Partyflock
 
­ Nederland

Lexion

gepubliceerd door , op
FeestLexion · The First
Datumzaterdag 5 oktober 2002
WinactieLexion actiegesloten
LocatieHemkade
Het is nu precies een jaar geleden dat de Lexion getroffen werd door een brand die de helft van het pand in de as heeft gelegd. Het eerste feest na de brand werd gehouden in de Hemkade, een groot succes! Daarna is de Lexion door het hele land getrokken en heeft op verschillende locaties evenementen georganiseerd. We zijn nu een jaar verder en de vertrouwde locatie in Westzaan begint langzaam weer vorm te krijgen.

Er is besloten vooralsnog drie keer ‘The First’ (1e zaterdag van de maand) te geven in de Hemkade te Zaandam. De eerste van de serie op 7 september is achter de rug en we kunnen zeggen dat de ‘Lexion Vibe’ na een jaar nog steeds leeft!
De sfeer, muziek en zelfs de hitte was zoals we van de Lex gewend zijn.

De volgende evenementen vinden plaats op : zaterdag 5 oktober en 2 november 2002

LEXION VS CHILLNIGHT “AFTERVIBES”
In samenwerking met Chillnight gaat de Lexion onder het motto: “Glory of the past, party to the future”, vanaf The First in oktober in ieder geval drie Aftervibes geven. Deze zullen elke eerste zondagochtend van de maand, na The First in de Hemkade, plaatsvinden in de Pacha in Rotterdam.

De evenementen vinden plaats op: zondagochtend 6 oktober, 3 november en 8 december 2002
Dit betekent dus ouderwets afteren op de muziek van Stephen, José, Calvin, Melvin W en Mike S.
Naast de vaste d.j’s van Lexion en Chillnight zullen er ook een aantal gast dj’ s hun opwachting maken zoals Jean, Erick E en Mark van Dale.

Zoals altijd is er een streng deur beleid met een minimum leeftijd van 21. Lexion clubkaart houders hebben ‘priority entrance’ en de dresscode is ‘partyminded, no jeans, no sportswear’.

Tijdstip: 07.00 - 14.00
Toegang:€ 16,- (VIP: € 30,-)
Voor meer informatie kun je kijken op www.afterclub.nl /
www.lexion.nl en www.chillnight.nl

16 opmerkingen

he saiwin,hoe gaat ie gozer?Tijd geleden he?Ik zie je zeker,want ik ben er ook zekers bij.En ook erg veel zin in.greetz boy.
Heb echt wel weer zin in een Lexionfeessie. Tis alweer te lang geleden (BIGtime).

Ik ga voor onze site foto's maken dus we moeten wel een meetinkje houden!!
 
Lexion tsja, wat zal ik er van zeggen. Zo eens in de zoveel tijd eens een keer kan het er leuk zijn maar het is toch eigenlijk een beetje jammer allemaal. Mensen van 35 die staan te housen op dezelfde muziek die mijn buurjongetje van 14 ook goed vind :S
Af en toe kan het wel eens leuk zijn, maar dan alleen als ik niet toerekeningsvatbaar ben.
Syllie, we moeten zeker meeten , gezellig

BOY zie snel , neem je meetlat mee !
ok sai,doe ik zeker......ik zal het niet vergeten.Voor mij is het ook al weer lang geleden,ook bigtime,dus we gaan zeker weer lekker knallen daaro.
aan Chrizzie rviera : WAT BEN JIJ EEN EIKEL , ik ken een paar mensen van 35 die in lexion komen , en 1 ding staat vast : tis met hun gezelliger dan met jouw
ja zekers.gozertjes van 14 tot en met 19 hoef ik echt niet mee te gaan feesten.die zijn net uit hun luiers.Ik ga feesten in de lex met mensen van 20 tot en met 60 jaar,en dat is pas gezellig.

Die weten wat feesten en leven is.
 
Zeker party'en 5 oktober!!!
:respect: :respect: :respect:

hele dikke zoenen en tot 5 oktober mensen
 
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: Damnz echt zin in en Johan Gielen was voor mij helemaal een suprise dat die 5okt. gaat draaien.

See u all 5 Okt.

Keep The Vibe Alive.
 
Zozozo niet zo boos Tr!pp@ geef alleen mijn mening. Als jullie het geweldig vinden vind ik dat prachtig voor jullie, echt waar.

Over smaak valt niet te twisten toch :)
 
Inderdaad over smaak valt niet te twisten...

Maar Lexion?

Beetje smakeloos hoor...

devil
Mmmmm expornstar zegt het al he :-), smakeloos ben je dan zeker niet en reukloos ook niet. snu snu zie je wel vislucht!!!! Maar trust me als expornstar zou je er echt wel tussen passen toch, want wij lexioners zijn zo heerlijk ordinair!!! he he he he he he
He saiwin see yah at 5 oktober en neem je arjan mee???
 
Hehe, beetje stoken mag toch?

:P
oke dan!! weer een feesie met relaxte party people en die werken & aandacht besteden aan hun zelf!! en lekker gaan stappen om te feesten & NIET zoals sommige kindertjes om zich te bewyzen!! yeeeaaah party on you only live once
 
to tarzan: helemaal mee eens
party on people

greetz roy