Partyflock
 

B.I.T.C.H - Formerly known as Pervert

gepubliceerd door , op
B.I.T.C.H - Formerly known as Pervert
26 november 2004
FeestB.I.T.C.H · Formerly known as Pervert Site
Datumzaterdag 4 december 2004
LocatieHemkade
Na lang wachten is het bijna zover, voortgekomen uit Pervert, is er nu B.I.T.C.H Dit twee-jaarlijks evenement is niet zomaar een feest, B.I.T.C.H is alles wat je in je stoutste dromen gezien hebt, en nog veel meer. B.I.T.C.H is kinky, fetish en bizar….

De Hemkade wordt deze keer veranderd in een groots Fetish-SM paradijs. Met zeer veel shows op het podium, in de zaal, door de lucht en in het water. Daarnaast is er een ruim aanbod aan speel toestellen aanwezig. De indeling is zo opgezet dat er altijd genoeg ruimte is om te spelen. Ook zijn er verschillende donkere kamers om je speeltjes uit te proberen.

Er is een uitermate streng deur beleid, alleen mensen die volgens de dresscode gekleed zijn worden toegelaten. Ook in de zaal zal er streng op de dresscode gecontroleerd worden.
De toegang kan geweigerd worden voor groepen hetero mannen alleen.

Het is NIET toegestaan om camera’s mee te nemen naar B.I.T.C.H, deze zullen direct bij de ingang ingenomen worden. Ook heeft de organisatie het recht om bij misbruik van mobiele telefoons (met foto mogelijkheid ) deze in te nemen.

Alleen fotografen die vooraf toestemming hebben gekregen om foto’s te maken, mogen hun toestel meenemen de zaal in. Deze zijn herkenbaar aan een speciale B.I.T.C.H perskaart. Echter ook zij moeten aan iedereen toestemming vragen om een foto te maken.

Het is traditie om de line-up pas op het laatste moment bekend te maken, maar hier is een tipje van de sluier.
De volgende DJ’s zullen o.a. draaien op B.I.T.C.H: Miss Melody ( Salinas), Peter Woodz ( Little Sins ), DJ Quest ( Too Shameless ), Eric van Kleef ( ID&T radio) & Mike S ( Crazyland ).

Kortom trek je allermooiste fetish outfit aan, neem je favoriete speeltje mee en maak er een geweldig feest van.

53 opmerkingen

De toegang kan geweigerd worden voor groepen hetero mannen alleen.
jammer heren :)

je kan je dr wel lekker uitleven volgens mij:

Daarnaast is er een ruim aanbod aan speel toestellen aanwezig. De indeling is zo opgezet dat er altijd genoeg ruimte is om te spelen. Ook zijn er verschillende donkere kamers om je speeltjes uit te proberen.
Dat gaat wat worden 4 dec, ik zit veilig op Thunderdome :)
 
Yesss !!!

Nog een weekje en dan is het zover !
Lekker knallen op B.I.T.C.H.
LEKKER SPUITEN ZEKER? :)
kinky sjit! :)
 
he wasteland is ook toppie, ben wel nieuwsgierig nar B.I.T.C.H. ik denk dat ik ens ga spieken hahaha...

(k)zzzz
 
hahahahahahahaha jaja alleen maar sexueel gefrustreerde opgepompte yoyo,s die thuis niet genoeg krijgen en maar op andere mensen gaan lopen geilen. SEX is voor 2 personen en niet meer oja en voor in de slaapkamer Freaking Queesen tsssssss.
Damnn, waarom op dezelfde dag als Thunderdome?!

Ennuh Mr Sossa, eigenlijk zou je gewoon eens moeten kijken op zo'n feest. Aan de mensen die daar komen zie je gewoon dat ze veel aandacht aan hebben besteed aan hoe ze eruit zien in tegenstelling tot feesten waar 9 van de 10 mensen in een spijkerbroek loopt, je zult je ogen uitkijken....
Ik hoor hier een kind van 20 jaar, die alleen sex heeft met zijn eigen 2 neusgaten ! :-)
MR(?) Sossa, mag nog niet naar binnen.... ;-)
wat jammer voor hem .....
maar gelukkig voor ons ;-) als ik zie dat zijn MSM Lonsdale_84 is....
 
Ach ach... we zijn ouder dan 40 dus dan kunnen we iemand van 20 die zijn bek opentrekt wel ff als kind bestempelen? Kijk eerst een naar jezelf zou ik zeggen!
Het gaat er niet om hoe oud je bent, natuurlijk voor B.I.T.C.H is de minimum leeftijd 21 jaar.

maar waar het hier omgaat is dat je niet iets kunt beoordelen als je er zelf nooit geweest bent.

gewoon oogkleppen af en een beetje rond kijken.
Precies, wat denken jullie nou dat het allemaal in 1 grote orgie eindigt? Je mag doen wat je wilt op zo een feest, het is ook niet mijn ding om iets sexueels met meerdere mensen te beleven, maar dat betekent niet dat ik me niet kan amuseren, mensen bekijken (die er inderdaaan ge-wel-dig) uitzien en gewoon een geweldige avond kan hebben.

Eerst eens op een feest gaan kijken voordat je je een oordeel kan en mag vormen....
 
hahahahahahahaha jaja alleen maar sexueel gefrustreerde opgepompte yoyo,s die thuis niet genoeg krijgen en maar op andere mensen gaan lopen geilen

Ben ik niet met je eens.

SEX is voor 2 personen en niet meer.

ben ik wel met je eens!
laatste aanpassing
SEX is voor 2 personen en niet meer oja en voor in de slaapkamer


Solliciteer voor dominee (y)
SEX is voor 2 personen en niet meer oja en voor in de slaapkamer Freaking


Wat zal jij een boring sexleven hebben zeg :devil:

Nou mensen, ik ben er bij hoor :D en ik ben toch echt niet sexueel gefrustreerd en ook geen opgepompte yoyo... :P
laatste aanpassing
Tja ben er nog nooit geweest, niet echt mijn ding. Maar moet beide partijen hier gelijk geven. Als je daar heen gaat omdat je anders niet aan je sexuele behoefte komt dan is het einde denk ik zoek. Maar om sex nou alleen op de slaapkamer te hebben met z'n twee is ook wel erg oudbollig!

Veel plezier in ieder geval daaro, ik zelf zit lekker in de matrixx!!!
idd, als mensen dat nodig hebben klopt het niet, en zeggen dat het daar niet om draait etc etc, zo`n dresscodes en "doorbitches" zijn er niet zonder reden, als die er zijn draait het wel degenlijk alleen maar om sex, en niet zo maar iemand als kind bestempelen, als je vind dat iemand te snel z`n mening geeft moet je ook een goed voorbeeld kunnen geven en niet zelf ook proberen met een aantal loze argumenten je nog niet behaalde eer proberen te redden
maar goed, ieder z`n meug zeg ik altijd, veel plezier daar (gemeend, geen sarcasme) ik zit liever op thunder
 
bloodcore: ik zit liever op thunder


(Y) toppi ik ook!
2 bloodcore: kan je mij uitleggen wat een doorbitch met sex te maken heeft?

Volgens mij is dat alleen maar om de dresscode te handhaven. En die is zeer divers, de meeste mensen op dit feest lopen er juist heel erg aangekleed bij. Mensen die fetish feesten bezoeken besteden over het algemeen veel aandacht aan hun kleding. Het is dan ook prettig dat iedereen dit doet. Mensen die niet die moeite nemen worden dan ook geweigerd door de doorbitch.
 
los van het feit dat ik niet zo dol ben op fetish en sm, ben ik principieel tegen sex op feesten. Pussylounge is iets anders, ik hou van mooie danseressen en die mogen best uit de kleren, laat daar geen misverstand over zijn.
Maar om het nou te doen op een feest.. Ten eerste zou ik nooit zin hebben om het tussen al die mensen en harde muziek te doen ( ook al heb ik van verschillende bronnen vernomen dat er heeeele mooie vrouwtjes tussenlopen!). Ten tweede vraag ik me af waar je de grens legt. In de afgelopen 20 jaar is die grens al verlegd van de slaapkamer tot sex in het openbaar..Straks loop je met je kinderen over straat, vragen ze wat die mensen 10 meter verderop aan het doen zijn

Maar idd, iedereen z`n meug hehe..Ik zal wel ouderwets zijn, ik ga lekker beschaafd naar tropicana, een potje ouderwets stampen!
Iedereen veel plezier, waar die ook naar toe gaat!
 
Ik heb er zin an.....
 
SEX is voor 2 personen

Typisch een opmerking voor een gefrustreed persoon wat te lang op de zondagschool heeft gezeten.

Wederom erg veel vooroordelen over een party, waar de mensen met de meeste kritiek nooit zijn geweest.

De mensen op dit soort parties zijn vrijdenkers, mensen die zich ontplooit hebben en niet zo nodig bij een groep willen horen.

Ben je tegen dit soort parties, dan ga je lekker met de rest van de kudde diertjes een feestje bouwen in je eigen dorp !
Typisch een opmerking voor een gefrustreed persoon wat te lang op de zondagschool heeft gezeten.


Iemand die niet zo "modern" denkt als jouw, is gelijk gefrustreerd?? %)

Ben je tegen dit soort parties, dan ga je lekker met de rest van de kudde diertjes een feestje bouwen in je eigen dorp !


Idd, iedereen die tegen dit soort parties is, is een meeloper %)

En dat is 32 jaar!?
Ga ff naar de winkel wat IQ kopen ofzo?
 
..zo modern als JIJ !

Als je het dan toch over IQ wilt hebben, de mijne is veel hoger ;-)
De naam "dikke pik" pleit ook niet voor een creative geest.

Ander onderdeel van een hoog IQ is orienterend kunnen lezen : "erg veel vooroordelen over een party, waar de mensen met de meeste kritiek nooit zijn geweest"

Je antwoord hier op wordt gelijk persoonlijk, wat weer een zwak punt is, dus mijn IQ is niet alleen hoger, mentaal ben ik veel sterker en zekerder van mijn zaak.
wat een herzenloos gedoe.. iedereen heeft z'n eigen smaak, dus wie hier van houdt, gaat hiernaartoe, zo niet.. hou dan je muil en ga gewoon ergens anders stappen!

zo moeilijk is het toch allemaal niet?
 
...mee eens !
 
Maar niemand heeft mij verteld dat dit een kinderfeestje is ???????????????????
ik heb al een fout feestje.

veel plezier
SEX is voor 2 personen

Typisch een opmerking voor een gefrustreed persoon wat te lang op de zondagschool heeft gezeten.

Wederom erg veel vooroordelen over een party, waar de mensen met de meeste kritiek nooit zijn geweest.

De mensen op dit soort parties zijn vrijdenkers, mensen die zich ontplooit hebben en niet zo nodig bij een groep willen horen.


Hahaha en jij zou vrij van geest moeten zijn? Als mensen die naar dit soort feesten zo vrij zijn in hun manier van denken is het misschien raadzaam om eens de zienswijze van andere mensen te respecteren. Mensen betitelen als "gefrustreerd" en "bezoekers van de zondagschool" alleen maar omdat ze seks als iets zien voor twee personen getuigd nog van IQ, nog van een ruime zienswijze.
 
k ben 18 jaar, volgens de meeste hier een kind.. k snap het niet hoor, zelfs een kind heeft door dat het niet klopt dat jullie lopen te mouwen maken om iets wat een feest moet zijn.. dat getuigt pas van een hoog IQ. tegen de kinderen zeg ik: laat die "oudjes" lekker hun gang gaan.. en tegen de oudjes zeg ik: maak je niet zo druk om de kinderen.
 
Kinderen veel plezier op thunderdome.

Echt gezellige feestbeesten ik zie jullie op B.I.T.C.H - Formerly known as Pervert!!!!!!
hahahaha..... te triest dit allemaal!
Laat iedereen in zijn waarde en laat iedereen vrij zijn in zijn interesses en mening. haha Wij zijn kinderen, maar nog ver van de rimpel haha, jullie gaan over paar jaar al rimpelen whahaha
(moest ff)

en nathalie, jij houdt volgens mij alleen maar van feesten waar sex aanwezig is....Viel me op :-S

Greetz Extor
for the real party people


(k)
en wat rimpels?

ben 23 sukkeltje!
 
Dat is het geheim van jong blijven ...naar kinkyparties gaan !

En dit wordt de kinky party van het jaar !

Nog 3 dagen !!!!
 
Ja ja mooie gelegenheid om de leren broek weer uit de kast te trekken :9

tot zaterdag !
 
en et gezeik gaat weer verder..
enne DJ Extor, als nathalie alleen voor sex naar die feesten zou gaan ben ik aan wezig op elk feessie als k oud genoeg ben..:9
 
met alle respect voor nathalie uiteraard..
Kijk daar gaat de wereld nu mee naar de knoppen.
Mensen die alleen maar andere hun wil, willen opleggen. Niemand hoeft verplicht naar BITCH, dus wil je niet blijft dan thuis en hou je mening voor jezelf.
Wij gaan lekker wel en gaan er een super feest van maken
laatste aanpassing
Lekker triest dat groepen hetero mannen geweigerd worden bahbah gewoon discriminatie kan je de hele tijd naar opgepompte siliconen wijven aan kijken mij niet gezien!!
Voor diegene die hier alleen komen om te zeiken... :@ fuck off!!!

Voor de rest... Have Fun this weekend where ever you go :D :hug:

Ik ben in ieder geval aanwezig bij B.I.T.C.H.
 
Duidelijk en heel erg waar... ik heb er zin an...
hier ff een kind: ouwe mensen, dit kindje is super zielig... ik moet 4 december avonddienst draaien!!!! maak er een geweldig feest van denk af en toe aan mij (die zo hard moet werken) 1 januari om 7 uur in de ochtend ben ik er zeker weer bij, tot die tijd droom ik alleen maar van jullie (maakt niet uit of het jong of oud is).

Enne.., een heleboel vieze dingen doen hoor.., dat zou ik ook gedaan hebben als ik was gegaan....

hele dikke (k) van een jonkie
Jong of oud be openminded and see you at B.I.T.C.H.

for real partypeople.
mensen wat een frustraties allemaal doe gewoon lekker waar je zin in hebt en schijt aan wat anderen van je denken. en wat is er mis met thunderdome?!?!
(K) allemaal veel plezier morgen waar je ook bent
 
tot morgen :JAJA:

(k)
Hey ik heb 3 kaartjes over je mag ze hebben voor de prijs van 2 laat ff op tijd weten xxxxxxxxxxxxxxx
Jong of oud be openminded and see you at B.I.T.C.H.

for real partypeople.
Searching for respect... RESPECT found! :yes: :respect: (y)

Kinderen veel plezier op thunderdome.

Echt gezellige feestbeesten ik zie jullie op B.I.T.C.H - Formerly known as Pervert!!!!!!

Searching for some respect... NO RESPECT found!:nee: (n)
IK HEB OOK NOG 2 PROMOTIE KAARTJES
ALEEN VOOR MOOIE VROUWEN DIE ER ECHT ZIN IN HEBBEN
Iedereen heeft volgens mij promotie-kaarten.
Wij hebben er 5! En misschien gaan we niet eens... :-(