Partyflock
 
­ Nederland

Club Déja Vù presenteert the Limit revival

gepubliceerd door , op
FeestDeja Vu · The Limit Revival
Datumzondag 10 oktober 2004
LocatieHappydayZZ
Het bekende dj duo Bas & Ram laat oude tijden herleven met hun Trance Buddha Reunion sound die je steeds regelmatig in het land tegen komt. Club Déja Vù vormt de maandelijkse thuisbasis van deze twee heren waar ze iedere maand de sfeer en de muziek tussen 1994-1999 doen laten herleven. Dit warm, intiem en stijlvol onderkomen, welk je meteen een thuisgevoel geeft, is de perfecte omgeving voor de positieve energie van Buddha en zijn gasten.

Legendarische tijden herleven bij Club Déja Vù, iedere maand nodigen Bas & Ram legendarische dj’s uit die in die tijd resident waren bij de place to be of voor een typerende style in die tijd staat. 10 oktober nodigt Club Déja Vù de sound van de legendarische club the Limit uit om samen de bezoekers te verwennen met de warmte van welleer. Welke doorgewinterde partyganger kent the Limit nu niet? Als één van de eerste clubs in Nederland bracht the Limit invulling in het begrip afterclub. Dit lang verborgen Brabantse mystery was een van de eerste ontdekkingen van het spraakmakende televisieprogramma De Nachtrijder. Nederland verkeerde in chock na het zien van de uitzending, een discotheek op zondagmorgen! 8:00 uur vol met mensen die helemaal uit hun dak gaan.

Marcel Woods en Francois waren van het begin tot het eind de resident dj’s, zij creëerden de alom bekende Limit sound. Van ver buiten de Brabantse en zelfs Nederlandse grenzen kwamen partygangers voor deze twee heren en de onvervalste sfeer. Dat dit een gouden afterduo is blijkt wel uit het feit dat na de sluiting van the Limit zij succesvol waren met een nieuwe locatie en nu nog steeds iedere zondagmorgen volle zalen trekken in de Zino. Het is daarom dan ook logisch dat deze twee heren op deze editie plaats zullen nemen achter de draaitafels. Francois is deze dag verhindert en kan helaas de bezoekers niet komen verwennen met zijn set. Marcel Woods zal worden bijgestaan door een zeer waardige vervanger namelijk Steve Sweet ( a.k.a. Darkraver). Hij was dan wel geen resident dj maar minstens net zo vaak aanwezig als de resident dj’s. We zijn benieuwd of hij zijn championkapsel ook uit de kast trekt voor deze revival.

19 opmerkingen

 
Tja ,toch jammer dat francois er niet bij staat..
hoe gaan ze? met bus&tram?
 
Lekker misleidend.. Een paar keer 'Francois' in het persbericht schrijven en dan zeggen dat hij NIET komt.
Wij zijn er bij !!!
Ik heb er zin in !!!!!!

lekker misleidend..Steve Sweet het hele persbericht niet noeme en op het einde zeggen dat ie toch komt...


tssssssssss tekno terrier...kom op..

Francois hoort nu eenmaal bij de geschiedenis van de limit..as ze hem niet zouden noeme klopte er niks van het verhaal..
 
dju, ik wilde ook ff kijken, en nu komt ''F'' niet. mja jammer...
aanweziggggggggggggggggggg:D:D:D:D:D
 
Wat zitten jullie nou te zeiken dat F niet komt. Het gebeurd nou eenmaal weleens dat een dj door welke reden dan ook een boeking af moet zeggen. Vaak gebeurd dit op het laatste moment, zodat het voor een organisatie lastig is om voor vervanging te zorgen. Hier is toch keurig netjes voor een vervanger gezorgd. En niet een van de minste ook naar mijn mening. Dus om nou alleen weg te blijven omdat F niet komt vind ik een beetje minachtend tegenover de andere dj's. Ofwel iedereen gewoon komen, en er een top feesje van maken!!!
een paar keer francois zeggen.. ?? het staat er maar 1 keer hoor.. en dan doe je die man echt wel te kort vind ik.. dat waren nog is feesten
Artiest {SHOWLIST artist 50962, 52643}
Nou ben zeker weer aanwezig!!!!
was echt gaaf vorige keer
lekker misleidend..Steve Sweet het hele persbericht niet noeme en op het einde zeggen dat ie toch komt...


tssssssssss tekno terrier...kom op..

Francois hoort nu eenmaal bij de geschiedenis van de limit..as ze hem niet zouden noeme klopte er niks van het verhaal..


HAHA :D

Ik ben er ook bij!
Helaas waren wij de eerste keer verhindert, maar deze keer komen wij om er een knalfeest van te maken met zijn allen, met wat voor dj's dan ook!!
 
Ik ben het wel met Tekno Terriër eens..
Als er een Limit-Revival wordt gehouden, dan horen daar gewoon Marcel en Francois te staan..
Ik vindt het een beetje makkelijk scoren zo :S
Er waren een paar jaar geleden ook van die gasten die Goldfinger-Reunion feesten gaven..
Alleen daar kwamen ook nooit de GF-Residents draaien :S
OK er komt hier wel Marcel Woods draaien, maar toch...vindt ik het géén The Limit Revival..:S
 
Het is maar waar jullie je druk over maken...:s

Zeg dan gewoon niks! :no:

Bas & Ram :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 51283, 74711}
heb ze gezien op terschelling een jaar terug vond het maar klote..
sjoww wat een gaaf feest was t gister..........en wat draaide de dj's lekker zeg!! :bounce: :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 6083, 85359, 51531}
Het was geweldig! Op naar de volgende ronde! Iedereen bedankt voor de fanatsische sfeer. Bas en Ram...:respect::respect::respect:
 
Het was echt een top feest !Elke 2de zondag van de maand gaan we knalle Cay-T Bedankt !!!
 
Ik weet wel zeker dat ik geen club Deja-Vu meer ga missen, al moet ik naar culemborg kruipen, haha! En wie wilt weten hoe het is....gewoon komen kijken, luisteren, jumpen en sfeer proeven!