Partyflock
 
­ Nederland

P.L.U.R.

gepubliceerd door , op
P.L.U.R.
21 maart 2005
FeestP.L.U.R. · Special Birthday Edition
Datumzaterdag 16 april 2005
WinactieP.L.U.R. actiegesloten
LocatieMAX Site
Het Kasteel is gesloten wegens verbouwing en dus zat het erin dat het rond P.L.U.R. het komende half jaar stil zou blijven, maar het tegendeel gaat zich bewijzen. In principe worden alle avonden uit Het Kasteel doorgezet in TC MAX in Alphen aan den Rijn. Aan het concept van P.L.U.R. (Peace Love Unity en Respect) zal niets worden verbouwd, want dat staat nog steeds voor een gezellige maar stevige avond waar de stijlen hardcore, hardstyle, hardtrance en jump centraal zullen staan.

Veel mensen zien deze editie als een Madonna-reunie, zoals TC [locaion=MAX] vroeger heette. Alle grote hardcore namen hebben wel eens een plaatje gedraaid op deze locatie en hebben hier erg goede herinneringen aan. De oude generatie hardcore liefhebbers kijkt terug op een gouden tijdperk in de oude Madonna en waarschijnlijk zullen we veel van deze oude bezoekers weer treffen.

De organisatie van P.L.U.R. begon in juni 2004 met het organiseren van de eerste editie van dit succes-concept. Op 25 juni 2004 was dit feest een feit en keek iedereen terug op een waanzinnig goed bezochte avond, met goede muziek, goede dj’s en zeer positieve reacties. Na dit feest kon men niet wachten op de volgende editie en er werd weer druk georganiseerd om deze 2e editie op poten te zetten. Er werd besloten om een Area 2 erbij te openen. 5 November 2004 was hij daar:. P.L.U.R. 2. En wat voor een…. Beide area’s waren goed gevuld. Waar in Area 1 hard gebeukt werd werd Area 2 omgedoopt tot chill out en kon iedereen genieten van lekkere progressive, trance, hardtrance en techno plaatjes. Het kon natuurlijk niet uitblijven en P.L.U.R. 3 werd georganiseerd. Deze editie werd gehouden op 4 Februari 2005 en was een nog groter succes dan de andere edities. Na deze editie zou het een tijdje stil blijven rond P.L.U.R. wegens de verbouwing, maar P.L.U.R. 4 gaat toch echt doorgang vinden en wel op 16 april 2005.

Naast enkele zeer getalenteerde dj´s zullen er ook special guests achter de DJ booth plaats nemen. Eén van deze special guests is niemand minder dan Norman. Deze grote man is bekend van oa. Harder Mach, Strictly Hardcore, Deaz D Invites You, Hardhouse generation @ Fresh FM en zo kunnen we nog wel even doorgaan.Uiteraard mag je de andere dj’s zeker niet missen, want het zal een waar spektakel worden waar iedereen nog lang van na zal genieten.

Tot nu toe is de line up als volgt:
Cue-X
Extor
Glowiej
Zero Sanity
Novamatix
Xaero
S-te-Fan
D-Block
Josh & Wesz
Norman
Headhunterz
+ Special guest

Kaarten zijn alleen verkrijgbaar aan de deur voor € 5,-

24 opmerkingen

 
Artiest Da Hustla
ken 2 namen uit de line-up ;P
:D
laatste aanpassing
 
Artiest Josh & Wesz
ik ken er meer :9

Leuk nieuws stukkie trouwes :)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
(Y) Altijd goed om vernieuwend bezig te zijn met verassende line-up (Y)
D-BLOCK the man!!! :yes:

:respect:
Die line up :S
PLUR OP!!!
:) word gezellig netjes Xaero :)
Gaat allemaal goedkomen :)
 
JAAAA!...GLOWIIEJ is hard.. k ken t wete



laaters;)
Artiest Cue-X
zozo leuk zeg een nieuwsbericht!!

Word kick feestje gasten :D
:-D (6)
Werkzaam bij Exclaim!
Ja, zeker leuk nieuwsbericht! :)
word weer stampen in alphen :P
 
En Dj Spock dan??? :jaja:

Lex moet je niet draaien? ;-)
Alex is de daaropvolgende PLUR weer aan de beurt!
Artiest {SHOWLIST artist 13831, 87452}
wordt lagge! :)
 
idd ! :yes:
IDD... good old times.
 
Die zal je ook wel horen ! :9
Artiest {SHOWLIST artist 21211, 78606, 43513}
En los sanity
 
MADONNA!!!!!!!!! JAAAAAHHHHH
zaterdag LOS :D:D