Partyflock
 
­ Nederland

After Lounge lanceert eigen party dvd

gepubliceerd door , op
Na 2 edities gegeven te hebben komt AL 30 januari met haar party dvd. Wil jij jezelf terug zien op het laatste feest van After Lounge? Kom dan 30 januari naar The Thalia waar alweer de derde editie van After Lounge wordt gehouden.Voor de funkie after muziek tekenen ook deze keer weer de residents dj’s: Louis Fortes, Chris Rox voor de prikkelende vibes. Ook D Rashid en de opkomende Leroy Styles zullen act de presence geven op deze heftige zondagmorgen. Ook op deze morgen zullen er weer filmopnames gemaakt worden die verwerkt zullen worden op DE party dvd van After Lounge die in de editie van 27 februari weer uitgebracht wordt. Voor elke bezoeker ligt vanaf 30 januari haar dvd klaar aan de kassa van The Thalia. Let wel alleen voor bezoekers van de After Lounge. Deze nieuwe trend zal zich gaan voortzetten op alle volgende feesten van After Lounge. Dus wij zeggen: laat je van je beste sensuele kant zien en laat je filmen.


Line up: Chris Rox, Louis Fortes, Leroy Styles, D-Rashid
Locatie: The Villa Thalia
Datum: zondagochtend 30 januari
Tijdstip: 0700-1200
Entree: 17 euro incl. dvd

9 opmerkingen

jeeeej :bounce:




:|
 
knap prijsje voor vijf uurtjes:|
knap prijsje voor vijf uurtjes

Incl dvd ;)
Geloof dat nog niemand onder de indruk is>>

Statistieken
Bezoekers: 0
 
en mensen die niet voor die dvd komen dan..??
doe dan 10 euro entree en geen dvd,of 17 euro entree en dan die dvd erbij.zo laat je iedereen toch de keus,en word het al snel een stuk aantrekkelijker denk ik zo.....
laatste aanpassing
of je pleurt gewoon ergens een standje neer met een DVD voor 7 pleurie
Loungen doe ik thuis wel, vind als je gaat afteren wat meer gas erop kunt geven, lekkere opzwepende trance hardtrance, maar ja dat is mijn mening !
allemaal erg voorbarige opmerkingen! Die 17 euro moet je betalen, zodat er gewoon nog een beetje klasse publiek binnen blijft.. het moet wel bijzonder blijven en 10 euro entree betaal je op een normale avond. Die dvd is gewoon een extra.. alle eerdere edities, zonder dvd, waren ook 17 euro entree, en druk bezocht, dus het maakt de bezoeker blijkbaar niks uit... We vragen toch ook niet om iets extra`s wanneer we in de now&wow doelloos 17 euro betalen..??
UHUH wat n onzin:

" Die 17 euro moet je betalen, zodat er gewoon nog een beetje klasse publiek binnen blijft"

wahahaa zulke onzin heb ik nog nooit gehoord gukkie