Partyflock
 
­ Nederland

Club Fusion on Tour: Amigo's Dordrecht

anoniem gepubliceerd op
Op vrijdag 20 september staat Amigo's aan de Amnesty Internationalweg 47 te Dordrecht bol van de progressieve trance en harddancemuziek. Die nacht presenteert Club Fusion de volgende 'on tour' editie. Na meer dan een jaar vol knallende edities in de Cubic, Amsterdam, en een al even spetterende 'on tour' editie op koninginnenacht dit jaar in de Brediushal belooft ook deze editie weer een feest te worden dat je niet mag missen.

Na de laatste editie van Club Fusion op 7 juni in de Cubic is het even stil geweest. De Cubic sloot haar deuren en de zomer stond voor de deur. De tijd is nu aangebroken om er weer met volle kracht tegenaan te gaan. Naast een nieuwe vaste lokatie, waarover later dit jaar meer, staan er nog een aantal Club Fusion on Tour edities gepland. Zoals bijvoorbeeld een Club Fusion XClusive in Club Mercurius (Amsterdam), waar een etentje in een exclusief restaurant aan vooraf gaat. Meer informatie daarover in een volgende nieuwsflits, eerst doet Club Fusion uitgebreid Dordrecht aan!

Op deze eerste Club Fusion in het nieuwe seizoen staan een select gezelschap aan dj's geprogrammeerd in twee areas. Elk van hen heeft al vaker op Fusion gedraaid, en alle weten de Club Fusion formule perfekt te vertalen. In de Trance Area vind je dit keer Johan Gielen, Yesse, The Freak en jong talent Ludgo. Dat alleen al is een combinatie om de deur voor uit te komen op 20 september. Tijdens de laatste Club Fusion in Cubic wist Johan de mensen tot ongekende hoogten op te zwepen, wat hij ook dit keer weer zal doen. Ook residents Yesse en The Freak weten wat het Fusion publiek wil horen. Voeg daar de vocale talenten van Matrixx resident MC Mickey en je hebt het recept voor een heerlijk trancefeest.

In de Harddance Area zal het muzikale menu verzorgd worden door Chase, Cor Fijneman en Fausto. Cor Fijneman wist zich op vorige edities al te onderscheiden en een enthousiast publiek was het resultaat. Ook dit keer zal hij weer zijn best doen niemand teleur te stellen. Dj Fausto is een echte master of harddance en heeft zijn sporen door heel Europa verdiend. Hier kent menigeen hem van zijn daverende sets op 4-Elements, Impulz en Dance Valley. Zijn gedreven mix van UK stijl en Duitse hardtrance en hardstyle weet de meest verstokte muurbloem tot leven te wekken en de vloer op te drijven. Deze zaal zal geopend worden door het aanstormende talent Chase, die ook op vorige edities bewezen heeft het Club Fusion publiek voor zich te winnen. Begeleid door Hardliners resident MC UB zal deze zaal een kolkende poel van harddance liefhebbers zijn.

De lokatie in Dordrecht zullen veel mensen kennen als Scanners, maar is na een ingrijpende verbouwing onder de naam Amigo's verdergegaan. Bij de verbouwing is veel ruimte gewonnen en er is een aparte relaxruimte bijgekomen waar je even kunt bijkomen of een hapje eten. De trance area is het meest ingrijpend veranderd: daar staat de dj nu in het midden. Geschilderd in frisse kleuren en efficienter ingedeeld is de nieuwe Amigo's helemaal klaar voor nieuwe uitdagingen. Deze inspirerende nieuwe omgeving, mooie decoraties en een winnend team aan dj's aan het stuur kan deze Club Fusion on Tour op 20 september niet anders dan een groot succes worden. Trek dus die dansschoenen aan en zorg dat je er bij bent!

Gegevens:

Sinds de start van Club Fusion vorig jaar in de Cubic heeft het concept zich ontwikkeld tot een populaire en gewilde avond. Regelmatig is het de drukst bezochte gelegenheid op de vrijdagavond. Op het programma staan ster-dj's als Tom Harding, Marco V, Johan Gielen, Jose, Montana, Misja Helsloot en The Freak. Residents en guest-performers zorgen elke keer weer voor een perfecte party-ervaring en de avonden kenmerken zich door een hoog gehalte aan mooie mensen. Ook na de sluiting van Cubic blijft Club Fusion aan de weg timmeren. Binnenkort meer informatie over een nieuwe vaste lokatie.

Club Fusion on Tour: Amigo's (vml. Scanners) Dordrecht
- datum: Vrijdag 20 september
- lokatie: Amigo's, Amnesty Internationalweg 47, Dordrecht
- tijden: 22:00 - 05:00
- prijs: 12 Euro
- line-up: [dj]58[/dj], [dj]475[/dj], The Freak, [dj]95[/dj], [dj]166[/dj], [dj]1465[/dj], [dj]476[/dj].
- hosted by: Mc Mickey en Mc UB

Voor meer informatie:
www.clubfusion.nl

1 opmerking

 
Cool dat Fausto erbij is! :D