Partyflock
 
­ Nederland

Grootse techno avond in Boerderij

gepubliceerd door , op
Grootse techno avond in Boerderij
29 maart 2005
Vrijdag 1 april vindt in de Boerderij te Zoetermeer weer het maandelijkse techno feest A.S.S. plaats. Een weekje eerder dan normaal, maar wel met een grootse internationale line-up. De DJ’s James Ruskin (UK) en Deetron (CH) zullen op het podium staan, de avond zal worden opgewarmd door resident San Lee.

De organisatie probeert deze editie voor de eerste keer de verhouding heren – dames te verbeteren. Hierdoor kunnen dames die tussen 23.00 en 0.00 uur komen, gratis naar binnen. Na 0.00 uur betalen dames de normale toegangsprijs. Deze actie loopt in ieder geval door tot de editie van juni.

De A.S.S. feesten beginnen inmiddels landelijke bekendheid te krijgen door het programma van afgelopen en komende tijd. Zo stonden vorige maanden ondermeer DJ’s en acts als Marco Remus, Michel de Hey, Jamie Anderson, Per, Joel Mull, Steve Rachmad en Secret Cinema op het podium. De komende tijd is het de beurt aan onder andere Bart Skils, de British Murder Boys (Surgeon & Regis), Sven Wittekind, Frank Kvitta, Space DJ’z en Lars Klein.

Zo jong en dan al zo'n grote internationale reputatie! De Zwitser Deetron oftewel Sam Geiser is 25 jaar. Door zijn werk heeft hij al behoorlijk wat van de wereld gezien. Hij begon met wat deejaying in verschillende clubs in Zwitserland maar het echte werk kwam toen hij resident werd in de bekende Club Rohstofflager in Zurich. Later experimenteerde hij met een sampler en om zijn interesse in elektronische geluiden voort te zetten, bouwde hij zijn eigen studio. In 2000 kwam zijn succesvolle LP "Alien Entertainment" uit. Deze plaat werd opgepikt door Jay Denham, Claude Young, Jeff Mills and Laurent Garnier. Hiermee kreeg hij veel aandacht van de pers en publiek. Daarna ging het snel, hij reisde naar Spanje, Kroatië, Frankrijk, België, Australië, Singapore, Japan, China, Polen, Macedonië, etc.. Deze Deetron heeft wereldwijd een behoorlijke naamsbekendheid.

De in Londen woonachtige Brit James Ruskin heeft zijn sporen in de Europese technoscène ruimschoots verdiend. Met zijn label Blueprint Records komt hij maandelijks met frisse producties. Ruskin beroert al sinds '91 de decks. Vanaf zijn 25ste brengt hij het ene na de andere technojuweel uit, veelal op zijn eigen Blueprint label. Vrijwel elke dj heeft wel een release van Ruskin in zijn platenkoffer. Op deze avond staat Ruskin zelf achter de tafels. Met zijn doeltreffende techno vergezeld met pakkende melodieën sta jij te dansen met een smile van oor tot oor.

Meer informatie over deze avond is te vinden op www.asskicking.nl.

18 opmerkingen

Jaja wordt weer een top ASS avondje (Y)
 
draaien ze in zoetermeer muziek dan dacht dat dat alleen voor apeldoorners was:P
De organisatie probeert deze editie voor de eerste keer de verhouding heren – dames te verbeteren. Hierdoor kunnen dames die tussen 23.00 en 0.00 uur komen, gratis naar binnen


Hehe goede actie :P

Heb er zin in!
 
1 april !!!!
1 April techno in je bil.

hihih 8)
1 April techno in je bil.


Die er nooit meer uit wil!!!
hahaha dat zeker niet
laatste aanpassing
hehe (Y)
Als het een grap is vind ik hem echt stom!!
Grappen op 1 April, nee joh.
Ik trek mn jurk maar weer eens uit de kast
Die roze met die bloemetjes?
Uiteraard. DIt feestje verdient mijn mooiste jurk
laatste aanpassing
 
Klinkt wel aantrekkelijk dit feestje!