Partyflock
 
­ Nederland

Gratis kaarten te winnen voor Horror Epics

gepubliceerd door , op
Gratis kaarten te winnen voor Horror Epics
15 oktober 2004
Nog maar één week te gaan en dan zal in het zuidelijkste puntje van Nederland de industriële hardcore-hel losbarsten. Aangezien er in Limburg door het sluiten van de Platte Zaal een terugval is geweest in het aantal hardcoreparty’s zal dit feest een welkome belevenis zijn. Kosten noch moeite zijn gespaard om een aantrekkelijke line-up samen te stellen. Bovendien heeft organisator NME Events besloten tweemaal twee gratis kaarten te verloten. Wat je moet doen om deze kaarten te bemachtigen lees je straks.

Line-up
De party wordt om 21:00u. geopend door new talent Para. Deze veelbelovende dj heeft in het noorden des lands al bekendheid vergaard als resident op de Enter The Dark-party’s van Ferox (Bionic Records).

Horror Epics is de eerste party waarop Fatal Error onder zijn nieuwe alter ego draait. Naast zijn bestaande artiestennaam dj Jer-oen zal hij in de toekomst de naam Fatal Error gebruiken om aan te geven dat hij de hardere stijlen ten gehore gaat brengen. En als hij zegt hard, dan bedoelt ie ook hard.

Wie eens een echte live-set wil bewonderen moet zeker het optreden van Xtrecist & dj Niel meemaken. Geen cd’tjes, maar echte hardware. TR-909, Access Virus, etc. De kenners onder ons weten wat dat inhoudt: this is the real shit!

Dat Negative A zich al sinds zijn jeugd bezig houdt met muziek valt duidelijk te horen aan zijn producties en de behendigheid waarmee hij tracks perfect in elkaar over weet te laten lopen. Met zijn karakteristieke platenkeuze zal hij in anderhalf uur het dak eraf blazen. Zoals we van hem gewend zijn.

Het Tek-Team bestaat uit de twee Zwolse dj’s Gemo & Dark H. Het zal zijn set beginnen met de speciaal voor deze party geproduceerde track ‘Horror Epics’ en zal van daaruit steeds snellere platen aan elkaar mixen en scratchen. Deze jongens staan voor harde en duistere hardcore.

Als laatste artiest komt de Londense dj Simon Underground overgevlogen om zijn indrukwekkende kunsten te vertonen. Deze mixmaster is sinds jaar en dag labeleigenaar van Underground Music. Op draaitechnisch gebied laat hij het gros van de dj’s mijlenver achter zich.

Locatie
Dit alles zal plaatsvinden op 27 november in jongerencentrum Spuugh, te Vaals. Deze locatie heeft een hoofdzaal met podium, bar en ruim balkon. Ook is er een chill-out met een tweede bar waar even rustig kan worden gerelaxt. In de zaal zullen op deze avond extra soundsystems worden geplaatst, want –zoals JDA al opmerkte– bass moet je niet horen, maar voelen!

Toegangskaarten
Kaarten kosten € 10,00 v.v.k. en € 12,50 aan de deur en de zaal is open van 21:00u. tot 04:00u.

Verloting
Zoals al eerder gezegd is er nóg een andere, simpelere manier om aan kaarten te komen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar verloting@nme-events.com, waarin je zowel je voor- als je achternaam vermeldt. Zorg ervoor dat je bericht uiterlijk donderdag 25 november verzonden is, want aanstaande vrijdag worden de winnaars bekend gemaakt.

Necessaria Musica Est…

36 opmerkingen

 
Werkzaam bij KraakPiep
Yeah! :D
Leuke line-up :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 6573, 107048}
Ik kom ook ff checken:D
 
Ik ben dr ook ckrs bij en wat hebbe we dr een zin in woehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

xxx
 
:respect: Fatal Error :respect:
Gaat vast erg leuk worden, maar ik kan helaas niet .. :(

Zit die avond op Ruff-Teck labelnight :yes:
Cool, Spuugh, daar heb ik menig avondje doorgebracht :D zekers ff gaan kijken :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 18514, 18515}
En als hij zegt hard, dan bedoelt ie ook hard.

B)

k ben er ook
vervoer is geregeld :D
 
Artiest {SHOWLIST artist 16411, 5497, 154073}
ik kom met die belg :P
wat een kútfeest. :D
 
Al die MOH rukkers bah :D!
betere werk
geen commercieel geneuks :[ :P
ik zou wel wllen maar ga al na de dusk:(
volgende keer beter:D
Artiest Triax
word toppie (y)!!! :D
 
eindelijk weer eens wat tebeleven!! HakkuHH!!
Goeie line-up, vraag me alleen af of het aanwezige publiek dit gaat waarderen en of men niet een mainstream hardcore wil hebben

ik vind het prima zo trouwens ;)
laatste aanpassing
Artiest Gemo
Ze doen het er maar mee (6)
 
jha ik wil er heen
maare wat is het probleem
jha julli raden het al
het GELDDDD (GDV)
maare jha probeer er zekers te zijn
en laters voor de gene die gaan
mzzzzzllsssss see jou all
 
HAHAHAHAHAHAHAH SUKELA!!!!!!!!!
 
Yess yess ik heb gewonnen da voel ik aan me water.:P
 
opzouten met dat mainstreampubliek, bloody wankers :[

B) Simon Underground B)
Mooie punt, Digital.

Tussen haakjes: Simon Underground! (6)
 
mie heeft gewonnen!!!!!

thanx
gefeliciteerd!!!!
laters