Partyflock
 

Underground Infestation 3

gepubliceerd door , op
Na al twee voorgaande edities met succes te hebben georganiseerd, komt Iron-Lounge nu voor de derde keer met dit snoeiharde concept op de proppen. Ondanks eerdere berichten dat er geen hardcorefeesten meer georganiseerd zouden worden, is toch besloten om Underground Infestation 3 De reden waarom dit concept toch doorgaat is vanwege het feit dat Iron-Lounge originaliteit een warm hart toe draagt en graag wil laten zien dat ze muziek als deze zeer waarderen. Daarom is Underground Infestation een uitzondering op de regel, zodat de echte fans niet teleurgesteld worden.

De echte liefhebbers, die ook daadwerkelijk voor de muziek en gezelligheid komen, mogen dit feest dus absoluut niet missen. De avond start relatief rustig met Darkcore/Industrial, waarna de dj's goed op elkaar aansluitend onder andere Terror, TeKno, IdM en Breakcore ten gehore zullen brengen. Kom dus niet naar dit feest met de verwachting vrolijke melodietjes te horen, want alleen het hardste en duisterste werk zal worden gedraaid.

Om de bezoekers te geven waar ze voor komen is gekozen voor een stijgende lijn van muziekstijlen. Da Tranceformer, bekend van eerdere Underground Infestation feesten en Serial Killers zal de avond openen met platen uit de darkcore en industrial kant.

De tweede dj is Myrinx, die het publiek een mix laat horen met platen van de labels die al heel wat jaren meedraaien. Denk hierbij aan de releases van Industrial Strength uit de beginjaren negentig. Deze man zal de avond een wending richting de Terror-sounds geven.

Vervolgens sluit Tyke hierop aan met een anderhalf uur durende set met de hardste Tekno, Terror en Speedcore.

Deejay Strict zal er ten slotte voor zorgen dat de avond volwaardig afgesloten wordt. Zijn stijl varieert van IdM tot Breakcore tot Jungle Noise. Kortom, zeer experimentele muziek, alleen voor de echte liefhebbers.

Als laatste nog even een opmerking over de strikte regels die tijdens het feest zullen gelden. Er is voor een streng deurbeleid gekozen, omdat gebeurtenissen uit het verleden te vaak weer duidelijk hebben bewezen dat zonder zulke regels er helaas geen feest fatsoenlijk gehouden kan worden. De regels zijn er niet om jullie als welwillende bezoekers, die wél gewoon voor hun plezier komen en niet om de boel te verzieken, het leven zuur te maken. Bedenk goed, als iedereen normaal doet is er niets aan de hand en zal de kans groot zijn dat feesten zoals deze gegeven zullen blijven worden.

Respect to the real party people and fans of underground noises.

Line-up & timetable
21:00 - 22:30 Da Tranceformer
22:30 - 00:00 Myrinx
00:00 - 01:30 Tyke
01:30 - 03:00 Strict

Kosten: Zorg dat je op tijd binnenbent, want voor 22:00 uur betaal je slechts €4,- entree. Na 22:00 uur: €7,50,-
Garderobe: €0,50

Dresscode
Geen extreem links of rechtse uitingen, of andere uitingen met politieke of sportieve inhoud. Dat houdt dus onder anderen in:
- Geen WP-kettinkjes, witte veters in kisten, opgerolde broekspijpen boven de kisten.
- Geen voetbalshirt of andere kledij met namen of logo's van sportclubs.
- Als laatste is er voor gekozen dat mensen met Lonsdale kleding niet worden toegelaten. Dit alles om confrontaties te voorkomen en het gewoon gezellig te houden. Op dit alles zal nauwkeurig gecontroleerd worden.

Routebeschrijving - Per auto
Vanaf de N9 (de weg langs het Noord-Hollands kanaal) rijd je Den Helder binnen. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf richting Texelse boot (Weststraat). Aan het einde van deze weg bij de verkeerslichten linksaf, richting centrum (Kanaalweg). Na ongeveer 300 meter kom je op een T-splitsing met aan je linkerhand de postbrug. Je kunt je auto meteen rechts gratis parkeren, of linksaf de postbrug overrijden en de tweede straat rechts je auto gratis parkeren. Jongerencentrum De Postbrug bevind zich precies op de hoek direct aan de linker kant, als je de postbrug overrijdt.

Routebeschrijving - Per openbaar vervoer
Komend vanaf het NS-station, oversteken en richting de McDonalds lopen. Vervolgens de winkelstraat doorlopen (waar je rechts o.a. Primafoon hebt, en verderop de C&A). Deze straat doorlopen en de derde straat links inslaan. Deze straat helemaal uitlopen (twee kruispunten gepasseerd) tot je een brug (de postbrug) voor je ziet (daarachter ligt de dijk). Vóór deze brug, rechts precies op de hoek is de ingang van Jongerencentrum De Postbrug.

Kijk voor andere mogelijkheden en gedetailleerde informatie op: http://www.9292ov.nl

Only open minded party people allowed. Respect to the real fans of the underground noise

19 opmerkingen

klinkt aardig (he ben na jaren nu de eerste die reageert :D)
 
Artiest Dr BadVibes
word een knaller geloof me
deel 4 is gratis entree en akira zal zijn opwachting maken
ik mag ze allebei meemaken
BE THERE!!!!!!
beetje te hard voor me ;)

(y) top dat deze muziek niet uitsterf in Den Helder. Goed iniatatief :yes:

Jmmr dat het zo moet allemaal, maar tis ff wennen voor de mensen denk ik. Over een tijdje is iedereen er aan gewend, en gaan we weer gewoon verder met waar het om gaat.

FEESTEN :yes:
 
Artiest {SHOWLIST artist 45523, 3020}
i'm in!
word beuken!!
(als ik het zelf mag zeggen)
 
geen lonsdale ? laat die lonsdale gasten lekker hun kleding dragen !:S ik ben wel voor aussie, dus doe deze avond gwoon aussie aan dan !!
Werkzaam bij Iron-Lounge
Artiest {SHOWLIST artist 5873, 41941}
mmmzm ik zie net dat de lineup gewijzigd moet worden van 03:00 naar 04:00 iedereen moet dus ff langer draaien :d
Die kleding moeten ze overal verbieden...

Wie WIL er nu nog in lopen.. :/
 
langer draaien geen probleem
bring it on:P!!!!!!
 
Artiest Nivek
idd verbieden die ELADSNOL :yes:
aaahh lekker hoor wordt weer eens
lijp doen in den helder zullen wel zien
vorige edities waren ook hard!
Das een groot nieuwsbericht voor een feest met 18 partyflock bezoekers.
HEHE ik zal er zijn hoor!
Underground Infestation 3 ----> alternatief en
"underground"

Masters ----> Vrolijk en mega mainstream.

Keuze makkelijk gemaakt toch....
 
goeie opmerking!!!!!!
 
Artiest Tyke
ja Jarno, komop, beetje jammer weer, alsof dit zo'n moeilijke keus is... ik had je toch wat hoger ingeschat ;)

Maar gaat zeker een vet feest worden... ik vermaak me zelf sws. altijd wel, dus daar ben ik absoluut niet bang voor :)

En goeie set van de organisatie die regels... misschien dat het ooit nog eens duidelijk wordt bij iedereen dat je naar een feest gaat voor de muziek en niet om de boel te verzieken op wat voor manier dan ook... of is deze gedachte een utopie? :)
Artiest TCO
jammer dat ik neit kan die avond :)


anywayz suc6 allemaal
gaat goedkomen d8 ik zo
jaja ik weet het.....
maar ja volgend feestje ben ik er gewoon weer hor :P
sorry mensuh ik ben er ook niet...!
ik ga lekker vippe op moh ,...!
ik zie jullie bij akira wel en frichgt night
L@tersssss jimmy