Partyflock
 
­ Nederland

Gemeente Rotterdam dreigt Betty Ford Clinic met sluiting!

gepubliceerd door , op
Gemeente Rotterdam dreigt Betty Ford Clinic met sluiting!
8 maart 2006
FeestBetty Ford Clinic · 1 Year Rehab in Rotterdam
Datumzondag 26 september 2004
LocatieLas Palmas
Vandaag kwamen zowel Maurice de Hond als het NIPO met schokkende cijfers! Sinds september 2003 is het aantal “addicted people” in Rotterdam en omstreken met maarliefst 45 % gestegen. De stijging van dit percentage is in zijn geheel te danken aan de maandelijkse “Betty Ford Clinic” in Club Las Palmas. Burgmeester Opstelten kondigde, in samenspraak met GG&GD, gelijk een gemeentelijke parlementaire enquête af.

Betty Ford stelde zich vorig jaar ten doel het aantal drugs- en alcoholverslaafden terug te brengen naar een acceptabel aantal. Het aantal addicts dat iedere maand reikhalzend uitkijkt naar de laatste zondag van de maand is echter tot schrikbarende hoogte gestegen. “BFC” werd dé avond waar iedereen zich, nota bene onder toezicht van professionele hulpverleners, helemaal laat gaan. Drinken, dansen en sjansen; alle remmen gaan los!

De kliniek, in het leven geroepen voor the “gay, and very addicted, community”, hoopt zondag 26 september haar eerste verjaardag te vieren. Het met spoed ingelaste onderzoek van Opstelten, gesteund door alle wethouders, dreigt nu roet in de verjaardagstaart te gooien. Het is nog maar de vraag of het rehabiliteits programma met Erick E, Natarcia, Goldenwonder Boy en Thunderpussy & DD King doorgang kan vinden. De ingeslagen voorraad botox is for the time being weer in de ijskast gezet.

Zingende engel MC Nova en visual artists MacMotion en Lenard D|V zitten in afwachting van goed nieuws in de wachtkamer.

Mochten de festiviteiten alsnog plaatsvinden dan staan Betty en haar staf voorafgaand aan de Betty Ford Clinic in de keuken van Café Rotterdam (tegenover Club Las Palmas) en bereiden daar een heerlijk 2 gangenmenu.

Alle laatste ontwikkelingen, het volledige verjaardagsmenu evenals de belangrijkste rehab info zijn nu 24 uur per dag raadpleegbaar op www.bettyfordclinic.info

18 opmerkingen

Alle remmen gingen altijd zondag los ja:)
echt professionele hulpverleners :), soms kreeg je gewoon een spuit alcohol, mocht je niet eerder naar binnen voordat je dat in nam:P

jam:P kom 26 sep zeker dat 2 gangenmenu halen..
 
mrs kirk your son died of a overdose!!!!!

overdose!!! :bounce:
overdose!!!! :bounce:

geen goede zaak openhouden die handel
 
ghehe grappig :D
 
sluiten die handel, toch onverantwoord, beetje drugs laten spuiten. Das geen vermindering meer van aantal gebruikers. sjonge sjonge. Idioten.
ja deuuhhhh
dit was nog eens een feestje :yes: altijd naar me zin en idd de remmen gingen altijd los :bounce: en drugs jezus dat heb je in iedere tent hoe streng controle ook is dan kna je alles wle gaan sluiten :yes:
Jarjarbinks ["me so clumsy"] is gooooooed! :-) Leuk om te lezen dat er echt nog persoontjes op deze wereld zijn die dit soort grappig geschreven persberichten serieus nemen.

Zucht! Was het maar zondagavond 26 september 19.00 u. Leukste feestje van Europa! :-) :-) :-)
 
als je op de site kijken ziet het er anders ook serieus uit hoor
 
Sluiten die zooi
Het IQ daalt weer. :-)
 
Alleen waarom staat Ron Brandsteder bij in Memoriam, die is toch nog helemaal niet dood???
 
Naar mijn weten nie :S
 
Jemig wat een bullshit weer allemaal zeg....!!

Sluit dan alle tenten haha en dan heb je pas minder drugs gebruik.

Als ze dit feest niet meer doorlaten gaan denken die idioten zeker dat drugs gebruik wat minder is geworden haha laat me niet lachen zeg.

IK ZEG GO GO LP EN LAAT DIT NIET GEBEUREN OM TE GAAN SLUITEN MET DIT FEEST.
Hahahaha leipoooos! Alsof dat gesloten wordt omdat Maurice de Hond weer blaft! Echt niet!!! Leer lezen man! Wel grappig om te zien hoe een iets anders geschreven flyer reacties losweekt! Let's partyyyyyyyyyyyyy!
 
van link2party:

Na de verontrustende berichten dat burgemeester en wethouders van Rotterdam eensgezind de Betty Ford Clinic op slot willen doen heeft er gisteravond, onder het genot van een overheerlijke Rivella Light, een verhelderend tête a tête plaatsgevonden tussen Burgemeester Ivo Opstelten en Betty Ford herself.

Het spreekt voor zich dat Ivo binnen enkele minuten om Betty’s vinger gewonden zat en de vergunning voor de kliniek tot ver in 2005 in de pocket van Betty’s nieuw aangeschafte mantelpakje verdween. Een uitnodiging voor het éénjarig bestaan van de Betty Ford Clinic moest Opstelten vanwege de risicowedstrijd Feyenoord – RBC Roosendaal helaas afslaan.

Een felgroen licht dus voor Betty! Zondag 26 september gaan de deuren dan ook wagenwijd open voor een ouderwets grote portie Botox, een emmertje siliconen hier en een shotje hormonen daar.
Jaaa "afkicken" in de clinic o:) (of was het eeh aankicken)
Pfffff

Waswel super vet jah :D
Moet snel WEER verder met afkicken, khoop dattut weer nie lukt, want dan ben ik er volgende maand weer :D