Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws

anoniem gepubliceerd op
Dit is de eerste in een serie berichten waarin kort nieuws wordt gebundeld. Hiermee willen we proberen of dit een geschikte manier is om een reeks kleinere nieuwsitems aan bod te laten komen. Vaak zullen dit onderwerpen zijn die al in het PF-forum verschenen zijn, maar die het wel waard zijn onder de aandacht van een wat breder publiek te worden gebracht.



Multigroove zoekt nieuw talent

Multigroove Events en Records zijn op zoek naar nieuw dj en producers talent voor een nieuw concept. Ze zijn hiervoor op zoek naar nieuwe Hardhouse, Oldschool, Hardstyle, Hardtrance en Techno-talenten. Vind jij dat jij het nieuwe talent bent dat Multigroove zoekt stuur je demo dan naar:

Multigroove T.a.v. Harrie Roozendaal
Korte Veerstraat 20-22
2011 CL, Haarlem


Geen kisten op Thunderdome

ID&T heeft via haar website aangekondigd dat bezoekers die kisten dragen niet worden binnengelaten op Thunderdome. Gesteld wordt namelijk dat kisten niet op Thunderdome thuishoren. Bezoek voor meer informatie over dit onderwerp de website van ID&T of bespreek het in het forum.

In het kader van het tienjarig bestaan van Thunderdome hebben vele mensen besloten om voor dit feest hun Aussies of Cavello's weer eens uit de kledingkast te halen. Als meer over dit initiatief wilt weten of je liefde voor Aussies, Cavello's of Maxies wilt verklaren bekijk dan dit topic in het forum.

Natuurlijk mogen de bezitters van een echte tattoeage van Thunderdome (The Wizzard) nog steeds gratis naar binnen. Voorwaarde is wel dat de tattoeage op een niet al te ontoegankelijke plek zit in verband met de wachtrijen.


[b]Voorverkoop Teqnology begint maandag[/b]

Na het succes van de eerste editie van Teqnology hebben al bijna 500 leden van Partyflock aangegeven naar de volgende editie op 30 november in de Heineken Music Hall te gaan (klik hier voor meer info).

Aangezien de vorige editie uitverkocht was, is het de moeite waard te vermelden dat de voorverkoop voor Teqnology begint op maandag 23 september. Kaartjes kosten 35 euro en zijn verkrijgbaar bij alle TicketBox en Free Record Shop-filialen en de bekende voorverkoop-adressen.


26-9: ID&T presents DJ Dana

Aanstaande donderdag is het eerste deel van de nieuwe serie DJ-mixen, die uitgebracht wordt door ID&T, verkrijgbaar. Dit eerste deel is gemixt door Dana. (meer info).


Party Animals keren terug

Platenmaatschappij RoadRunner/Arcade heeft vorige week de nieuwe Party Animals single goedgekeurd. Hierbij is gekozen trouw te blijven aan de ouderwetse Party Animals stijl. Dit betekent dat de Party Animals nu de single gaan opnemen, (samen met de underground en hardcore nummers voor de 12" en de CD maxi) en de clip gaan maken. Verwacht wordt dat de nieuwe Party Animals CD voor eind oktober in de winkels ligt. Ondertussen wordt alvast begonnen aan een "warming up tour", nog niet officieel als Party Animals, maar als Flamman & Abraxas feat. MC Remsy.

Meer informatie kan gevonden worden op de site van de Party Animals (www.partyanimals.nl). Ook het vermelden waard is het interview dat TW-Magazine met de Party Animals had (klik hier)

10 opmerkingen

 
vind het wel minder hoor geen kisten op thunderdome, ik draag al kisten sinds mijn 14de. ik heb zelfs mijn aller eerste zwarte paar nog uit 91-92 die heb ik eigenlijk op elk feest tot nu toe gedragen, mot ik godverdomme op op sportschoenen gaan, zou niet eens weten hoe ik daar mee moet dansen
whaaaaaahahahahahhahaha
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE, geen party animals :D
ok 'Good to go' van De flamman was dan wel te doen, heb ik nog op 12" hiero, de harstyle mixes alleen dan he .

Voor de rest flush de party animals pls.
komt hakkuhbar en gabberpiet ook terug ??
 
mossels mossels ;)
Neej hey geen party animals he :S

Ach ja ................
 
heb poing en supergabber alvast uit het archief gehaald en afgestoft
waarom de party animals jezus ze zijn slecht nie leuk meer gewoon
Op Thunderdome geen kisten dat slaat egt nergens op. En dan de terug keer van de Party Animals daar zat k al helemaal op te wachten NOT.