op dit feest een battle met Bjorn Bullit, die hij kent ven het Ecore Traxx label uit belgie. Tevens is gebooked de resident van de hardstyle en jumpstyle feesten in de Happy Dayzz DJ Scott Marten, die ook al meerdere releases op zijn naam heeft in platen land. Fonzie vs M.O.D. -> dit gekkenhuis duo heeft ook al meerdere platen op hun naam en hebben werkelijk over de hele wereld al gedraaid, van Tjitjerkstradeel tot Bangkok van Parijs tot IJsselstein, name it en ze zijn er geweest! Dit gaat echt LOS! De avond zal geopend worden door de jumpstyle talents Ravehard en Diminish en de avond zal afgesloten worden door de coming man DJ Genius, die erg veelzijdig is, maar aangezien hij afsluit zal het wel keiharde early rave worden. De entrée is slechts 10.
2300 Ravehard & Diminish
2400 Fonzie vs M.O.D.
0100 Bountyhunter vs Bjorn Bullit
0200 Scott Marten
0300 Yves
0400 Genius
0500 end

Op de derde datum, vrijdag 6 mei, is gekozen voor The Hardcore Womens’Wrath
, ladies night. Dit feest is stricktly hardcore met een uitschieter aan het einde. Gezien het feit dat steeds meer goede vrouwelijke DJs acte de presence geven, is er voor een concept gekozen om ze eens in het maanlicht te zetten allemaal. Daarom zul je op dit op dit feest alleen maar vrouwen achter de decks zien in zaal 1 De vrouwen komen er aan. Alle dames die op deze avond staan hebben al een behoorlijke staat van dienst. Rheeza, bekend van wicked hardcore. Hailie Jade, een dame uit Duitsland, is bekend van Visions of Anger en haar feesten van DSC Entertainment door heel Duitsland. Laroesja is bekend van de Hemkade, zij draait een battle met Miss Narobi , bekend van Nononsense waar ze heel goed gepresteerd heeft! Lady s’Aphira geniet tegenwoordig al landelijke bekendheid door haar vele optredens. Terrorsuzy, zij is DE Nederlandse terrorvrouw en zij zal dit feest in stijl afsluiten! Bit last but not least is DaY Mar, een dame die naar de top aan het klimmen is en haar eerste plaat uitbrengt op het veel geprezen D-Boy label uit Italie, meer info over haar op www.mastersofhardcore.nl. Zaal 2 zal gehost worden door WHB on tour. WHB bestaat uit de volgende DJs Mortis, Mobius, Lesi, Eek. Deze jongens hebben hun sproen al verdient in hardcore land zij hebben al door heel Nederland gedraaid en staan binnenkort op het veel geprezen BKJN. Zij hebben DJ Dominoiz uitgenodigd om hen bij te staan. De entree is voor de mannen slecht 8 euro en voor de vrouwen slechts 5 euro, want het is tenslotte ladiesnight.

2300 Rheeza
2400 Hailie Jade
0100 DaY Mar
0200 Laroesja vs Miss Narobi
0300 Lady s’Aphira
0400 Terror Suzy
0500 end

Awesome
Massive Ignition
The Hardcore Womens’Wrath
Club Close Up
Kon. Wilhelminahaven 1
Vlaardingen

23 opmerkingen

Het is om 5 uur al gesloten, dus als je met openbaar vervoer kan je uren op het station op de trein wachten :frusty:

En met al dat minderjarige witte veters witte bretels volk heb ik er zowieso geen zin meer in :/
 
Artiest Mandark
In vrijdag as heb ik iig zin, zal vast wel een gezellige avond worden!
Ja denk ook niet dat ik hier heen ga, om 5 uur in vlaardingen staan en dan met ov terug, nee dat is niet echt heel erg leuk.

wacht wel tot 7 mei :)
 
zal er wel aanwezig zijn net als altyd het geluid is daar uber bruut
 
Jammer dat al die feesten op vrijdag zijn!!!
Het geluid is er juist hardstikke bagger!
idd et geluid is echt BRAK :-)

evil activities laatste keer was echt hoofdpijn geluid.
maargoed
zoals in bericht is te lezen is er wat aan gedaan dus wie weet :)
 
pleur op zeg, close-up is gewoon een kinderdisco.....en dat zal t altijd blijven ook
idd als er iets een bagger tent is hier in vlaardingen is het wel die kk close up...:/
nou en als het maar hardcore of terror is ben ik erbij
 
beetje jammer dat er van dat jonge grut loopt, dat verziekt dus de hele boel.......

Leeftijdsgrens misschien omhoog gooien naar 20 ofzo??
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
TerrorVille was anders aardig bruut
Close-Up is ZeKeR wel gezellig, er hangt altijd een goede sfeer. het geluid staat er lekker hard en er is nooit vechtuh ofso... en op iedere hardcore aaf is er altijd wel een goede Dj aanwezig dus wat lopen die mensen hierboven nou te zeikuh je moet er wat voor overhebben om een gezellig avond te krijgen. En als je nie met de trein naar huis kan dan bel je tog een taxi genoeg andere oplossingen. en het volgende feesie word gewoon weer lekker LOSS gaan!!!
Jij bent 17, dan zijn zulke tentjes inderdaad leuk...

Toen het nog de Sam Sam was heb ik er leuke feesten meegemaakt maar TerrorVille was een drama :s
ga dan naar kathedraal 100 meter verderop en 80000 keer zo vet
Artiest {SHOWLIST artist 99426, 12383}
:S
Agenda
TerrorVille #1 goed

georganiseerd door TerrorVille Party Cooperation

vrijdag 25 maart 2005
23:00 - 05:00
Close Up
Vlaardingen


Prijs
Deurprijs: € 8,-

Muziekstijlen
hardcore, oldschool, terror

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Zaal 1 = acceptable terror
2300. Lucia a.ka. T-Kat(ger)
2400. Dios vs Shifter
0100. Terror Suzy
0200. Adnoctum vs Obscurity
0300. Cup-A-Core
0400. Noisekick
0500. End ?

Zaal 2 = hardcore hosted by
Hardcore to the Front
2300. The Scoundrel
2400. Mortis vs Mobius
0100. Isolater
0200. Lucia a.k.a. T-Kat(ger)
0300. Wishcraft
0400. End ?
opmerkingen door leden

(6)lonsdale_1986(6) het was uber bruut helemaal los behalve op het einde het geluid was te hard maar veder en was weer heerlijk die pogo
(6)The Twins NL :bier::bier: ennn -->IsolatEr!!
(U.U.T)Genetisch gemanipuleerd heerlijk feestjuh
**JeNuS** was wel gek helemaal los
*DH* NIET VOEREN Den Haag on Tour *DH* kk bruut zwaah los op de terror ... OP NAAR BELGIE--- ANNIEJ
*DH*(L)Tutjûh(L)*DH* Was nogal ziekjuhs en gaar.. maah heb me wel vermaakt!! DUH HAAG EN ZOETAHMINDAH WEER GOED VERTEGENWOORDIGT.. TAAT!!!
:bounce:InSaneKopfkrankTereurist:bounce: was zeker leuk feest met goeie mensen en veel bekende
:[ Rattlebrain:bier:Kâmiwâzi:vaag: jawel duo penotti kachels en terror was weer
<<terrormitchie>>NL zo ik ben net terug maar was ckkr wel en geslaagd feesie daarzo
ABF TerrorTeef NL Wel Heftug Feest Oowk Ben Opzeker Oowk Wel Bij De Andere Dele AanWazig.. Pogo Enalles Was Kk Relax
Angeliekjuhhh :bier: best vermaakt, t was alleen errug warm!!!
B.A.D.S super geil feesie
DeFix Was een heerlijk feesie
DJ A-styleR super gaaf die terror shit moeten we vaker doen!
Dr. SjonNL© joa was wel gezellig mag alleen beneden wel iets groter..
Kaatje a.k.a buuf was zekers wel een lekekr feesie beneden was helemaal topie
laY-D.ees =) [NL] ja was wel weer leuk hoor
lianne1984 ja he stefmaar ze hadden wel leuke piercings
Linda aka De Stampende joker Heb me egt ongelooflijk vermaakt terror suzy en svenjk volgende keer weer van de partij en heb egt lekker gepogoed en veel mensen ontmoet
Maes wie heeft er ibuprofen voor my.. au
michel247 Isolat00r - Noisekick - Terror suzy!!!!!! foto's komen zsm op www.onparty.nl online
Music Was My First Love >>>TERROR<<< Super goed gedraaid!!! NOISEKICK
NL-TERAAR-NL goed
Onschuldig bierbarbaartjuh
QuiK aka JPtje WHB - FAS kijk dat zijn nou de betere feesten!!! vooral beneden erg gezellig weer met de WHB
Rickor - OnParty - jah t was me het feessie wel weer wat een duistere sounds met noisekick foto's na childeren of the core online! op: www.onparty.nl
Satanica De jeugdsoos was waarschijnlijk gezelliger geweest Stelletje poten allemaal zeg
SJAAK ONDERKAAK VANAVOND NAAR CHILDEREN OF THE CORE
sven-de-hardcore-men zo was zeker wel geslacht feest en lekker pogo zweer
Svenjk
TerrorSuzy Top vermaakt!
The P@rtyraver :bounce: was ik maar gegaan verveel me nou en het is 07:00 uur
Turbokip ja dat was wel weer goed gezellig heb nog steeds suis inme oren.. enne Isolater !
zustertje Was zkr goed te doen
[PPT]TERRORHEAD85 ik vond t een ruig feesie die bass knalt nog steeds door in mn paasei dus dat is een goed teken volgende keer weer!!
[SFT]-TERROR-ZEELAND-[SFT] het was echt een heeel goed feest vooral noiskick draaiden goed echt een geweldig feest
And your point is?
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
Ach jongens niet zo zeuren gewoon komen gezelligheid maak je zelf!!
niet als de gemiddelde leeftijd 16 is en de hoofdkleur in bretels en veters wit is :nee:
Achjah ieder ze gebrek als je begrijp wat ik bedoel ;)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Lady s’Aphira geniet tegenwoordig al landelijke bekendheid door haar vele optredens


Rheeza, bekend van wicked hardcore


:) my girls.. :)
laatste aanpassing