Partyflock
 
­ Nederland

Womanwaves

gepubliceerd door , op
Zaterdag 9 april is er wel een heel speciaal feest in de De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan: Womenwaves. Vijf Europese vrouwen die je vanachter de decks bestoken met een energieke en betoverende mix van psychedelische sounds. Een eclectische mix van house, breaks, techno, acid, tribal, progressive en psytrance met een vleugje electro die je maar liefst 9 uur lang meeneemt op een transdimensionele reis: Womenwaves.

“Behind every great man, there’s a great woman” zeggen ze wel, maar deze vijf vrouwen hebben geen man nodig om zich achter te verschuilen. Internationaal gewaardeerd behoren deze vrouwelijke dj’s tot de absolute top in de wereld. Of het nu kleine, knusse feestjes of grote festivals betreft, ze brengen je onontkoombaar in een ‘state of trance’! Op Womenwaves komen deze vijf voor het eerst bij elkaar om jullie te overspoelen met een verkwikkende mix en een hartverwarmende sfeer.

De Hongaarse Szilvia Harsz (United Europe, Womenwaves, Budapest Delight) heeft met haar stevige mix van techhouse, deephouse, electro en acid op menig feest de harten opgezweept, waaronder de Tresor label night in Off Corso en het Tsunami festival in Jakarta. Van dance-magazine via platenindustrie tot dj: Szilvia Harsz ademt al muziek zolang ze zich kan herinneren en dat zul je merken.

Ms. Syche (United Europe, Womenwaves, Budapest Delight) is eveneens van Hongaarse oorsprong. Haar stijl is te omschrijven als een energieke mix van progressieve trance met acid invloeden, afgemaakt met pompende breakbeats en haast magische sound-effects.

In 2002 heeft zij Womenwaves bedacht en sindsdien heeft ze diverse feesten onder deze naam georganiseerd o.a. in de Haarlemse club Stalker (met de Engelse Alison Marks) en het Patronaat (met 100% ISIS).

Hoewel Sandrien (Twisther, MAD, Full Spectrum) pas een jaar of vijf als dj actief is, heeft haar repertoir haar inmiddels al op gerenommeerde festivals als Dance Valley, Awakenings en Mysteryland gebracht. Ook haar eigen feesten, Twisther in TWSTD en MAD (met Carlos Valdes) maken furore in de scene
Dj Zentaur (Psytrance Events) stelde haar naam samen uit haar sterrebeeld en haar lievelingsdier en omschrijft zichzelf zo als een relaxte stier. Als schilderes, ontwerpster en dj blijft zij voordurend het leven en zijn geheimen uitdiepen. Op Womenwaves gaat zij je verleiden met een hele vette psytrance set.
Als hekkesluiter op Womenwaves en zeker niet de minste is de Zweedse Stella Nutella (Turbotrance, Zweden). Omschreven door vrienden als ‘a bit of a nutter’ staat zij aan de top met een indrukwekkende draaigeschiedenis die haar in landen als Zambia, Japan, Brazilie en Australie heeft gebracht. Ontdek zelf waarom haar sound zo inslaat bij het feestpubliek!

Zaterdag 9 april wordt de De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan ruim 9 uur lang omgetoverd tot een psychedelisch universum dat zijn weerga niet kent. De visuals van Julius (Twix-talent winnaar 2002) en Zephod versterken het gevoel van deze fantastische reis maximaal, terwijl Porno & Pardon’s Kamasutra Machine je fantasie tot het uiterste prikkelt met een mix van erotiek, humor en acrobatiek.
Dompel je onder in muziek die rechtstreeks op je gevoel werkt. En wie kunnen dat beter doen dan vijf vrouwen die je het beste serveren uit hun eingenzinnige repertoir? Diep, uplifting, weergaloos en een beetje twisted, dat is Womenwaves

15 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:respect:Ms. Syche:respect:
nou daar moeten we dan idd bij zijn :D
 
YesYes more power to the Female Dj's in the world!! ;-)
 
ik ga op 9 april liever naar een andere vrouw kijken op r_AW :yes:

daisy :yes:
Werkzaam bij Area 0522
Artiest {SHOWLIST artist 1760, 7723}
waarom worden vrouwen toch zo krampachtig apart gehouden?


een goede dj is een goede dj...simpel!
 
yeah yeah
 
Artiest ViTo
vrouwen kunnen niet draaien ;-)
Artiest {SHOWLIST artist 16749, 32613, 53910}
Vrouwen zijn de BOM!!!! Zeker als je Ms. Syche hebt horen draaien... Een draaiende vrouw is als een engeltje!!!! Pffffffffff.... Nu ga ik te ver... Hehehe.

Wordt iig een goed feestje
 
hmm niet echt mijn stijl feestje:P
maar er zijn wel goeie vrouwelijke dj's:P en dat is zeker niet korsakoff:P maar goed sommige vrouwen weten wel wat ze doen achter 'The wheels of steel' :jaja:
nou dan moeten we maar us ff komen kijken !!

En uhm DJ Vito kan jij wel draaiendan :neenee:
holy fuck... daar wil ik heen :-)
 
Kheb er zin in! :jaja: