Partyflock
 
­ Nederland

Free Record Shop presents MdH-2 Faces

gepubliceerd door , op
FeestMdH · 2 Faces Release party
Datumzaterdag 23 april 2005
WinactieMdH actiegesloten
LocatieOff_Corso Site
Na de succesvolle releaseparty’s van vorig jaar, gaat Free Record Shop dit jaar verder, te beginnen met Michel de Hey. Ter gelegenheid van zijn nieuwe mixcd MdH-2 Faces vindt een groot feest plaats in Off_Corso waar de Hey zich van twee kanten zal laten zien en vooral horen.

Dj Michel de Hey drong vorig jaar met het verschijnen van zijn mixalbum MDH 01 definitief door tot de eregalerij van de grootste dj’s op Aarde. Het prestigieuze Engelse label Trust The DJ vroeg de Rotterdammer een bijdrage te leveren aan deze serie mixcd’s waar eerder toppers als Carl Cox, Dave Angel, Billy Nasty en Kevin Saunderson aan hebben meegewerkt. MDH01 werd een groot succes, reden genoeg voor een opvolger.

De nieuwe mix-dubbelaar van Michel de Hey heet MdH-2 Faces. De Hey heeft voor deze titel gekozen omdat het representeert waar hij muzikaal op dit moment voor staat. Niet alleen zijn op beide mixcd’s tracks terug te horen die hij de afgelopen periode in binnen- en buitenland heeft gedraaid, ook vertegenwoordigen ze de twee gezichten die Michel de Hey als dj heeft. Aan de ene kant is hij een stevige technostamper die onmetelijke velden en gigantische superclubs in beweging kan krijgen; aan de andere kant is er de De Hey die in kleine clubs meer trippy en funky tekhouse draait. Deze twee kanten zijn op MdH-2 Faces bijeen gebracht.

Beide cd’s staan vol met werk van artiesten die bij de Hey favoriet zijn. Namen als Joris Voorn, Secret Cinema, Coming Soon, James Holden, Steve Rachmad, Joel Mull en Funk D´Void hebben allen een plek op een van de twee cd´s gekregen. Om het verschijnen van MdH-2 Faces te vieren, presenteert Free Record Shop op 23 april haar eerste releaseparty van dit jaar. In de Rotterdamse club Off_Corso vindt deze party plaats. Michel de Hey draait deze avond speciaal all night long en zal vocaal ondersteunt worden door Mc Spyder. De lounge van Off_Corso is deze avond speciaal omgetoverd in, de ´Funky disco reincarnation Room´, waar de disco en funky plaatjes van dj´s Michael Demonfuzz en Michel Steinbach je om de oren vliegen. De allernieuwste cd van Michel de Hey is 2 weken voor aanvang van het evenement al exclusief verkrijgbaar bij Free Record Shop.

In de loop van het jaar zijn meer Free Record Shop release parties te verwachten met o.a. Danny Howells, ROOG en Roger Sanchez.

7 opmerkingen

Artiest Dacato
Mmm....maar een Danny Howels en een Roger Sanchez zeg ik ECHT geen nee tegen!!!:respect:
Ik vind het logischer dat FRS zoiets organiseert, dan bijvoorbeeld Bacardi of Smirnoff..
 
Boeit dat nou echt wie wat organiseert? Het gaat erom dat ze een goede line-up neerzetten, voor een goede lokatie en voor de nodige cash zorgen!
Voor mij part wordt het door Prenatal georganiseerd ;D
mee eens!

net als "nieuw concept"
muziek goed + sfeer goed = feest goed