Partyflock
 
­ Nederland

B2B met Mike S Crazyland en Dazzle Black Hole

gepubliceerd door , op
B2B met Mike S Crazyland en Dazzle Black Hole
7 januari 2005
Zaterdag 15 januari is het zo ver. Dan is er een speciale editie van Back 2 Back met 2 wel hele populaire dj’s. De dj’s die de hele avond back 2 back gaan staan zijn Mike S, bekend van de populaire avonden van Crazyland, en Dazzle, bekend van de wereldbekende label Black Hole. Deze 2 heren weten wat lekker knallen is en zij zullen hun fans dan ook niet teleurstellen. Samen met elkaar zullen ze de tent op hun kop zetten en zullen ze om en om de ene na de andere knaller op zetten. Het zal een verwennerij voor je oren worden van het begin tot het einde, waar je als muziek- en dansliefhebber niks te kort zal komen.

Hoe is dit alles zo tot stand gekomen dat deze 2 dj’s bij elkaar komen uit toch wel verschillende hoeken qua muziek? Laten we het zo zeggen Mike en Dazzle vonden het wel een uitdaging om hun beste plaatjes van hun muziekstijlen bij elkaar te mixen, en te laten zien dat dit een groot succes gaat worden, en dat goede muziek gewoon goede muziek is. En daarbij hebben deze 2 heren een flinke reputatie opgebouwd het afgelopen jaar als het gaat om heerlijke Trance, Groove en Techhouse! Wie dit dan ook wil mee maken komt 15 januari naar XL en zal dan getuige zijn van een muzikaal hoogstandje. En dit is nog niet alles, deze 2 bijzonder heren hebben tevens voor deze avond een speciale guest-dj uitgenodigd. DJ Francois, resident van de Afterclub Zino, zal het laatste uurtje de heren vergezellen met zijn lekkerste Trance en Hardtrance platen. Een goeie afsluiter van een heerlijke avond Back 2 Back. En wie weet zullen Mike S en Dazzle hem nog vergezellen voor een te gekke threesome B2B…

XL is ook trots om onze regulars Mike S en Dazzle B2B zien draaien. Dazzle heeft al diverse goede producties op zijn naam staan, die hij onder andere heeft uitgebracht op Black Hole Recordings. Daarbij heeft hij pas geleden zijn eigen platenmaatschappij opgestart: Dallas Recordings. Ook heeft Dazzle naast grote namen gestaan zoals Tiësto, Seb Fontaine, Scott Bond, Judge Jules om er maar een paar te noemen. DJ Mike S is niets voor niets de Man van Crazyland. Hij weet wat het publiek wil en dat kunnen ze dan ook krijgen ook. Hoe hij met het publiek speelt, weten zij al te goed. Want niet voor niets zijn de feesten van Crazyland erg populair en gaat het dak eraf als Mike S zelf achter de decks plaats neemt.

17 opmerkingen

Jammer dat ik niet kan had er graag heen gewild :S
Dazzle.... hmm:P

klinkt wel lekker in ieder geval. Eens kijken wie er allemaal komen
 
Dat worden weer een hoop gezellie mensen....Geloof houssie maar op haar woord;)

En uiteraard zijn wij ook weer van de partij:bounce::bounce:
 
Dazzle en Mike S samen...mmmmmm......Dat wordt vast en zeker smullen! Ik ben er zeker!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
mike & dazzle nr1 & nr1 topperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :):):):):):):)
 
Helemaal los!
ikke ben er lekker ook.

Mag weer eens ouderwets op de blokken staan, he wat heb ik er een zin in(Y)
::: Dazzle = geen Black Hole meer :::

"van de wereldbekende label Black Hole"

de label?
laatste aanpassing
 
uhm kan niet.... jammer hoor!
Maar ik wens de mensen die wel gaan heel heel heel veel fun
Artiest {SHOWLIST artist 50540, 3082}
Wellicht een goed feest, maar zorg dan ook voor een goed persbericht.
::: Dazzle = geen Black Hole meer :::


Ook niet een klein beetje meer ;)
 
2 BitterZoet: Thanxs dat gaat wel lukken!:bounce::bounce:

Hoop dat je de volgende keer er wel bij kunt zijn....;)
heb nog vrijkaartjes....... PB me maar als je geïnteresseerd bent ;-)
wij kunnen zelf niet helaas :-(
 
Tot straks allemaal!!!!!!!:bounce::bounce::bounce: