Partyflock
 

Fuzion Events Presents - Fuze One

gepubliceerd door , op
Fuzion Events Presents - Fuze One
24 februari 2005
Op vrijdag 8 april organiseert Fuzion Events: Fuze-1! De Starlight in Brunssum (Limburg) zal dan vanaf 22:00 in het teken staan van de opkomende stijlen als Jump en French Tek (De wat donkere, industriële variant van Jump). De gehele avond zullen deze stijlen te horen zijn. Om knallend te eindigen zullen de bekende Limburgse DJ’s Pita & Mol afsluiten met een knallende Early Rave & Oldschool set!

Maar de grote verrassing van deze avond is Lobotomy Inc! ( http://www.lobotomyinc.fr.fm/ ) Lobotomy Inc. (alias o.a. Dark System) is bekend van onder andere “Sliced Beat”, “Warm Up”, “Jump’in”, “Take Your”, “Relevation” en vele andere French Tek klappers! In Frankrijk en België is deze Franse producer al een bekende naam. Fuzion Events haalt Lobotomy Inc. voor de allereerste keer naar Nederland! Speciaal voor deze gelegenheid zal hij een speciale liveset neerzetten waarin al veel te horen zal zijn van zijn toekomstige hits! Dit zal dan ook een spetterend optreden zijn! Een MUST SEE voor elke Jump- / French Tek fan, maar ook zeker voor de mensen die graag eens kennis willen maken met deze stijlen!

Om de avond compleet te maken zal het Fuzion DJ Team de beste Jump en French Tek laten horen.Het Fuzion DJ Team bestaat uit Flipmo, Sindikation en Potato. Deze drie talenten zijn al regelmatig te horen op andere feesten en zullen er zeker voor zorgen dat iedereen flink los gaat! De avond zal worden afgesloten met de DJ’s Pita en Mol. Deze 2 heren hebben al bijna geen introductie meer nodig. Zeker in Limburg zijn dit zeer bekende namen, maar ook in de rest van Nederland krijgen ze meer bekendheid. Ze draaien beiden Early Rave & Oldschool en zullen er zeker voor zorgen dat Fuze-1 knallend zal worden beëindigd! Ze zijn beiden bekend van onder andere de Raving Nightmare feesten en zullen ook in de toekomst op veel meer feesten verschijnen. De avond zal worden gehost door MC Whiteline. Deze is zijn carrière begonnen in de Steinse discotheek, the Bridge. Hierna ging alles heel snel voor hem en werd hij resident MC van Route 66 te Hulsberg, en de Sons of Satan organisatie. Tegenwoordig host hij bijna alle feesten in Zuid Limburg.

Entree aan de deur zal deze avond € 8,- bedragen. Wegens de beperking van 400 bezoekers, wordt aangeraden om via de Fuzion website een guestlist plaats te bestellen. Op de Fuzion website kan via PayPal voor € 7,- een guestlist plaats worden gekocht. Na betaling krijg je binnen 48 uur een e-mail met daarin een code. Bij de entree kan men zich dan melden met deze code. Meer informatie over betalen met PayPal is te vinden op de website van PayPal; http://www.paypal.nl. Ook zal alles opgenomen worden en uitgezonden op het gloednieuwe online radio station “Fuzion Radio”. Hierover zal binnenkort meer informatie komen, houd tot die tijd de Fuzion website ( http://www.fuzion-events.nl ) in de gaten! Fuzion Events is ontstaan uit het voormalige G-Forze (G-Forze Outdoor 2002 & 2004), PureMadness en Greedy2Bass. Fuzion Events zal zich vooral richten op het promoten van Jump, French Tek en Oldschool en zal ook talenten de kans geven om te mogen draaien! Fuzion feesten zullen garant staan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding!

36 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
Suc6 (y) ziet r allemaal goed uit :yes:
Jammer van de locatie 8)

Snel groot worden en in de hemkade een feest geven (Y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 17148, 32373}
Sindikation :respect:

Lobotomy :yes:
hehe , ja kwil hier best heen gaan :yes:
 
mijn vrienden, MIJN HELDEN. ga zo door jongens!!!!! FLIPMO rising star!!!

rijdt je met me mee KIMHMM? :bounce:
Artiest Mount
:respect:

Jump & French Tek :bounce:
 
Vind ik matig van je stifler.. Dacht dat ik wel mee kon rijden!

Maar ziet er vet uit! Denk dat we wel ff gaan uittjekken!
Artiest {SHOWLIST artist 49578, 9252}
iedereen bedankt voor de steun het zal een mooi feest worden
 
zeker, maar hoop toch wel dat geluid daar een beetje in orde is :P
Artiest {SHOWLIST artist 105129, 53774, 47315, 17147}
hehe Respect voor Fuzion :Yes:
ode aan de organisatie _0_ ..zeker talentjes, die sindikation draait wel erg los (Y):D.. en lobo is uiterAART niet verkeerd
vet vet... zker wel beter lobotomy inc op feestje !! kweet nu al da FUZION na dit feest bekend zal raken :D

ga zo door maatjes van 046 ;)

greetz,
dennis

(PS: Totalition (michael) vet logo (H))
wordt heel erg vet, denk wel dat ik er bij kan zijn :D
 
mooi :yes:
 
French Tek :S

Ik krijg nou echt helemaal de tandjes van al die domme substijlen.
Als een nummer effe anders klinkt krijg je meteen weer een nieuwe stroming.
 
eeuhm die naam tek club, french tek🇳🇴 bestaat zeker langer als 1 ander nummertje...
en je kan t zeker als een stijl beschouwen en geen substijl (i)
 
idd kwil net zeggen :/
 
French Tek de wat duistere industrielere versie van jump? Flikkert toch op verrekte randdebiel die dat geschreven heeft, Sterf verrekte hoer
 
je moeder
 
Arnold.. go go go ;)!!!
Mol & Pita. (Y). (Y). (Y).

Veel succes met het op gang brengen van deze nieuwe stroming.
Tekclub is gewoon de Franse variant van newstyle/
UC maar dan wat vager :respect:
Boeiend hoe ze het noemen, das alleen voor de kenners interessant!

:respect: ook voor de organisatie, Lobo voor het eerst hier...
ik hoop ook dat die aan onze verwachtingen zal voldoen ma neem aan van wel
 
Artiest {SHOWLIST artist 16411, 5497, 154073}
succes jan maar dat zal wel lukken :)
 
Billig zo'n muziek in Starlight, in starlight hoort Supreme te zijn geen crep! Maarja dat ze er maar mooi Supreme blijvenhouden!

Supreme hardcore (y)
Billig zo'n muziek in Starlight, in starlight hoort Supreme te zijn geen crep! Maarja dat ze er maar mooi Supreme blijvenhouden!

Supreme hardcore


Wat een onzin..
Weet niet of je het weet maar van te voren werd er alleen maar dit soort muziek en andere trance in starlight gehouden..
Artiest {SHOWLIST artist 1955, 52061}
hehe idd jah

Toen was het echt zo`n space tempel
Foto's van Fuze-1 zijn te vinden in de gallery van de Fuzion EVents website:

http://www.fuzion-events.nl/gallery/thumbnails.php?album=7