Partyflock
 
­ Nederland

Radical - Direction of Fear

gepubliceerd door , op
Radical -  Direction of Fear
10 april 2005
FeestRadical · Direction of Fear
Datumvrijdag 6 mei 2005
WinactieRadical actiegesloten
LocatieCoyotes
“Club Coyotes” (“Hardbeat”) in Rotterdam verwelkomt het ‘Radical’ concept.

Coyotes” in Rotterdam, bij de meeste mensen misschien beter bekend als “Hardbeat” op de Haringvliet 72 in Rotterdam (bij de oude haven, nabij treinstation Blaak) maakt zich klaar voor een indrukwekkend feest. De lat wordt flink hoog gelegd met het binnenhalen van het “Radical” concept om de capaciteit, mogelijkheden en allure van deze toch hele beste locatie weer eens maximaal te gaan benutten. De stad Rotterdam heeft het nodig en vrijdag de 6e mei zal het hier zeer zeker gebracht gaan worden. Een Hardcore avond van het hoogste niveau in een club met een gemoedelijke sfeer, een heerlijk geluid en verzorgt door enkele echte kenners bij uitstek op dit gebied. Met het binnenhalen van de helden “Dj Outblast” en “The Vizitor” maakt de organisatie Radical Events deze ouderwets Rotterdamse hardcore avond helemaal compleet: geen gelul maar gas met die zooi !!

Het “Radical” Concept / Invulling van de avond:

Radical Events feesten staan voor kwalitatief hoogstaande avonden met een all-round karakter binnen het Hardcore-genre. Het feest zal in het teken staan van alle denkbare stijlen die deze muziekstijl in zich heeft. Van de knetterende echte party platen, tot het meer ruigere werk. Van de duistere darkcore sound tot aan de klappertjes van de oude school, en van de industriele vage produkties weer terug naar de stuiterende toegankelijke mainstream Hardcore. Niemand hoeft zich te vervelen, er wordt zeer divers gedraaid binnen de mogelijkheden. Gebleken is dat de sfeer hierdoor springlevend is en blijft, en een goede sfeer is nou juist altijd nog een van de dingen waar een degelijk georganiseerde avond nooit genoeg van kan hebben. Niemand aan de kant maar allemaal er vol tegenaan.

Zij gaan de klus klaren:

We noemen het Koningskoppel Lunatic & Miss Hysteria, de immens populaire DJ Outblast , de speciaal voor deze avond uit spanje overgevlogen Dj More, de huis Dj van de geliefde “Cave of Rave” in Lloret de Mar: The Ultimate-R, en om de avond waardig af te sluiten een van de meest populaire Terror Dj’s van het moment “The Vizitor” (Thunderdome). Je voelt aankomen dat we hier te maken gaan krijgen met een uniek potje heerlijke herrie. Hardcore van de allerhoogste plank verzorgt door de echte kenners. En tegen het eind van de avond voor de “Terrorheads” onder ons nog een flinke portie terreur verzorgt door de meester zelf. De naam “The Vizitor” zegt een heleboel mensen waarschijnlijk al genoeg. Een Hardcore feestje om naar uit te kijken, voor de echte fijnproevers onder ons kun je dus wel zeggen.

Dj Morè

Na de vele positieve reakties over de eigenzinnige Dj More uit Spanje na zijn optreden op het succesvolle “Noise is The Message” afgelopen 11 maart in de grote zaal van Nighttown, is de organisatie tot de logische conclusie gekomen hem snel weer naar Nederland te halen. Vergezeld van wederom zo’n 15 tot 20 van zijn meest fanatieke trouwe fans, die speciaal voor deze happening ook de vliegtrip zullen maken, zal hij ons weer zijn typisch spaanse draai aan het Hardcore gebeuren laten beleven. Voor diegene die zich afvragen wat die draai dan wel niet precies inhoud: het ticket is officieel geboekt, het staat helemaal vast, dit gaan en willen we niet missen ! Niet voor niets is hij de vaste Dj van de grootste Spaanse Hardcore discotheek die het land ooit gekend heeft. (zie ook www.gabberzone.tk)

Opgeknapte locatie:

Voor de mensen die al een tijdje niet meer op deze locatie geweest zijn, en natuurlijk ook voor de mensen die er nog nooit zijn geweest, zal het een opmerkelijk prettige positieve ervaring worden. Het geluid is werkelijk waar heerlijk sterk en zuiver, (jammer genoeg een zeldzaamheid tegenwoordig), en lekker hard op de plekken waar gestuiterd voor het leven kan worden, vrijdag de 6e mei zal hier dan ook optimaal gebruik van worden gemaakt De lokatie herbergt echter ook de nodige plekken waar men even lekker kan bijkomen als het eventjes te veel wordt. Na de verbouwing heeft ook de binnenkant van de club een heel aardige metamorfose ondergaan, al met al een mooie gelegenheid kennis te gaan maken met deze frisse opgeknapte locatie !

Routeinformatie & Parkeren:

Vanuit alle richtingen:
Neem afslag 25 richting Ring Rotterdam Centrum
Neem 3e afslag op rotonde richting Rotterdam Centrum
Als je links Tropicana ziet, ga je de 1e afslag rechts en vervolgens de 1e afslag links.
Volop parkeergelegenheid in de nabijheid van Coyotes.

Openbaar vervoer informatie:

Het evenement zal tot 06.00 in de ochtend doorgaan. Nog voor 05.30 ’s ochtends rijd het openbaar vervoer alweer en is er weer volop metro en treinverkeer mogelijk vanaf het nabijgelegen metrostation Oostplein en treinen van het nabijgelegen treinstation Blaak.

Kaartverkoop informatie:

Voor dit evenement is er alleen verkoop aan de deur.

Afgaande op de reakties van mensen is een avond als deze een erg aanlokkelijk alternatief voor wat men vaak beschouwd als weinig verassende standaard feesten. Niet in de laatste plaats door de verwachte ouderwets gezellige Rotterdamse sfeer deze avond, waarbij iedereen lekker maximaal uit zijn of haar dakkie zal gaan op een mix van de allerbeste hedendaagse Hardcore, maar waarbij ook zeker af en toe een rake klapper uit het verleden naar je oren zal vliegen om de feestvreugde nog wat te verhogen.

De toegangsprijs zal 12.50 euro bedragen.

15 opmerkingen

Ik zie steeds vaker lage entreeprijzen voor feesten, en het bevalt me wel..:yes:
Hier zal ik helaas niet bij zijn...
Hmmm Dit feest zou eigenlijk in cityhall (utrecht) gehouden worden... Tog ? :/
Utrecht OK.. maar rotterdam net iets te ver...
jaah idd ? was dit niet in utrecht :S
he jmmr vind rotterdam ook te ver weg
Van Utrecht naar Rotterdam ver? %)

Het is 35minuten reizen en met een kortingskaart zit je er al voor 9euro :/

Je kan het overdrijven natuurlijk ;)
Wordt zeker wel een gezellig feestje :bounce: Tuurlijk wel aanwezig :yes:
laatste aanpassing
en we gaan gewoon weer los:P

Rotterdam of Utrecht,...ik ben erbij:yes:
Rotterdam te ver voor mij... city hall was leuk geweest
2 Satanica:

Als je gaat kijken van Den Helder Naar Utrecht,
en dan nog eens 35 minuten daarbij optelt kom je toch op de 2 uur en 35 minuten, iets wat ik toch wat te ver vind en al helemaal met de trein :P
dan doen die 35 minuten er toch wel wat toe ;)

de "direction of fear" factor vind ik nogal raar met iemand als Outblast op de line up...

en om de avond waardig af te sluiten een van de meest populaire Terror Dj’s van het moment “The Vizitor” (Thunderdome).

Waarom Thunderdome?! %) Volgens mij staat ie om andere feesten veel meer bekend en is Thunderdome 1 van de slechtste feesten van tegenwoordig...
Maargoed nix op Vizitor aan te merken, Puike DJ :respect:
Ja oke vanaf Den Helder is het inderdaad een end reizen, maar mensen die in Utrecht wonen moeten niet zo zeiken :[

Bovendien vier ik op deze dag m'n verjaardag dus iedereen moet komen O:)
Artiest Sinned
de "direction of fear" factor vind ik nogal raar met iemand als Outblast op de line up...


Kej hijs miss. beetje te commercieel en shit.. maar je heb vast z'n sets met akira niet gehoort.. dan denk je wel ffies anders over um.. ;)

Maar goed k ben iig. aanwezig voor More, hij was het beste bij Noise is the message en da zal die hier weer zijn.. hehe :P :bier:
Artiest {SHOWLIST artist 9612, 21423, 3461}
De Line up:

23.00 - 00.00 Typhoon & Sniper
00.00 - 01.30 Outblast
01.30 - 02.30 Lunatic & Miss Hysteria
02.30 - 03.30 The Ultimate-R
03.30 - 04.30 Dj Moré
04.30 - 05.30 Vizitor
05.30 - 06.00 Terror Tom & Enzio

Ziet er goed uit :bier:
laatste aanpassing
ziet er egt goed uit s lang geleden un avondje rotterdamse hardcore goeie zweer ik heb er zin in Vizitor:respect:n naturlyk outblast:p ben benieuwt :bounce: