Partyflock
 
­ Nederland

Pump Up The Volume

gepubliceerd door , op
Terugdenkend aan de jaren tachtig zijn er een aantal zaken die toentertijd ongekend populair waren maar nu geheel in de vergetelheid zijn geraakt. Zo was een van de meest in het oog springende voorwerpen bijvoorbeeld de Rubiks Kubus; door velen werd hij gehaat (diegenen die de puzzel niet konden oplossen) maar ook door velen geliefd (de wiskundigen onder ons die in een paar minuten de juiste kleurvlakken wisten samen te stellen). Vraag echter aan iemand boven de 25 of hij wel eens met deze kubus gespeeld heeft en de kans is groot dat die vraag met een volmondig ‘ja’ wordt beantwoord…

Afgezien van de beroemde kubus zijn er echter nog een hele serie producten of personen te verzinnen waar we vandaag de dag niets meer van horen. Toch zijn een aantal dingen tijdloos gebleven en is bijvoorbeeld de muziek van toen nog steeds populair. De stappers van weleer denken nog steeds met veel plezier terug aan de feesten uit die tijd en bovendien heeft een geheel nieuwe doelgroep, door de vele House Classics party’s, inmiddels kennis kunnen maken met de muziek die op deze feesten gedraaid werd. ‘TMF presents Pump Up The Volume' is daar een voorbeeld van, een succesvolle avond met louter muziek uit de beginperiode (1988-1995) van Dance in Nederland. Zowel bij de ‘oude’ generatie als bij de wat jongeren onder ons is deze avond zeer populair.

Op zaterdag 16 oktober zal er weer een speciale editie plaatsvinden van ‘TMF presents Pump Up The Volume’. Het feest zal worden gegeven in de grootste club van Nederland, Lexion Venue. Tevens zal er extra worden uitgepakt met 2 zeer belangrijke DJ’s uit die periode, namelijk Dimitri & Marcello. Marcello stond in die ‘goeie ouwe tijd’ elke zondagavond garant voor een uitverkochte iT, waar mensen uit alle hoeken van het land naar toe kwamen. Dimitri verzorgde op zijn beurt zeer populaire avonden in de Roxy, Rechter en Waakzaamheid. Beide heren zullen het publiek weer een gedenkwaardig avondje bezorgen.

De residents van ‘TMF presents PUMP UP THE VOLUME’, Jurgen en Chase, zullen deze avond een 3 uur durende ‘back 2 back’ set draaien, de set zal o.a. worden samengesteld uit verzoeken die via www.dancelinx.com kenbaar gemaakt kunnen worden. In het music forum is een speciaal topic geopend waar je 10 favoriete classics kunt vermelden. (Classics Mix PUMP UP)

Let op! Degene met de 10 beste mixbare platen krijgt maar liefst 10 vrijkaartjes voor het evenement cadeau!

Kaarten voor ‘TMF presents PUMP UP THE VOLUME’ kosten 15 euro (ex fee) in de voorverkoop en 20 euro aan de deur. Een VIP ticket kost je 30 euro en is inclusief toegang tot de Vip-lounge met gratis champagne, vers fruit en speciale shows/acts.

15 opmerkingen

Hey, Chase :)
Die is wel goed.
Ik ken m van Silverstone
 
Nah.. :no: !








p.s de mensen die wel gaan veel plezier!
eerlijk gezegd vind ik TMF presents al genoeg zeggen....
tmf als sponsor....hmm:S ....maar als ze echte oude houseplaatjes draaien( (liefst beetje underground en dus niet alleen de classiekertjes die al grijs gedraait zijn!!),dan kan dat nog best geinig zijn.
 
liefst beetje underground

TMF en underground? :D :D :D
Vorige keer was dit echt een megavet feest, alleen maar echte gouwe ouwe houseklassiekers!!!

Laat je aub niet misleiden doordat TMF erbij vermeld staat, de bezoekers waren in ieder geval allemaal 2x de leeftijd van de gemiddelde TMFer ;)

Echt een topfeestje :yes:
flexx hoor zon oldschool feestje
ik ben er zelf nog niet bij geweest, maar wel goede verhalen gehoord.

Ennuh TMF is opgericht door Arcade = Turn Up The Bass.. dus die weten wel wat oude house is :P

Tevens draait jurgen ook al wat jaartjes mee :D
misschien maar eens proberen met die MIX top 10 meedoen ;) FF Kaarten binnenslepen :P

:O Marcello :respect: nu moet ik zeker :jaja:
laatste aanpassing
Werkzaam bij Ragwerk
Artiest Stikko
sow he weer geld nodig zeker :s

gaan ze zeker over een maandje of wat ook weer met turn up the bass beginnen :S!!...
laatste aanpassing
 
dat kan niet want iemand van ons heeft de rechten van 'turn up the bass' gekocht...
laatste aanpassing
Voordat de Lexion afbrandde, had je hier ook al feestjes mede geörganiseerd door tmf. Namelijk tmf the DJ's. Dit waren ook altijd wel hele gezellige feestjes!

:)Lexion:)
ik pak alvast m'n oude Turn up the Bass, en Volume bandjes uit de oude doos.

Hmmzzzzz nu alleen nog een cassette speler vinden....
 
Artiest Zyris
leuk idee... alleen al vele malen uitgevoerd!!

Mischien dat ze het nu eindelijk een keer grootschalig aanpakken!
 
:frusty: :frusty:{
______________{
Artiest {SHOWLIST artist 41497, 51180}
Ik heb er weer zin in...

Of het nu druk is of rustig is... ik heb in de Lexion altijd wel een tof feest. En met de muziek uit de pionierstijd moet dat helemaal wel goed gaan komen.

Ik kijk er naar uit!