Partyflock
 
­ Nederland

RiziO pakt eind van dit jaar nog even helemaal uit

anoniem gepubliceerd op
RiziO pakt eind van dit jaar nog even helemaal uit
29 november 2004
Het leek even stil te zijn rondom RiziO, maar niets is minder waar. Achter de schermen is men druk bezig geweest om je maar liefst 13 keer te trakteren op een geweldige partynight. Met een zeer divers programma zal iedereen weer volop aan haar trekken komen, waarbij verschillende muziekstromingen weer centraal staan.

De succesvolle edities van Flatlinerz zullen maar liefst twee keer voorbij komen met een knaleditie op oudejaarsnacht! Flatlinerz staat al tijden garant voor de betere hardstyle avonden waarbij je dit keer kunt genieten van niemand minder dan Gizmo (bekend van de Harder en Harder Mach feesten), Luna, Zemtec (Seismic records), Super Marco May, Justino (Illegal vibes), Freddy Fader, Mario Rizio, [dj=8486]{Artiest met ID 8486 bestaat niet!} (Hardbeatz), Deepack, The Darkraver, The Beholder & Balistic, Bass-D & King Matthew, Ruthless en de zeer talentvolle dame La Nina. Voor de Oldskool liefhebbers zijn Neophyte, Panic, Vince en The Joker bij elkaar gebracht om weer uit je plaat te gaan op ware classics. De Old-Skool night brengt je terug naar de tijd waar alles begon…

Natuurlijk mag een Hardhouse avond niet ontbreken en daarom zal er een hele avond tijdens History of Hardhouse alle toppers uit het Hardhouse tijdperk voorbij komen. Wie kunnen dat beter als Mario RiziO, JP en Fausto zelf!

Locaties
Natuurlijk wil je niet alleen de beste beats te horen krijgen, maar ook op een relaxte manier je drankje drinken en een aantrekkelijke deurprijs betalen. Daar is natuurlijk aan gedacht en waar kan dat beter dan in de bekendste discotheken net over de grens. New World Center in Kleve en Zak in Uelsen zullen tijdens deze specials een ware metamorfose ondergaan. Zo kun je verwachten dat professionele VJ’s, extra lichten, sounds en decoraties maar 1 ding uitspreken: PARTY!

Dit is nog maar een kleine greep uit de planning voor jouw november en december partynights, dus kijk gauw in de datasheet voor de complete planning.

Datasheet
04/12/04 Pure Hardstyle Luna € 6,- ZAK
26/12/04 X-Mas Sessionz Technoboy, Dana, Mario RiziO, Defendor, Freddy Fader, Ruthless * ZAK
31/12/04 Flatlinerz Freddy Fader, Ruthless, Mario RiziO, Justino, La Ninã, Vincenzo, Deepack, Darkraver, Beholder, Bass-D & King Matthew ** ZAK

* De toegangskaarten voor de speciale X-Mas Sessionz editie zullen in de voorverkoop bij Ticketbox filialen en http://www.ticketbox.nl verkrijgbaar zijn à € 12,- (ex fee). Aan de deur worden de toegangkaarten à € 15,- verkocht.
** Toegangskaarten voor de eindejaarsklapper Flatlinerz zijn in de voorverkoop beschikbaar bij alle Ticketbox filialen en op http://www.ticketbox.nl à € 15,- (ex fee). Aan de deur kost een toegangskaart € 20,-.

ZAK: Disco Zak, Rudolf-Diesel-Strasse 14, Uelsen (D)

17 opmerkingen

WorldCentre ! Toppertje dus met Kerst en oudjaar.
24e Toxic on Tour
26e ZAK :yes:

mijn kerst kan niet meer stuk :P
 
The Joker


> was dat niet tiesto ?
Goed bezig maurice :respect:
Vooral zo doorgaan!!!
greetings maf
2 lightraver: ZAK (uelsen) is niet worldcentre(kleve)!
maar het ziet er netjes uit ze doen in ieder geval niet onder aan andere (grotere) organisaties ik hoop dat het druk word voor ze!!!
Artiest {SHOWLIST artist 7366, 50541}
:respect: :bounce:
laatste aanpassing
Nooit geweten dat er een feest naar mij genaamd is!!! :P
 
En wanneer staat Gizmo er dan?
 
ik ben met Kerst en O&N van de partij @ ZaK
Lijkt me een mooie Locatie...Ook om te draaien...De Website van hun zag er goed uit...
Verder ook een sterke Line-up...
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 4717, 27221, 70956}
mmmmmm ja de joker... nostalgie(Y)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3829, 354}
Artiest {SHOWLIST artist 4070, 87624}
Klinkt allemaal heel erug geweldig,

alleen jammer dat driekwart van al die evenementen is afgelast....
laatste aanpassing
Afgelast...??? is mooi snel dan...Het staat er net op...Wel erg snel...
04/12/04 Pure Hardstyle Luna € 6,- ZAK
26/12/04 X-Mas Sessionz Technoboy, Dana, Mario RiziO, Defendor, Freddy Fader, Ruthless * ZAK
31/12/04

deze 3 gaan nog wel door!!
Afgelast?? Nou jij zal het wel weten Carlos!!!
Dan moeten deze feesten echt volle bak worden succes joker!!! :respect: