Partyflock
 
­ Nederland

Exotic Erotic

gepubliceerd door , op
Exotic Erotic
7 maart 2005
Dat de heren van de Planet Plastic Recordstore niet stilzitten, mag duidelijk zijn. Ze runnen niet alleen hun schitterende platenzaak in Amstelveen, maar ze zijn ook met diverse projecten bezig waaronder het opstarten van een gloednieuwe e-shop en het organiseren van diverse feesten. Zo waren er de dj-contests in De Trappist aan het Leidseplein, maar ook de Planet Freestyle-feesten waar dj’s als Fausto, Jan Liefhebber en Floornoiz draaiden. Omdat de twee work-a-holics van Planet Plastic niet stil kunnen zitten, hebben ze in al hun enthousiasme een concept ontwikkeld dat totaal anders is dan hun vorige projecten, namelijk een nieuwe fetisjparty!

Op 2 april is het eindelijk zover: Exotic Erotic wordt in al haar hevigheid gelanceerd in het sjieke Amstelveense “Club Mystère”! Als het aan het Planet Plastic-team ligt gaat dit de eerste editie worden van een lange reeks feesten in de stijl die bij echte fetisj past: kinky as hell!

Verlang je ook zo naar de tijd dat “nasty sexparties” in opkomst waren? Wie herinnert zich nou niet die machtige sfeer? Die seksueel geladen spanning van die eerste erotisch getinte feesten, kleinschalig maar ó zo geil? Waar vind je dat soort feesten nou nog in een tijd waar het massale overheerst op de diverse feesten?

Exotic Erotic neemt je back to the roots van het echte fetisjisme, de echte erotiek en het echte exotische! De bezoekers zullen eerst langs het strenge oog van de doorbitch moeten, voordat ze de wereld van lak, leer, rubber, crossdress en uniform mogen betreden.

Laat je vervolgens meeslepen door de muziek van dj’s Bas & Ram (die een heerlijke uplifting trance- & tech-tranceset neer zullen zetten), The Funky Bastard (zijn naam zegt genoeg), Roger Z (funky en sexy housemusic) en Andy K (de man die met de groove in zijn lijf is geboren). Verleidende shows van onder anderen de enige echte Nederlands kampioene paaldansen Debby Mulder en shootergirls brengen je senses vervolgens naar het volgende level waar puur genot overheerst. En dat is dan ook het steekwoord van deze avond: genieten!

Voor hen die nog iets extra’s willen op deze spannende avond, is er natuurlijk een VIP-treatment. Je hoeft niet in de rij te staan en je kunt gebruik maken van een private-area, champagne, table-service, werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om het de VIP’s zo aangenaam mogelijk te maken en ze het echte VIP-gevoel te geven.

Er is zelfs de mogelijkheid om geheel in stijl te arriveren aan de deur van Club Mystère: een limo-service staat ter beschikking van de bezoekers! Partypeople die van deze service gebruik willen maken, kunnen mailennaar de organisatie: info@ultimateseduction.nl

In de club zelf zal genoeg aanwezig zijn om er een memorabele avond van te maken. Want nadat je met de limo aan bent gekomen, is er genoeg champagne, vermaak, genot, verleiding en andere geneugten des levens die je nooit meer zult vergeten… The Ultimate Seduction is de nieuwe verleiding!
Voor meer info, zie: www.ultimateseduction.nl, www.planetplastic.nl

20 opmerkingen

verzin zelf een naam voor je feest.
 
Artiest Thanoz
D'r waren toch al feesten onder die naam? :/

Onder andere in Alcazar geloof ik...

Nietemin toch succes, ziet er leuk uit ;)
laatste aanpassing
 
verzin is wat nieuws :X
laatste aanpassing
Werkzaam bij HCO events
Artiest Kosmos
slechte locatie...
hoe zal het over een half jaar heten die club??
ik hou de namen niet meer bij...
beetje gepikt.. beetje jammer...
steel iemand anders ze feest name
 
Nah.. Lkkr onorigineel de naam..
Maar ut feest op zich.. :kwijl:
Oke iets andere muziek had wel gemogen maar ach.. Lijkt me wel is leuk om voor 1 xtje mee te maken, maar vaker ook niet!!
hmzzz beetje TE afgezaagde naam maarjah
 
D'r waren toch al feesten onder die naam?

Onder andere in Alcazar geloof ik...


Midtown geeft al enkele jaren feesten onder deze naam in Alcazar. Zullen ze blij mee zijn :no:
Gaat wel erg gezellig worden, en de locatie is (y)
 
lekker boeien

wat intreseerd jou het nou hoe een feest heet!!!!!!

als de line up maar goed is
 
Verlang je ook zo naar de tijd dat “nasty sexparties” in opkomst waren? Wie herinnert zich nou niet die machtige sfeer? Die seksueel geladen spanning van die eerste erotisch getinte feesten, kleinschalig maar ó zo geil? Waar vind je dat soort feesten nou nog in een tijd waar het massale overheerst op de diverse feesten?


ehmm...

genoeg andere namen beschikbaar voor zo'n soort feest lijkt mij?

The Ultimate Erection ofzow? :x
laatste aanpassing
 
Bassie & Rambo :RESPECT:
 
zal t eens tegen me baas zeggen (6)
Artiest {SHOWLIST artist 11169, 63624}
nou beetje jammer inderdaad van die naam...laat dus maar!!! hahaha wat een reclame voor dat feest...zet maar in de gang dus!!
 
lekker creatief maar toch leuk hoor!!!
Whats in a name? En gelul over slechte locatie het is er beestachtig goed!! Department xl, HUG, MASS, REM geven hier al hun feesten dus aan geluid, licht en effects zal het niet liggen. De place to be!!! DUS
klinkt goed! Ben er zeker bij!
heeeee sampaaaaasssss er zijn nog kaarten........laterssss