Partyflock
 

12,5 years of Exposure

gepubliceerd door , op
12,5 years of Exposure
12 februari 2005
In de avond van 29 op 30 april is het 12,5 jaar geleden dat Exposure de deuren open deed voor het publiek. Intussen heeft deze organisatie al legio aan verschillende evenementen georganiseerd. Van club avonden in eigen locatie, party’s op andere locaties en in het buitenland zoals o.a. veel op Ibiza. Vele DJ’s uit alle windrichtingen hebben inmiddels de revue gepasseerd bij deze club en organisatie. Voorbeelden hiervan zijn: Laurent Garnier, Derrick May, Stacey Pullen, Kevin Saunderson, Rasoul, Supa DJ Dimitri (From Delight), Alex P., Brandon Block, Jose de Divina, Jonathan Sa Trincha, Cesar de Molero, Remy, Stef Vrolijk, Lucien Foort, Dimitri, Marcello, Isis, Miss Monica, Steve Rachmad, Jaydee, Michel de Hey, Koenie, Sven van Hees, MarYsol, PRINZ, Erick E., Sander Kleinenberg, James Zabiela, Seb Fontaine, Satoshi Tomiie, Anthony Pappa, James Holden, Chris Fortier, Özgür Can, en de lijst gaat maar door en door.

Om dit lange en niet vaak voorkomende verleden te vieren (hoeveel clubs of organisaties houden het überhaupt meer dan 10 jaar vol!?), heeft de organisatie de flessen champagne alvast klaar gezet om deze op koninginnenacht op 24:00 uur met veel bombarie te ontkurken. Maar alleen bij champagne blijft het niet, want Exposure presenteert ook nog eens een line up met nationale en internationale DJ’s die het maar liefst 12,5 uur durige evenement te voorzien van de beste muziek met een afwisseling van merendeels hedendaagse House-sounds, maar ook afgewisseld met enige Classics. (voornamelijk oude Exposure hits!)

In het begin van de avond zal er een ‘lounge’ receptie zijn die alleen open is voor genodigden. Muziek zal op een laag pitje staan en verzorgd worden door Marcel Toet die al sinds jaren betrokken is bij Exposure en ook met een productie op één van de vijf Exposure cd compilaties heeft gestaan.

Als de deuren open gaan voor het overige publiek neemt Jordi Bouman om 22:00 uur het roer over om de gasten voor te bereiden op de headliners van de avond. Na Jordi zal Gilbert, om 24:00 uur, voor de laatste keer de inhoud van zijn classics platenkoffer voor Exposure publiek laten horen om ook de oude aanhang van vroegere Exposure tijden begin jaren 90 hun herinneringen te laten ophalen met de bekende ‘kippenvelsounds’! Verder zullen de Haagse held Remy, Fred Numf en Özgür Can tijdens deze speciale editie plaats nemen in de booth om een onvergetelijk jubileum avond op de kaart te zetten.

Verwacht een wilde avond met uiteenlopende DJ sets, acts, back 2 back sets met René Mulder de founder en eigenaar van Exposure die “zoals gewoonlijk” de microfoon niet met rust kan laten op diverse hoogtepunten van de avond. Een avond die vroeg begint en ook weer vroeg eindigt. Een avond die niet gemist mag worden door de vaste clubbezoekers en een avond die voor vele Hagenezen dé afsluiter zal worden voor een Koninginnenach 2005 waar wederom house niet wordt geprogrammeerd.


AMEN!!!!

8 opmerkingen

 
dussssss :vaag:
Klinkt vet, wat zijn nou die tijden?!
 
Van harte en ik ben van de party!!!!
Dat wordt een erg leuk feestje,'helaas' ben ik op dat moment ergens anders.
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Ben benieuwd of ze er (extra goed) geluid bij zetten, nu al deze toppers daar draaien! :)
laatste aanpassing
 
oude tijden herlevennn :D
waren goede tijden.. exposure..
good members!
*auw... ik wordt oud :S