Partyflock
 
­ Nederland

'The beginning' : 1e party in nieuwe Turbinehal

gepubliceerd door , op
'In the beginning' was er niets; nu is er de nieuwe Turbinehal. Vanaf 5 oktober heeft Haarlem er een parel van een cultuurpaleis bij: De Turbinehal. Gebouwd in het jaar 1902 draaiden er in dit industriële monument decennia lang de Turbines die Haarlem van electriciteit voorzagen. In 1990 raakte de Turbinehal in verval en alles leek erop dat de slopershamer korte metten met dit unieke complex zou maken.
Maar dankzij de Gemeente Haarlem, projectontwikkelaar Erik de Vlieger en de Lichtfabriek is de hal net op tijd gered van de totale ondergang. De afgelopen maanden is de Turbinehal weer gebruiksklaar gemaakt, waarbij de monumentale architectuur in tact is gebleven en versterkt met contrastrijke high-tech materialen. Daarmee beschikt Haarlem over een van de laatste en tevens mooiste cultuurpaleizen van Nederland. Een zaal die gebruikt gaat worden voor de meest uiteenlopende culturele activiteiten, te beginnen met de dance party 'the beginning' op zaterdag 5 oktober om 22.00 uur.

When house was house, when a party was a party!
De dance-party refereert naar het roemrijke verleden van de housemuziek. 'The beginning' gaat terug naar het originele house-gevoel van de jaren 89-93. Met Dj's als Frank de Wulf, Robson, Alexander Koning, Michel Becks, Höcke, Re-Quez, Trime, Robert Huttinga en Scoody komen alle klassiekers langs in de Turbinehal (No Hardcore)
So come and see the amazing 'Turbinehal' and get the original 89-93 warehouse feeling!!

Leeftijd 21 +, Entree 15.-
Voorverkoopadressen: Alkmaar Trance vision, Courthouse- Amsterdam Outland, Midtown Croove Connection, Haarlem Trancentral Records.
More info www.trancentral.nl

4 opmerkingen

Jah... is leuk heel leuk zelfs alleen is het jammer dat Oxygene er geen gebruik van kan maken,
omdat een of andere kneus die daar in de buurt woont ze eigen Kingkong voelt ofzo en er geen hardstyle of harde techno meer wil horen.Ik vond dat Oxygene toch wel een van de smaakmakers van het hele gebeuren was en dat blijkt wel want t was altijd uitverkocht en dat gebeurd voor de rest bij geen een evenement daar in de lichtfabriek.
Toch eigelijk wel jammer dat het 21+ is!
ben je volgens de wet volwassen, mag je nog niet naar binnen :vaag:
Jammer, dit feestje had ik ook wel bij willen zijn :C
 
Oxygene gaat wel weer feesten geven in de lichtfabriek!