Partyflock
 
­ Nederland

One Four nieuwe uitgaansgelegenheid in Den Haag

anoniem gepubliceerd op
One Four nieuwe uitgaansgelegenheid in Den Haag
19 oktober 2004
LocatieOneFour Site
Een monumentaal pand omgetoverd tot unieke relaxspot waar verschillende muziekstromen, culturele events en culinaire verrassingen samensmelten… Eten Dansen Cultuur: dat is de nieuwe club annex restaurant One Four in Den Haag pal naast poptempel 't Paard. One Four levert met dit brede concept een essentiële bijdrage aan het huidige aanbod in de Hofstad.

OneFour opent zijn deuren op de plek waar voorheen Jazz club Pannonica was gevestigd. Het historische pand in de binnenstad van Den Haag zit direct naast het Paard, het podium dat vorig jaar feestelijk werd heropend na een ingrijpende renovatie. One Four gaat zich bezig houden met een clubprogrammering, eigenwijze culturele en kunstzinnige events en culinaire kunsten in het restaurant. Het restaurant van One Four staat onder leiding van chef kok Patrick Kelder. Hij heeft zijn strepen verdiend in o.a. Auberge de Kievit, Carlton Ambassador Hotel en Diner Thuis. Voor One Four heeft hij gekozen voor een Frans georiënteerde keuken met een moderne twist. Van eendelever met gekonfijte kweeperen tot een chocoladesoufflée. Vanaf 8 euro voor een voorgerecht en 18 euro voor een hoofdgerecht en dagelijks een menu vanaf 30 euro. Met culinaire events waaronder kookworkshops, demonstraties, wijn- en spijsavonden en individuele kooktrainingen laat One Four je op een interessante wijze kennismaken met haar culinaire wereld. Ook gezelschappen voor privé-diners en bedrijven kunnen bij One Four terecht.

Naast het restaurant is One Four ook een volwaardige club. Een aantal vaste avonden zullen de club een eigen identiteit geven. Dinsdagavond zal het domein worden van de Salsa. Iedere vrijdag zal in het teken staan van Clash ; een nieuwe avond waar de eclectische dj Billy the Klit de scepter zwaait. Ook externe organisaties strijken neer in One Four. Zaterdagavond wordt ingevuld door Club Geluk, Lab Dance en Drop. Naast de vaste avonden zullen er steeds vernieuwende ideeën hun weg vinden naar de club… Elke avond kan voor verrassende taferelen zorgen. One Four wil ook een podium zijn voor kunst en cultuur in de vorm van exposities van nieuw kunsttalent, danslessen en jamsessies. Om de culturele functie van One Four extra te ontwikkelen, vindt momenteel overleg plaats met het nabij gelegen Paard van Troje. Tussen One Four en ’t Paard is een doorgang die beide locaties met elkaar verbindt. Diverse verrassende samenwerkingsverbanden liggen in ieder geval in het verschiet.

One Four viert het laatste weekend van oktober haar feestelijke opening met op het programma onder andere: Floris (live), Dj Remski, Billy the Klit en Jacques de la Disque. Verder zal er in de maand november het volgende te verwachten zijn: DJ Rush, Thom Revolver, dj Lookalaika, DJ’s Pathless, Djinn, Persil, De La Sarge and many more. One Four is zes dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 17.00 tot 23.00 uur. De sluitingstijden van de club en de bar zijn afhankelijk van het avondprogramma.

OneFour
Prinsegracht 14
2501 HK Den Haag
http://www.onefour.nl

26 opmerkingen

Hmmmm niet helemaal mijn shit daar, het enige wat me aanspreekt is Rush.....de enige techno DJ die ik tot nu toe heb weten te waarderen....

Maar vast leuk voor vele anderen!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
:( Eendelever?!

"Ganzen en eenden worden de laatste 2 weken van hun leven 2 of 3 maal daags gedwangvoederd: grote hoeveelheden vette maispap wordt met een trechter of slang geforceerd in de maag gepompt. Hierdoor krijgt een dier een tot 10 keer grotere vette lever dan normaal. De onnatuurlijk opgepompte lever zorgt voor allerlei gezondheid- en welzijnsproblemen. De dieren worden kortademig, de lever functioneert niet meer goed en de dieren kunnen niet meer normaal lopen omdat de lever de poten wegdrukt", etc, etc..

Check ook: http://www.wakkerdier.nl/main.php?curl=/bioindustrie/algemeen_dier.html
laatste aanpassing
hehe, relaxt diervriendelijke shit idd... ik kom daar iig niet.
:| tis zielig voor de beestjes

maar het gebeurt toch wel en anders worden ze voor nix doodgemaakt dus eet smakelijk :9
Tja, en voor die gekonfijte kweeperen is het ook geen pretje :P
Jaja.. :|

Als je tegen dierenleed bent, moet je daar ook niet aan mee doen. En dus ook niet profiteren van deze ellende. Bedenk eens hoeveel leed er bespaard is gebleven door alle vegetariers en veganisten op deze wereld. Elke persoon die kiest voor plantaardige en dus diervriendelijke voeding, telt!

More info: http://www.veganisme.non-profit.nl/groene_flyer.htm
tis zielig voor de beestjes

maar het gebeurt toch wel en anders worden ze voor nix doodgemaakt dus eet smakelijk



Hoe minder de vraag wordt, hoe minder het aanbod wordt he.... :S
Tis wel lekker :)
Dat is het ook.. (helaas) Maar staat dat boven al die ellende dat dat stukje vlees met zich mee brengt?
 
gewoon van de dieren afblijven!
(Tja, en voor die gekonfijte kweeperen is het ook geen pretje)


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! BRILJANT
eendelever is lekker man..... maar ik vin ganzelever eigelijk iets lekkerder..
Eendelever?!

"Ganzen en eenden worden de laatste 2 weken van hun leven 2 of 3 maal daags gedwangvoederd: grote hoeveelheden vette maispap wordt met een trechter of slang geforceerd in de maag gepompt. Hierdoor krijgt een dier een tot 10 keer grotere vette lever dan normaal. De onnatuurlijk opgepompte lever zorgt voor allerlei gezondheid- en welzijnsproblemen. De dieren worden kortademig, de lever functioneert niet meer goed en de dieren kunnen niet meer normaal lopen omdat de lever de poten wegdrukt", etc, etc..


Dit wordt in bijna elk fucking restaurant wel geserveerd dus waar maak je je druk om?
Ik vind het ook niet echt een smakelijk idee maarja het gebeurt toch wel
1 vraag:

Rush...wanneer???
 
zondag 14 november!

DJ RUSH in tha house!
DJ RUSH!!!!!!!!!!!!!!!ik ben zeker aanwezig, waarschijnlijk aardig verrot na ILOVETECHNO of Capital
"Ganzen en eenden worden de laatste 2 weken van hun leven 2 of 3 maal daags gedwangvoederd: grote hoeveelheden vette maispap wordt met een trechter of slang geforceerd in de maag gepompt. Hierdoor krijgt een dier een tot 10 keer grotere vette lever dan normaal. De onnatuurlijk opgepompte lever zorgt voor allerlei gezondheid- en welzijnsproblemen. De dieren worden kortademig, de lever functioneert niet meer goed en de dieren kunnen niet meer normaal lopen omdat de lever de poten wegdrukt", etc, etc

Mede hierdoor ben ik dus vegetariër :S
zondag 14 november!


DJ RUSH in tha house!


:jaja: 1 dag eerder in Gent, HEERLIJK:kwijl:!
14 november zus, hebben we dan geen andere verplichtingen (denk aan andere zus)??? :p

2e vraag: zal Rush een Techno of Disco set neerzetten???
laatste aanpassing
Ik verwacht niet dat Rush gaat beuken... Ik voel een discoset, maar ik hoop natuurlijk dat andere :D
14 november zus, hebben we dan geen andere verplichtingen (denk aan andere zus)???


Onze andere zus zit dan in het buitenland;)


2e vraag: zal Rush een Techno of Disco set neerzetten???


Ik denk disco........lijkt me wel grappig als je hem een dag ervoor zwaar beukend hebt meegemaakt......
het wordt een discoset. En als ik me niet vergis organiseert Musikatremenda deze avond, of hebben ze iig Rush geboekt. Laatste boeking van Rush in Nederland (door musikatremenda) was ook een discoset.
lekker toch een beetje disco in mn hometown als ik helemaal gaar doorgehaald ben van I Love Techno!!!!!!!!!!!!

B)
 
Mmmm. klinkt goed! Ik denk dat ik daar de eendelever is ga proberen. Maar a.s. vrijdag is de opening met 'Clash!' zie ook:

http://www.lovetodance.nl/

De entree is gratis!! Dus ik zou zeggen iedereen die in de buurt is.. pop ff langs, het belooft een knalfeest te worden!!!
laatste aanpassing
 
Klinkt allemaal wel leuk, en naar RUSH wil ik zeker toe! Maar eerst ILOVETECHNO ;-)
 
hallo bestel nu je kaartjes voor qlimax....

1 kaartje 37,50
2 kaartjes 70,-
5 kaartjes vooor 142,50

hoe meer je besteld hoe meer korting je krijgt....

intresse kijk ff in mij profiel.....