Partyflock
 
­ Nederland

Technozone in «O» Den Haag

gepubliceerd door , op
Impact Events presenteert op vrijdag 27 september een absoluut top evenement in het Haagse «O» dance theatre. Het evenement met de naam Technozone belooft een kwalitatief zeer hoogstaand techno en Drum ‘n’ Bass feest te worden met een fantastische line-up.

In een unieke combinatie van techno met een aanverwante muziekstijl als drum ‘n’ bass of electro zal de organisatie nu en in de toekomst een aantal internationale top-dj’s presenteren aangevuld met minimaal één nieuw talent.

Op de eerste editie heeft de organisatie de Theory 13.3 (label)tour weten te strikken. Niemand minder dan de Engelse techno grootheden Ben Sims & Mark Broom zullen samen maar liefst vier uur lang de draaitafels bemannen! Naast deze dj’s zullen bovendien Damian Keane en het Confused dj team met Branz & William te bewonderen zijn.

In de tweede zaal is er plaats voor Drum ‘n’ Bass van de Engelse DJ Skynet (bekend van de labels AudioBlueprint en Underfire records) en de Nederlandse drum ‘n’ bass toppers Dreazz & Falcon, Rachid en DJ Anthem

Technozone moet een hoogwaardig evenement worden waarbij een perfecte locatie en bijbehorende line-up een bijzondere en goede sfeer garanderen.

Partyflock mag 3x2 gastenlijstplekken voor Technozone weggeven, door op deze link te klikken kun je meedingen naar de gastenlijstplaatsen!

De details:
Locatie : «O» dance theatre, Wijndaelerweg 3, Den Haag
Datum/Tijd : Vrijdag 27 september 2002 van 23.00 tot 05.00 uur
Tickets : Presale Euro 19,00 / Door Euro 25,00
Meer info : http://www.technozone.nl

3 opmerkingen

gaat 'aardig' feestje worden volgens mij....
laatste aanpassing
 
Jammer dat ze in de O in Arnhem geen relaxte feestjes meer geven!! Het is volgens mij elke week Johan Gielen, Jose, Marco V of Mark van Dale!!
in de eau den haag is het altijd feest en geloof me het is eg waar