Partyflock
 
­ Nederland

Bevrijdingsdag Enschede maakt volledige line-up

gepubliceerd door , op
Bevrijdingsdag Enschede heeft zojuist de volledige line-up bekendgemaakt. Ruim 40 artiesten uit allerlei genres pronken op het programma op 5 mei. En daarmee haalt het festival weer een aantal grote namen naar Enschede: Antoon, Bankzitters, Broederliefde en meer.

Opnieuw heeft Bevrijdingsdag Enschede een veelzijdige line-up bekendgemaakt. Met aan de top Nederlands favoriet Antoon, die hit na hit scoort met nummers als Hyperventilatie, Hallo en Vluchtstrook. Maar ook Bankzitters, de succesvolle YouTube-formatie met meer dan 100.000.000 streams en in 2023 maar liefst vier Top 2000 noteringen.

Voor ieder wat wils
Het festival vindt plaats op het terrein van Universiteit Twente waar 22.000 bezoekers 5 mei in Enschede zullen vieren. Met vier muzikale stages en ruim 40 topartiesten van verschillende genres, zoals Broederliefde, Freddy Moreira, Roxy Dekker, Sam Hofman, Vieze Asbak en Zoë Tauran. Gecombineerd met gevarieerde foodtrucks gaat Twente (en omstreken) weer een feestelijke dag tegemoet op zondag 5 mei 2024.

Ticketverkoop op 25 januari
Met twee vroegtijdig uitverkochte edities achter de rug start Bevrijdingsdag Enschede de openbare ticketverkoop op donderdag 25 januari om 19.00 uur. De mensen die er als eerst bij zijn kunnen al met € 4,50 korting hun ticket voor slechts € 22,50 ex. fee kopen.

Line-up