Partyflock
 

Nieuwe Matrixx Dubbel CD met Miller en Fijneman

gepubliceerd door , op
Goede dance CD’s zijn dun gezaaid. En dus is het met trots dat The Matrixx op zaterdag 16 april haar vijfde mix-CD uitbrengt tijdens een grote releaseparty. Een dubbelaar, gemixt door resident Jochen Miller en Cor Fijneman. Echt een kwestie van: schijfje in de speler en gáán. Voor de productie tekent Nederlands’ beste (en meest kritische) platenbaas: Dick de Groot van Beyourselfmusic. Kortom, The Matrixx CD # 5, is een zuivere afspiegeling van de The Matrixx-sound.

Wie Dick de Groot vraagt om zich met een CD bezig te houden, vraagt om moeilijkheden. De oud ID&T’er behoort tot de belangrijkste maar ook meest kritische platenbazen in danceland. Je moet er tegen kunnen: een nieuwe productie beoordeelt hij in seconden, eerder dan in minuten. En altijd raak. En dus lag de lat voor The Matrixx 5 heel erg hoog. Maar die lat is gehaald, en The Matrixx # 5 is een dubbel-CD geworden die niet snel in het dashboardkastje zal verdwijnen - gegarandeerd. Helemaal open die volumeknop en knallen.

Dat Jochen Miller en Cor Fijneman gevraagd zijn deze CD te mixen, is niet zo vreemd. “Deze DJ’s hebben allebei hun eigen sound, sterk gelinkt aan The Matrixx. Van trance tot hardtrance, misschien ook wat techtrance”, zegt Dick de Groot “Ik verwacht er veel van. The Matrixx is een beetje de Godskitchen en Gatecrasher van Nederland. Ze zijn hot. Het is een coole club met een heel coole sound die perfect gemixt op de CD staat.”

Van een releaseparty mag je verwachten dat de CD tot leven komt in The Matrixx. Dan moet je natuurlijk net Jochen Miller hebben. Het gaat erg hard met deze sympathieke DJ, resident van The Matrixx. De afgelopen editie van Innercity liet hij zien dat hij klaar is voor het grote werk, en op Trance Energy zorgde hij er voor dat de Madhouse zaal tot zeven uur dik gevuld bleef. Knap staaltje werk, en dat knappe staaltje laat hij óók zien op ‘zijn’ CD.

Cor Fijneman wordt nogal eens ten onrechte gezien als een DJ die zijn succes te danken heeft aan maatje Tiësto. Zeker, de grote Tijs heeft Fijneman laten zien hoe het betere draaien in elkaar steekt. Maar inmiddels heeft Fijneman een eigen, geheel terechte, goede reputatie opgebouwd. Van Fijneman kun je zeggen dat hij werkelijk altijd in is voor een goed feest. Zijn succes-single Venus was het thema van het fameuze Tiësto in Concert (Gelredome). Fijneman is gewaardeerde producer en een mix-koning - pak In Trance we Trust (gemixt door Fijneman dus) er maar eens bij. Of beter nog: deze Matrixx # 5, als je ècht wil horen waartoe Fijneman in staat is. Met een messcherpe keuze en een neus voor de nieuwe koers in trance.

Op de releaseparty maken de twee ook nog even plek voor Mark Norman en komt Mojado langs voor een live set. Mojado zal laten horen waar het in de huidige trance, hardtrance en techtrance nou eigenlijk om gaat - de stad van zaken zogezegd.

Let op: het wordt natuurlijk weer druk op deze releaseparty. Wees dus op tijd. Trouwens, nóg een goede reden om op tijd te komen: de eerste 100 bezoekers krijgen de CD gratis! Voor alle anderen is de CD natuurlijk verkrijgbaar in The Matrixx (en na 16 april in de platenzaken).

23 opmerkingen

 
Jaaaaaaaa, dit wordt weer een superrrr-cd!
En het feestje dat daarbij hoort zaterdag de 16de in de Matrixx wordt weer top! :-)

:bounce: :bounce: :bounce:
heb ik toch echt niet op zitten wachten :S
 
Waarschijnlijk zitten ze op jou ook niet te wachten :no:
Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Eindelijk weer es een vernieuwende trance/hardtrance cd :jaja:
 
Tuurlijk wel!!:D:D

zo'n naam alleen al!!;)
 
hmz lijkt me zeker interessant cd'tje
De cd´tjes van de XX zijn altijd goed!!!
hoiiiiiiiiiii
helaas we kunnen niet
ik ben dan jarig
dan word ik 27jaar maar mischien een andere keer
doeiiiiii
Nodig iedereen uit op dat feest :P
Dat wordt weer knalluh! Ik kan haast niet wachten!
mmm ben benieuwd, ka ner niet meer over zeggen...

mark norman kan er wel wat van, zoals ik een lange tijd hoorde in ASOT!
Lijkt me wel 'n lekkere cd, ben benieuwd.
Heb deze C.OR eens F.IJN horen draaien op de Cocoon(Tiësto)avond in Amnesia, Ibiza. Klonk erg lekker! :yes:
(vind alleen wel dat ie zich een klinkende dj-naam mag aanmeten zeg :-))
 
Absoluut 1 reden waarom Jochen miller is toegevoegd aan line up Cruise Control...
Breda is trots op Cor Fijneman en zijn naam!!! NOOIT veranderen dus. En Gerben... Jochen Miller is weer een schot in de roos!! Maar daar zijn jullie goed in :respect:
 
zegt Dick de Groot “Ik verwacht er veel van. The Matrixx is een beetje de Godskitchen en Gatecrasher van Nederland. Ze zijn hot. Het is een coole club met een heel coole sound die perfect gemixt op de CD staat.”

Daarom werk ik dus achter de VIP bar!! see ya saturday!! Wordt vet feestje!
 
Ik kom ook zeker.Goeie line up word een top feestje.
echt wel aanwezig...net terug uit Zuid Afrika dus heb wel zin in dit feestje :D
 
Helaas kan ik niet komen...:S

Maar ik ben wel al een tijdje aan het wachten op het 5e deel uit de Matrixx-serie....

En het wordt zelfs een dubbel-CD!!!!:D
oke denk toch dat ik maar meteen doorga,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ga vrijdag al naar awakenings maar naar dit verhaaltje wil ik dit feestje zekerz niet missen :jaja: (y)
 
:bounce: PRESENT :P
Nooit geweten dat ze ook een cd-serie hadden %)
Zullen dan wel lelijke hoesjes hebben gehad, anders was het me wel opgevallen..
 
Ik heb er zin in :bounce:
 
heb er ook zin in:bounce: wordt gezellig :bounce: