Partyflock
 
­ Nederland

Paranoid Confusion - Flatline Invasion

gepubliceerd door , op
Paranoid Confusion - Flatline Invasion
14 maart 2005
FeestParanoid Confusion · Flatline invasion
Datumzaterdag 26 maart 2005
WinactieParanoid Confusion actiegesloten
LocatieReflex
Lelystad is weer op de hardcore kaart gezet met een nieuwe reeks hardcore feesten. Paranoid Confusion is weer verder gegaan waar Cultcore een jaar geleden is geëindigd. Voor degenen die Cultcore niet kennen was dit de thuisbasis van Dione a.k.a E-Noid. Onder de leiding van Dione, die voor velen nog bekend is van her gekste en bekendste radio programma ‘de gabbergrot’ , werd een succesvolle reeks hardcore feesten gegeven in de Cult Lelystad. Bekende namen zoals Promo, Lady Dana, Buzz Fuzz, Nosferatu, The Masochist, Outblast en Dr. Z-Vago etc. werden uitgewisseld met opkomend talent en natuurlijk niet te vergeten residents Shine en Non. Jammer genoeg moest de Cult zijn deuren sluiten en zo kwam een einde aan Cultcore. Een jaar later is er weer een geschikte en ook grotere locatie gevonden: de Reflex. Nu zijn de residents Shine en Non samen met, de voor sommige nieuwe, DJ Anakin en een kersverse organistatie bezig met het concept Paranoid Confusion.

Ieder van de drie heeft zijn eigen stijl en zij hebben de afgelopen vier edities hun recht zich resident te noemen duidelijk bewezen. Elk laatste weekend van de maand wordt er een flinke dosis hardcore geïnjecteerd en staat Lelystad weer te beven tot in de vroege morgen. Elke editie worden er zowel bekende namen als regionale organisaties uitgenodigd om deel te nemen aan de maandelijkse gekte.

26 maart is het de beurt aan Flatline Hardcore om zich te profileren tussen de residents. Vooral bekend in het noorden van het land, waar DJ’s van de Flatline organisatie wekelijks op diverse feesten te vinden zijn. De twee vertegenwoordigers die Lelystad mag verwelkomen zijn Antidote en D-Compoze. Antidote is vooral bekend als resident DJ van de Pinhead reeks van Mad Maniaxx en timmert verder aan de weg binnen de Flatline organisatie. Iedereen die naar één van de vele Pinhead feesten is geweest weet dat deze DJ serieuze zaken doet. D-Compoze is echt een opkomend talent. Hij is bekend van o.a. Tempel of Terror, Cuup on tour, Mayhem vs Cyclon een vele andere feesten. Deze DJ is momenteel dé meest gevraagde DJ in het Noorden. Wanneer hij achter de tafels staat wordt er gegarandeerd gestampt.

30 april is er ook weer een speciale editie van Paranoid Confusion. Op deze Queensday rave worden de residents herenigd met E-Noid. Hard Fact vanUnderground Society komt ook weer zijn kunsten vertonen en niemand minder dan Endymion. Deze jongens hebben verder geen introductie nodig. Dit belooft een duistere verwennerij te worden op deze uitbundige feestdag.

15 opmerkingen

 
hmmm


zeker aaaanwezig:D

is om de hoek:P
Dan zit ik lekker in Belgie op Childeren of the Core!!!!

Word wel ff beter ceker weten peter :jaja:
 
Ben zeker van de partij! Stampen :bounce: !!!!
Artiest Non
Gaat weer gezellie worden:yes::yes::yes::bier::xtc::smoke::vaag:
laatste aanpassing
jaaaaaah zeker aanwezig! :D

:respect:ANTIDOTE:respect: <<<me lieve neefie
 
Wordt weer knallen gappies!!! :yes:
laatste aanpassing
 
Ja, ja! Hc in Lelystad!
Ik ben der ook weer gappies :D!
Ik hou heel veel van Mitchel :$:lief:
We hebben een oppas geregeld voor Noa!!!!:yes: OMA!!!

Wij zijn van de Party... :bounce::bier:
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
woeei :p
zie jullie zaterdag bij Wicked :jaja:
kom wel een keertje in Lelystad kijken... hahaha misschien als jullie Lady s'Aphira in de line up hebben :o ;D hahahhaha
wordt zekers weer een geslaagd feest!
Werkzaam bij Storm
Artiest Kevv
nu nog in almere en dan is het helemaal lekker :P
zaterdag Paranoid Confusion :D en zondag Wicked City:D

Leuk Weekend!!:D:D:D:D:bounce:
 
word zeker stampen, als 't aan mij ligt