Partyflock
 
­ Nederland

Night of the Hools is back in town

gepubliceerd door , op
Night of the Hools is back in town
12 maart 2005
Het is alweer enige tijd geleden dat we wat gehoord hebben van Night of the Hools. De organisatie die tussen 1991 en 1998 vele feesten heeft gegeven organiseert op 15 april een nieuwe editie van dit oldschool feest. Night of the Hools, ook wel bekend als No.t.H., is na een klein uitstapje afgelopen zomer in Hengelo terug in de plaats waar het allemaal begonnen is en waar zij thuis horen: Enschede.

De line-up op zal geheel in het teken staan van early rave en oldschool zoals we gewend zijn van N.o.t.H. Op deze avond zullen de toppers van vroeger, welke met regelmaat op de N.o.t.H. feesten stonden, weer aanwezig zijn. Met bescheiden trots laat de organisatie weten een unicum voor Oost-Nederland binnen gehaald te hebben. Dj Yves, resident van Club-X en bij het grote publiek bekend van Defqon 1 en A Nightmare in Rotterdam, zal deze avond voor het eerst zijn platen in Oost-Nederland ten gehore brengen.
Daarnaast zal Dj Waxweazle achter de draaitafels staan. Bekend als Holy Noise heeft hij nummers geproduceerd als “Get down everybody”, “James Brown is still alive” en “The nightmare”. Deze nummers waren jaren ‘90 een wereldwijd succes.

Natuurlijk is N.o.t.h. niet vergeten met wie het onder andere is begonnen. Daarom zal oud resident Dj Guardian zeker niet ontbreken op deze avond. Samen met Holly, Rudeboy en Tomcat zal deze avond weer ouderwets gezellig worden. De avond zal gehost worden door de organisator van No.t.H. en MC resident van deze feesten: MC Rough himself

Ook N.o.t.H. kan in deze tijd niet stil blijven zitten. Naast de oorspronkelijke oldschool en early rave zal N.o.t.H deze avond voor het eerst in hun geschiedenis een nieuwe area presenteren met Jumpstyle. Met Dj’s als C-Kay, Mapo, Jaws en Nero kan dit niet anders dan een succes worden. Deze area zal gehost worden door MC Madness.

Omdat we het hier hebben over een echt oldschool feest heeft de organisatie voor de echte liefhebbers een kleine verassing. Iedereen die in een compleet “Gabber outfit” komt (Australian jasje, Australian broek en Nike’s) zal 50% korting krijgen op de entree prijs aan de deur.

Maar dit is niet de enige actie, om te vieren dat N.o.t.H. terug is in de stad waar het allemaal begon zal er onder de bezoekers die voor 22:30 binnen zijn twee prijzen worden verloot, namelijk: 1x 30 consumties en 1x 15 consumpties!

Het feest op 15 april zal plaats vinden in de Chill in Enschede. Binnenkort zal de flyer op de site www.nightofthehools.nl verschijnen. Ook al het laaste nieuws over dit feeest zal hier te vinden zijn.

30 opmerkingen

Helemaal top vind alleen de lokatie niet echt wat voor NOTH al kan ik daar natuurlijk ook niet echt over meepraten (voor mijn tijd), al kan ik wel zeggen dat het niet echt een oldschool lokatie is!

Ik ben er cker bij!!!
word wel chill :D
 
Nero.(Y)
Night of the hools....gaat me weer denken aan de Circus in Enschede en Dance Factory in Almelo (Y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
ik heb vroeger wel wat night of the hools gedaan ga denk ik eens zien wie weet in aus dan wel he :yes: en respect voor de organisatie :respect:
 
Nero. :jaja:
Ziet er goed uit.

Maar verwar DJ Guardian niet met de The Guardian resident van Defenz Dance Events van Hardcore Revival etc. en de de Serial Killaz van MoH
laatste aanpassing
Dit klopt Gravity, dit is een totaal andere Guardian die deze naam ook al had toen hij nog resident bij ons was ( tot 1998 )
dus dit is Guardian die de vroegere bezoekers van NOTH feesten nog kennen :D
laatste aanpassing
:respect:

ik mis alleen lanz ;)
Precies!! Waar is Lanz? Hij wist zelfs niet eens van dit hele gebeuren af :(
2 MC Rough:

Zoiets had ik al eens vernomen ja, The Guardian draait ook al ver sinds ver voor 98 (begin 90er jaren d8 ik) onder deze naam en had me er al eens in vergist :)
 
he jonge succes er mee en gaat wel weer slagen daar
Precies!! Waar is Lanz? Hij wist zelfs niet eens van dit hele gebeuren af


Lanz staat deze keer niet in de lijn omhoog omdat ik elke NOTH een "andere" oude resident wil laten draaien, dat hij het nog niet wist: zoveel wisten het nog niet :(
ben benieuwd hoeveel "hools" er gaan komen
Heb iemand misschiem die flyer van night of the hools in duitsland met die duitse herder voorop!We vertrokken toen vanuit enschede met de bus, was een van mn eerste feesies
Was het maar waar Troublemaker.Lwd :(
Ik ben ook nog op zoek naar veel flyers from the past...
 
dat word zeker weer een dolle bende
Heb iemand misschiem die flyer van night of the hools in duitsland met die duitse herder voorop


Die heb ik nog wel

Was het maar waar Troublemaker.Lwd
Ik ben ook nog op zoek naar veel flyers from the past...


Dat wordt dus 1 minder zoeken Rico ;-)
Ej Joska! dan moet ik toch eens ff met je afspreken dat ik eens in je flyerbakkie rondneus ;)
Wordt ckers vet... dat waren ze in ut circus al!! (y) :bounce: dus kheb der zin an! :yes: :smoke: :bier:
 
bezoekers die voor 22:30 binnen zijn twee prijzen worden verloot, namelijk: 1x 30 consumties en 1x 15 consumpties!


30x :bier:

:kwijl:
:bounce: ikke aanwezig :bounce:
laatste aanpassing
:jaja: waar is Lanz? maar goed.. vorige keer was ook wel lachuh :P.. maar kun je niet beter 30 x 1 consumptie uitdelen dan heeft iedereen er wat aan :P
Een verandering in de line-up: DJ Guardian komt te vervallen en daar voor in de plaats komt DJ Nickey, dit is ook een oude resident van NOTH en heeft meer dan 15 meter aan oldskool platen :D
Door een samenloop van omstandigheden zijn de kaarten helaas nog steeds niet in de voorverkoop.

Wij hopen dat de kaarten a.s Donderdag (17-03) of uiterlijk Zaterdag (19-03) bij de voorverkoop adressen liggen.
 
Artiest M.O.K.
night of the hools. lijkt me zekers de moeite waard !!, denk dat ik wel aanwezig ben :)
Joh Joh nog 2 nachies en het geht lossssssss! Yihaa, heb er weer ouderwets zin in en met mij velen!!!
 
Dj Waxweazle... TOP!!!!