Partyflock
 
­ Nederland

Benefit - Wenkenbachweg

gepubliceerd door , op
FeestBenefit · Wenkenbachweg
Datumzaterdag 27 november 2004
LocatieDe Waakzaamheid
Missie en organisatie
De organisatoren en participanten van het benefietfeest zijn dinsdag jl. uit saamhorigheid tot elkaar gekomen. Veel personen kennen elkaar niet en organiseren dit benefietfeest als steun en uit respect voor de slachtoffers. Met dit benefietfeest wil de organisatie een statement neerzetten: "Niet alle housefeesten vinden plaats in de illegaliteit." Twee weken geeft niet veel ruimte om een feest te organiseren. Doordat dit feest gegeven kan worden op zo'n korte termijn blijkt dat de betrokkenheid van alle participanten zeer groot is.

Doel
Zondag jl. heeft een vreselijke brand een einde gemaakt aan een housefeest. Hierbij zijn 6 jonge mensen ernstig gewond geraakt. Onder hen zijn personen die slecht verzekerd zijn. Tot op heden ligt er nog 1 persoon in het Brandwondencentrum te Beverwijk. De kosten van brandwonden en die van nazorg, als bijvoorbeeld revalidatie, zijn erg hoog. Met de opbrengst van entreegelden en donaties die ter plekke gedaan kunnen worden wil de organisatie kunnen bijdragen aan de medische kosten van de slachtoffers. Een inventarisatie van de kosten zal duidelijk moeten maken waar het geld uiteindelijk terecht komt.

Bankrekening
In samenwerking met de Nederlandse Brandwonden Stichting is een bankrekening geopend waar mensen geld kunnen doneren. Donaties via deze rekening komen tegoed aan Nazorg brandwondenslachtoffers.
1073.68.609 Rabobank, Beverwijk
o.v.v. Nazorg brandwondenslachtoffers

Communicatie
Op de website http://psy.grafisch.nl is te lezen wat er 27 november op stapel staat.

Zaterdag 27 november 2004, vanaf 23.00
De Waakzaamheid, Hoogstraat 4 Koog aan de Zaan
Bliepertronic
Cyberchick
Flumo
[dj=17677]{Artiest met ID 17677 bestaat niet!}
Lisa
Manna
Ramses
Rob da Rich
Zentaur

2 opmerkingen

een statement neerzetten: "Niet alle housefeesten vinden plaats in de illegaliteit."


Niets anders dan :respect: voor deze organisator!!!