Partyflock
 

Absolutely Fresh - Return of the Titans

anoniem gepubliceerd op
Absolutely Fresh - Return of the Titans
5 januari 2005
FeestAbsolutely Fresh · Return of the Titans
Datumvrijdag 4 februari 2005
LocatieElit
Absolutely Fresh haalt club iconen terug naar Enschede. Marcello en Erick E samen op Absolutely Fresh. Zoals inmiddels wel bekend is, zorgt Absolutely Fresh zonder uitzondering voor een denderende line-up. Nu de perfecte locatie in Enschede gevonden is, lijkt het ons dan ook eens tijd om terug te kijken naar alle hoogtepunten die wij en onze bezoekers de afgelopen vier Fresh feesten ervaren hebben. Lachende, stralende en dansende mensen die niet konden geloven dat Enschede ook die intieme sfeer kon brengen, geven ons een goed gevoel. Maar dj’s die breeduit lachend achter de draaitafels staan, ons vertellen dat ze Enschede zagen als een stad zonder kleur, maar absoluut versteld stonden van het tegendeel, zorgden ook minstens voor de motivatie om hiermee door te gaan.

Zoals clubliefhebbers in Enschede en omstreken natuurlijk al gemerkt hebben zit onze stad in de lift. Andere organisaties zijn ingestapt en brengen nu ook grote dj’s naar het oosten. Een ontwikkeling die wij als Absolutely Fresh ontzettend positief ervaren en zoveel mogelijk willen ondersteunen. Vele mensen zien ons feest toch als icoon van Enschede, het begin van alles wat er zich nu afspeelt. Juist om die positieve ontwikkeling meer elan te geven presenteren wij als Fresh twee van Nederlands grootste iconen in de clubwereld welteverstaan DJ Marcello en Erick E.

Marcello behoeft natuurlijk geen introductie. Sinds zijn residency in Club iT en het organiseren van Chemistry heeft hij eigenlijk alles bereikt dat een dj kan bereiken. Marcello was één keer eerder te gast in Enschede, dat was tevens de aller eerste editie van Absolutely Fresh. Zijn optreden was zeer succesvol en meteen na dat feest werd besloten dat er een dag zou komen dat Marcello wederom zou draaien op Fresh, die dag is nu dus bepaald. Marcello zal draaien van 0:00 tot 2:30.

Erick E is natuurlijk ook iedereen wel bekend. Groot geworden door zijn residency in de befaamde "Roxy" en eigenlijk iemand die alles kan met zowel vinyl als wel cd’s. Erick E is op dit moment waarschijnlijk de club-dj met de meest volle agenda maar toch heeft hij plaats weten te maken voor een avondje Enschede. Iets waar wij als organisatie toch trots op mogen zijn. Erick E zal draaien van 2:30 tot 4:30.

De avond zal zoals gebruikelijk worden geopend door Robert Feelgood, de visuals worden wederom verzorgd door VJ MacMotion en onze host voor de avond is Sherlock. De kaartverkoop is reeds begonnen op de bekende voorverkoop punten. Aangeraden word snel kaarten te halen vanwege de beperking van het aantal kaarten en het feit dat Fresh de laatste edities uitverkocht was.

16 opmerkingen

 
Vergeet maar dat ik hierheen ga... Heb de club op 3 verschillende gelegenheden bezocht, en t publiek sprak me toen helemaal niet aan. Toegegeven, t waren geen Absolutely Fresh avonden, maar vooral in t begin waren ze naar mijn gevoel te amateuristisch aan t prutsen daar. Daarom heeft de tent wat mij betreft afgedaan.

Wil nogmaals even duidelijk maken dat het me om de locatie gaat, niet om de organisatoren van het feest of het feest zelf.
laatste aanpassing
To Mika nou geef het nog een kans en oordeel dan. Heb zelf totaal niet deze indruk van deze locatie anders zouden wij geen feest daar geven een week voor Absolutely Fresh (Members Only 28/01)

Ik ben aardig wat gewend qua feesten en draai ook alweer héél wat jaartjes mee maar kan je wel zeggen dat van afgelopen half jaar het feest op 3 dec. wel 1 van mijn leukere avonden was. En dat voor Enschede!!

In zoverre ik weet bestaat Club Elit nog niet heel lang maar zijn ze goed bezig.. althans dat vind ik als ik naar de programmering kijk ;)
Quote:
Zoals clubliefhebbers in Enschede en omstreken natuurlijk al gemerkt hebben zit onze stad in de lift. Andere organisaties zijn ingestapt en brengen nu ook grote dj’s naar het oosten. Een ontwikkeling die wij als Absolutely Fresh ontzettend positief ervaren en zoveel mogelijk willen ondersteunen.
-----------------------

Of niet dan.. we gaan ze een poeppie hier laten ruiken in het oosten!!
Dus op 28/01 neem ik DJ's José (ja DE DJ JOSÉ), Miezz! en Mike mee en gaan we een mooi feestje bouwen dat Members Only heet bij Club Elit in Enschede.

www.the-syllie.nl
laatste aanpassing
 
wil nie lullig doen, maar absolutely fresh staat los van elit..! Het is een organisatie die als zelfstandige, vette club feestjes organiseerd op een ongebonden locatie.
4 maart staat D-Frost ook op het programma bij hun met jean en benjamin bates. Dus daar moet je ook zekers bij zijn.. Gewoon weer veel club!
Wil toch wel ff het misverstand uit de wereld helpen dat elit voor de programmering zorgt en niet absolutely fresh.
All credits voor de hardworking "absolutely fresh" en "D-Frost"dudes! Elit ziet er verder best ok uit voor Enschede...
Dj Jose Is toch ook wel een ouwe rakker en voor mij zeker wel de moeite waard om eens te checken, jeugd sentiment, bijnaaa.. Gaat de goede kant op hier!!
laatste aanpassing
Ga toch maar eens een keer naar Club Elit wanneer er een feestjuh is van Absolutely Fresh, zeker de moeite waard!!! Ik ga ook alleen naar Elit voor de feesten van Absolutely Fresh, dat zijn er nu 2 geweest, dacht ik... ben er 1 keer geweest op een donderdagavond, stelde idd. niets voor. We waren er met 4 man!!! in de hele club... heb het uiteindelijk wel gezellug gehad...
Beide organistaoren van bovenstaande feestjes doen super hun best hier in het oosten andere muziek aan te bieden als hard..., en dat lukt ze super. Of Elit hiervoor nu de aangewezen club voor is, dat kan ieder voor zichzelf bepalen, maar het trekt op de speciale avonden in ieder geval een ander publiek dan ik van Enschede gewend ben.
En ik heb me op de Absolutely feestjes idd super vermaakt:bounce:
Naar de Members Only ben ik heel benieuwd, omdat ik de eerste editie in Hengelo heb gemist, maar hier niets dan goeds over heb gehoord (en dat van vrienden uit de Randstad!!!)
See Ya all there (k)
Ff inhaken, wij vinden Elit ook nie echt super hoor en er lopen toch net andere mensen rond dan bij een Nieuwmarkt of een Club4. Maar de muziek is idd super en natuurlijk gaan wij ook weer, willen we echt niet missen. Maar toch, de locatie...niet helemaal onze smaak, maar ja, da's persoonlijk!
Dus tot dan. :)
En dan nu ff mijn mening...voor zover die interessant is! :-)
De locatie "Club Elit" is op zich niets mis mee alhoewel je door de indeling en eventuele drukte een beetje het "teveel haringen in een ton"gevoel krijgt.
Wat voor mensen er op een normale avond er rond lopen is niet echt van belang...het gaat erom welke mensen er rondlopen op de avond als een van beide organisaties een feest geeft.
Beide organisaties laten zien dat ze de zaken serieus aanpakken en zijn in staat een goed feest neer te zetten met een aanprekende line-up.
Ik persoonlijk ben al lang blij dat we niet meer stad en land hoeven af te reizen op zoek naar een leuk feest maar dat we dat nu zelf ook in huis hebben.
Er zijn in het verleden genoeg mensen geweest in Enschede die op het gebied van clubfeestjes gepoogd hebben iets op touw te zetten (de Catacombe, Klub Koel etc) maar telkens stierf het weer een stille dood.
Ook nr. 3 in Enschede "Fresh Salad" is goed bezig met het aantrekken van Ricky Rivaro op 28 jan. in de Nieuwmarkt en ik hoop eigenlijk alleen maar dat men elkaar niet in het vaarwater gaat zitten en dat de "clubscene"in Enzkudee nu echt goed los komt en dat we nog heel lang van dit soort feesten mogen genieten.
Mijn zegen hebben jullie!
Artiest {SHOWLIST artist 25268, 130915}
Amen.. :) 04 februari partytime!!
Een beetje concurentie is niet vies, en al helemaal niet als het om de clubscene in Enschede gaat, maar ik moet toch toegeven dat Absolutely Fresh wel de toonaangever is momenteel en met superstip op nummer 1 staat! Hopelijk groeien ze nog eens lekker door zodat al die westerlingen ook 's een keer hier in het 'verre' en 'onbekende' oosten een succesvol kwalitatief hoogstaande clubavond kunnen meemaken!
En laten wij ´s bewijzen dat ook wij zeker open staan voor een lekkere clubavond, so all be there @ February 4th! Just can't wait till then!
laatste aanpassing
Ik ben benieuwd :yes:
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer content ben met de ontwikkelingen op clubgebied in Enschede. Eindelijk eens op de fiets naar een feesje en niet in die pokke trein. En dan heb ik nog niet over de intieme sfeer. Daar kunnen de grotere feesten al helemaal niet aan tippen.

Grote klasse voor de organisatie!
Vrijdag is het zover :bounce:
Vrijdag was het...en het was goed!!! :)