Partyflock
 
­ Nederland

Las Palmas

gepubliceerd door , op
Ook deze zaterdag weer een prima line-up in Las Palmas! Resident Dwin zal de avond openen waarna [dj]551[/dj] en [dj]338[/dj] zullen volgen. Beide hebben reeds een lange en succesvolle carriere op hun naam staan.

Natarcia begon haar carriere in de Amsterdamse Havana Club. Vanaf daar ging het erg hard; RoXY, Extrema, Wasteland en Silly Symphonies. Slechts een paar namen uit de lange lijst. Ook in het buitenland is zij een graag geziene gast. De afgelopen jaren bezocht ze onder andere Israel, Spanje en Belgie.

[dj]338[/dj] is bij vele bekend geworden door zijn sets op o.a. Dance Valley, Impulz, Silly Symhonies en Chemistry. Zijn groovy en funky sets staan bol van de kwaliteit. Dit, in combinatie met zijn goeie mixtechniek, heeft van Jefferson een van de populairste dj's in zijn genre gemaakt.

In het Las Palmas Cafe vanaf 00.00 uur een 5 uurs set van DJ [dj]2830[/dj]. Annemiek is in Nederland nog redelijk onbekend, al had ze als DJNA redelijk wat succes. Deze gedreven dame vliegt letterlijk heel de wereld over; Miami, Boston, Washington, San Francisco, Zuid-Afrika, Colombia, Israel en Griekenland, waar zij draait met dj's als Dave Seaman en Tiesto. A.s. zaterdagavond is zij ook te zien in Partycrash TV op
Mykonos.

Het volledige programma:

[dj]338[/dj]
[dj]551[/dj]
[dj]325[/dj]
[dj]2830[/dj]

MC Zoe Xenia
VJ Macmotion
LJ Nanne

5 opmerkingen

 
lekker belangrijk allemaal
Ik vraag me af of ze met dit soort slappe line-uppen de tent wel vol kunnen krijgen. Nu is het allemaal nog nieuw en komen de mensen nog wel, maar over een maandje of wat is de nieuwigheid ervanaf, en dan willen mensen toch een fatsoenlijke line-up lijkt me...
Beetje last van Alzheimer Gers? Tijdje geleden las ik ook al dit soort loze opmerkingen. Ik, als brede muziekliefhebber, kan best genieten van goeie garage/house setjes van bovenstaande dj's. En weet jij dan wat er de komende maanden in Las Palmas geboekt staat dat je nu al kan zeggen dat er geen fatsoenlijke line-ups gepresenteert worden? Las laatst in een interview dat ze o.a. Robert Owens en Technasia gaan boeken. Niet verkeerd toch?
Een loze opmerking vind ik het allerminst, ik loop al lang genoeg in de scene rond (en ik ben 15 jaar geleden ook begonnen met clubhouse) om te weten wat er een beetje speelt in de scene. Je kan immers ook effe iets normaal zeggen.

Ik zeg alleen maar dat je niet wekelijks je toko vol kan krijgen met een Djin, Natarcia of Annemiek, daar is gewoon veels te veel competitie voor in andere clubs en dat spreekt het gemiddelde publiek totaal niet aan (als ze al weten wie het zijn).
Geweldig dat ze Technasia willen gaan neerzetten in Las Palmas, maar wat ik begrepen heb van de eigenaar is dat er absoluut geen techno geboekt mocht worden (iemand die ik ken wilde er een feest geven, boel werd ineens afgeblazen toen ze te horen kregen dat het om techno ging) dus het enige wat ik kan doen is rustig afwachten...en wie weet gaat de line-up me ineens wel aanspreken ;-)

Time will tell...
laatste aanpassing
XCESS en MAW gaan daar toch technofeesten geven? Dus wat een onzin dat er geen technofeesten gegeven worden. Weer een loze opmerking. :-)